Arkadaşlar Ankara da evinize aldığınız tavsiye edebileceğiniz bayan varmı bana telefon iletişim verebilirmisiniz.gerçekten acil....yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum.
hem hızlı hemde çok temiz çalışıyor.ütü yemek vs ek işleride yapıyor. gayet profesyonel ve kesinlikle güvenilir.kıyı köşe temizliyor. haftada yada 15 günde bir gelebilir. şu sıra iki günü boş sanırım.xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Merhaba geçen sene bir bayan temizliğe gelmişti 29 yaşlarında adını ve telini unuttum balgatta oturuyordu. Evimin inşaat temizliğini bile 1 günde bitirmişti. şimdikilere camı sil desem onu yaparsam başka yeri yetiştiremem gibi cevaplar geliyor. Kendisi sivaslıydı eğer forumu okursa lütfen cevap versin. Buradan bulmuştum kendisini ve telini kaybettim.
Merhaba geçen sene bir bayan temizliğe gelmişti 29 yaşlarında adını ve telini unuttum balgatta oturuyordu. Evimin inşaat temizliğini bile 1 günde bitirmişti. şimdikilere camı sil desem onu yaparsam başka yeri yetiştiremem gibi cevaplar geliyor. Kendisi sivaslıydı eğer forumu okursa lütfen cevap versin. Buradan bulmuştum kendisini ve telini kaybettim.
merhaba rayden o kişi bendim ama şuan istanbuldayız 1 buçuk sene önce sizin evinize gelmiştim ... sonra eşimin işinden dolayı buraya taşındık orda olsaydım yine yardımcı olurdum ...umarım gerçekten işini hakkıyla yapan birisini bulursunuz iyi günler :)
Merhabar ankarada ev temizlihine gitmekteyim ,surekli gittihim.islerimde vardir haftada bos olan bi kac gunumu doldurmak.icin is aramaktayim yardimci arayanalar bana burdan.yada tlden.ulasirlarsa sevinirim.efendim 05342733757iyi gunler