- 20 Ağustos 2015
- 6.457
- 15.546
- Konu Sahibi filtrekahve00
Tavacı recepten 150 den aşağı çıkamazsınız 2 kişi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani şöyle söyleyeyim en ucuz balık menüsü 20-25 tlden başlar, ortalama bir balık menüsü 30-35 tl. Yani içecek tatlı derken iki kişi 100 tlye yakın hesap ödersiniz. Meze ikramları var tabi ama o fasulyenin ikinci tabağını istemeyin avuç kadar şey için 15 tl ekliyorlar hesabaTaka güzel gözüküyor :) peki ortalama 2 kişilik fiyat nasıldır?
Pek cok şubesi varmış Ankara'da hangisini tavsiye edersiniz pekiTavacı recepten 150 den aşağı çıkamazsınız 2 kişi.
Tesekkür ederim:)Yani şöyle söyleyeyim en ucuz balık menüsü 20-25 tlden başlar, ortalama bir balık menüsü 30-35 tl. Yani içecek tatlı derken iki kişi 100 tlye yakın hesap ödersiniz. Meze ikramları var tabi ama o fasulyenin ikinci tabağını istemeyin avuç kadar şey için 15 tl ekliyorlar hesaba
Pek cok şubesi varmış Ankara'da hangisini tavsiye edersiniz peki
Şık restoranda 100 liradan asagi nasil çıkılır zaten. Döner ekmek tatlı bile yesen 50 lira. Çukurambardaki big chefs kapandı bu arada. [/QUOTE
ben bir fiyat belirtmedim zaten 100 lira 200 lira gibi:)Şık restoranda 100 liradan asagi nasil çıkılır zaten. Döner ekmek tatlı bile yesen 50 lira. Çukurambardaki big chefs kapandı bu arada.
Çayyolu ve park vadi güzel, şık yani. Digerleri tırt. Gelen insan kesimini de hesaba katacaksak cayyolu kesinlikle.
Hassasiyetleri varsa alkol bulunan mekana bile gitmemek gerekir.Alkollu bir yere gidin ve icmeyin?
Kimse agziniza sarap damlatmaya falan kalkmaz :)
Erkek arkadaşı bile olmaması gerekir bu mantıklaHassasiyetleri varsa alkol bulunan mekana bile gitmemek gerekir.
Tercihinizi neden bu yönde olduğunu sormam neden sizi rahatsız etti,?Herhangi bir eleştiride bulunmadım oysaki..Tercih meselesi.şimdiye kadar girmedim bundan sonra da girmeyi düşünmüyorum.alkolsüz düzgün bir mekan biliyorsanız paylaşırsınız ben de memnun olurum.onun dışında tercihimi sorgulanayım lütfen
Ne alakası var??Erkek arkadaşı bile olmaması gerekir bu mantıkla