teşekkürler canım sağolasın :asigim::1hug:cok güzel görünüyorsunuz hepiniz dostlugunuz daim olsun opuyorumnanaktan
evet canım gerçekten güzel bir buluşmaydıa.s gelmeyen bir sürü arkadaşımız vardı ama genede çok hoş bir gün geçirdik:1hug:waovv ne kadr çok kişi gelmişş =))
süper yaa...devamı gelir inşallah bulşmalarnzın.öpüyorum opuyorumnanaktan
sende gelsene hemşerim neden gelmiyorsuna.sayy hemşerilerim helall...
çokk ğüzell görünüyorsunuz hepinizzzzz daim olsunnn
amiiiin canım çok teşekkür ederizopuyorumnanaktandostluğunuz daim olsun hanımlar süper bir tablooo opuyorumnanaktan
gel canım gel, bekleriz :asigim::1hug: her ay buluşuyoruz, mart buluşmasına senide bekleriz kaydirigubbakcemile5harikasınız yaaa zemuszemus birdahaki sefere kasin gelecem arayı çok açmayın olurmu :içelim:
evet güzel bir gündü ama gelmeyen arkadaşlarımız vardı, gözlerimiz yollarda kaldıNe güzel bir buluşma olmuş yineee harikasınız hanımlar
teşekkürler canım ablam bende seni sevgiyle kucaklıyorum:asigim::1hug:, ankaraya geleceğin günü sabırsızlıkla bekliyoruzopuyorumnanaktanolumunekankayizsmileönce tatlı arkadaşım kalimeracığımın yeni yaşını kutlarım. iyiki doğdun, iyiki varsın canım. seni çok seviyoruz.
sonra hepinizi hasretle kucaklar öperim.
ayrı ayrı isminizi yazmadım. ama esmer güzelimi nihayet gördüğüm için deyinmeden geçemedim.
hepiniz harikasınız. bu güzel dostluğunuz ömür boyu sürsün.
allah sizi nazarlardan esirgeye.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aayyyyyyyyyyyyyyyy hiç bişiy göremiyorum nedenki kalişimin ahı tuttu herhal al canım intikamını bende arkandayım kimler üzmüş kimler oyun oynamış vay kimler yolda oldugu halde gelemiyorum ben uyuyodum niye uyandırdınız demiş baksen şu yaramaz gaciye haklısın kalişim ikimiz bir intikam planı yapalım valla söz ipe çekseler söylemem nasıl esmer güzelinin gelceni söylemedim neyse yeter bukadar gevezelik gelelim buluşmaya harika bigündü rabbim bana öyle bi sabır verdi veben dimdik ayaktaydım canım mıhdarım sana fedaolsun uyku nedirki yeni yaşın kutlu olsun anneciginin ellerinden öpüyorum iyiki dogurmuş seni iyiki benim arkadaşım iyiki benim gerçek dostumsun seni çok ama çok seviyorum nice yıllara katılan arkadaşlara ayrı ayrı teşekkürler harikasınız hanımlar daha ne diyim öpüldünüz canlar:enbuyukkk::enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?