Ankarada sıcacık, bol sohbetli bir buluşmadaha gerçekleşti:)

kalimera

--KK ANKARA MIKTARI--
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.293
0
356
61
Ankara
MERHABA CANLARIM,
BıLıYORUM RESıMELR BıZRAZ GECıKTı,
HEPıNıZDEN ÇOK ÇOK ÖZÜR DıLıYORUM, SABAHTAN BERı MıSAFıRLERıM VARDI,
YENı GıTTıLER, BENDE HEMEN BıLGıSAYAR BAŞINA GEÇTıM:lepi:

EVEETTT GELELıM BULUŞMA GÜNÜNEEEEE, BENıM ıÇıN GERÇEKTEN ÇOK AMA ÇOOOK GÜZEL BıR GÜNDÜboshayallersmile
SÜRPRıZLERLE DOLUYDUopuyorumnanaktan NEDEN BıLıYORMUSUNUZ? KIRŞEHıRDEN ESMERGÜZELıM GELEMEYECEıNı SÖYLEMıŞTı
AMA KUZENıNıDE ALIP GELDıboshayallersmile BENıM ıÇıN ÇOK GÜZEL BıR SÜRPRıZ OLDUkaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

NURŞEN ABLAM,
DıLEK ABLAM,
GıRDAP ABLAM,
TOMBıŞıııM BANA OYNADIĞIN OYUNU ASLA UNUTMAYACAĞIMkaydirigubbakcemile3
ÇıZıKDıRDıM BıR TARAFIMA HABERıN AOLSUN kaydirigubbakcemile3 ıNTıKAMIM ACI OLCEK VALLA,
SERSERıM,
SERSERıMıN ARKADAŞI,
OKYANUSUM,
ESMER GÜZELıM VE KUZıSıııolumunekankayizsmile
CANALRIM, (ESKı DAĞLAR KIZI ) VE GÜZEL KIZLARI
TEŞEKKÜRLER KIZLAR ıYıKı VARSINIZ opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile SıZLERı ÇOOOOK AMA ÇOK SEVıYORUM BEN ıNANIN:asigim::1hug:a.s.:enbuyukkk:

ÖN SIRA: ESMERGÜZELı, KALıMERA,TOMBıŞ06, DıLEK52,
SESERıNıN ARKADAŞI, CANLARIMIN GÜZEL KIZI,
ARKASIRA SIRADAKıLER; SESERıÇıÇEK, CANALRIMIN KÜÇÜK KIZI VE CANLARIM, OKYANUS, ESMERGÜZLıNıN KUZENı, GıRDAP, NRSNMKA39

KIZLAR ŞıMDıLıK BUKADAR , GERı KALANINI YARIN YÜKLEYECEĞıM ÖPÜLDÜNÜZ...

Son düzenleme:
cok güzel görünüyorsunuz hepiniz dostlugunuz daim olsun opuyorumnanaktan

waovv ne kadr çok kişi gelmişş =))
süper yaa...devamı gelir inşallah bulşmalarnzın.öpüyorum opuyorumnanaktan

harikasınız yaaa zemuszemus birdahaki sefere kasin gelecem arayı çok açmayın olurmu :içelim:

önce tatlı arkadaşım kalimeracığımın yeni yaşını kutlarım. iyiki doğdun, iyiki varsın canım. seni çok seviyoruz.

sonra hepinizi hasretle kucaklar öperim.
ayrı ayrı isminizi yazmadım. ama esmer güzelimi nihayet gördüğüm için deyinmeden geçemedim.
hepiniz harikasınız. bu güzel dostluğunuz ömür boyu sürsün.

allah sizi nazarlardan esirgeye.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cok güzel görünüyorsunuz hepiniz dostlugunuz daim olsun opuyorumnanaktan
teşekkürler canım sağolasın :asigim::1hug:

waovv ne kadr çok kişi gelmişş =))
süper yaa...devamı gelir inşallah bulşmalarnzın.öpüyorum opuyorumnanaktan
evet canım gerçekten güzel bir buluşmaydıa.s gelmeyen bir sürü arkadaşımız vardı ama genede çok hoş bir gün geçirdik:1hug:

ayy hemşerilerim helall...
çokk ğüzell görünüyorsunuz hepinizzzzz daim olsunnn
sende gelsene hemşerim neden gelmiyorsuna.s

dostluğunuz daim olsun hanımlar süper bir tablooo opuyorumnanaktan
amiiiin canım çok teşekkür ederizopuyorumnanaktan

harikasınız yaaa zemuszemus birdahaki sefere kasin gelecem arayı çok açmayın olurmu :içelim:
gel canım gel, bekleriz :asigim::1hug: her ay buluşuyoruz, mart buluşmasına senide bekleriz kaydirigubbakcemile5

Ne güzel bir buluşma olmuş yineee harikasınız hanımlar
evet güzel bir gündü ama gelmeyen arkadaşlarımız vardı, gözlerimiz yollarda kaldı

teşekkürler canım ablam bende seni sevgiyle kucaklıyorum:asigim::1hug:, ankaraya geleceğin günü sabırsızlıkla bekliyoruzopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

eveeeeettt şimdiiii resimlerin devamı geliyooooooooorrrrrkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

oy oy oyyyyyy bizim güzel hatunlar buluşmuş,üstelik esmerim de var.hepinizi çok kıskandım.keşke bende gelebilsem:çok üzgünüm:

dilek abla ve okyanus

esmerim ve kuzisiiii bizi helede beni nasıl mutlu ettiniz bilemezsiniz, sizi çooook seviyorum ben:)

[
tombişim ve serseri, tombişimin sağında görünen şeyde benim 1/4 parçam:=)

girdapım mankeniiim

kalimeradan hamsi kuşu:=) ay bu nerden karışmış bilmiyoruum:=)

ben ve dilek ablam

benim pastaaamm, ama lütfen pastanın üstündeki yazıya nazarı dikkatinizi celbederiiiiim:=)

nurşen ablam esmerimin kuzuisi ve esmerim

[
canımsınız canıııııııım nurşen ablam ve esmerim bidenemmm

nurşen ablam canım içiiiii beni tebrik ediyor:=)

muzip okyanus resim çekenlerin resmini çekiyor:=)

Son düzenleme:
okyanus ve kalimera, bir insan bukadarmı sıcak kanlı olur allahım yaa, ben kızı çok sevdim çoooook:=)

tombişim be esmerim şu güzelliklere bakın heee, maşşallah allah nazarlardan saklasın:) yirim ben sizi yiriiiiim:=)

kız serseri gene muzip muzip birene gülüyon ama du bakalım altından ne çıkacak:=)

tombişim ben ve esmerim halay çekiyoruz:=)

buda halay, kalabalık halay hemide:=)

halay başı kimçekerr, halay başı kim çeker, kırmızı göynekli kız çeker:lepi::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

eveeetttt işte bendekiler bukadar şekerler, daha çok resim var ama onlar okyanusta,
okyanusum internetinde bir problem var o yüzden gönderemedi şimdilik bunlarla idare edin lütfen,
hepinizi komacan komacan öptüm, iyiki sizleri tanımışım, iyiki kk'dan yolunuz geçmişde karşılaşmışız,
bu kk'yı kuran kazenden ve curly'den ALLAH razı olsun, ALLAH ne muratları varsa versin........

Son düzenleme:
aayyyyyyyyyyyyyyyy hiç bişiy göremiyorum nedenki kalişimin ahı tuttu herhal al canım intikamını bende arkandayım kimler üzmüş kimler oyun oynamış vay kimler yolda oldugu halde gelemiyorum ben uyuyodum niye uyandırdınız demiş baksen şu yaramaz gaciye haklısın kalişim ikimiz bir intikam planı yapalım valla söz ipe çekseler söylemem nasıl esmer güzelinin gelceni söylemedim neyse yeter bukadar gevezelik gelelim buluşmaya harika bigündü rabbim bana öyle bi sabır verdi veben dimdik ayaktaydım canım mıhdarım sana fedaolsun uyku nedirki yeni yaşın kutlu olsun anneciginin ellerinden öpüyorum iyiki dogurmuş seni iyiki benim arkadaşım iyiki benim gerçek dostumsun seni çok ama çok seviyorum nice yıllara katılan arkadaşlara ayrı ayrı teşekkürler harikasınız hanımlar daha ne diyim öpüldünüz canlar:enbuyukkk::enbuyukkk:

ay bilmemkiiiii kimdi acaba o yaramaz arkadaşşşşş olumunekankayizsmile
canım benim bende seni iyiki tanımışım özel vede güzel arkadaşım beniiiim:asigim::1huglumunekankayizsmile

bizim serseri ve arkadaşı teşrif ediyorlar[/

heyyytttt beeee hemşerim benim şu güzelliğe asalete bak aman allahım Şeniz

biz böyle sakaryalılar pek bir güzel oluyoruz yaaaa zemuszemus
hepiniz çok tatlısınız

oooo yettiniz gayri biz ne oluyoruz burda bizde sizi seviyoruz hemide çooook nazar değmesin inşallah kalim o balıkları koymuşsun hiç demedinmi canı çeker ablamın biliyorsun hiiiç dayanamam balığa sabah kahvaltıda bile yerim neyse sana afiyet olsun hepinizi öpüyorum serseri senide

Kaliş imm..nice nice 15 yıllara olsun inşallah :1hug::Saruboceq:
Doğruyu söylemek gerekirse doğum günü olayından çok geç haberim oldu ne yazıkki a.s
Esmerim gelmiş..keşke bilseydim ama sürpriz yapmış sanırım..artık bir sonrakine inşallah
Canlarıım ı gördüm..o da katılmış..benim için sürpriz dolu olacakmış gerçekten:1shok:
Sevgili Okyanus arkadaşımla KK da hep karşılaşıyoruz
Çok isterdim tanışmayı..bir gün mutlaka :1hug:
Güzel gönüllü Dilek ablamada sözüm var zaten..onu gelip öpeceğim
Tüm sevdiklerime kocaman kocaman sevgilerimi yolluyorum olumunekankayizsmile
En kısa zamanda aranızda olmak dileğiyle opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kalimeracığım resimlerei ekldin ellerine sağlık yoruldu...tekrar doğum günün kutlu olsun 16, yaşında daha kalabalık oluruz inşallah sağlıcakla kal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…