Hani resimler Bir resim koyamadınızmı.
:enbuyukkk::enbuyukkk::uhm::uhm::uhm::1rolleyes::1rolleyes:a.sa.sa.s:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:vereliniortakŞİPSAKIMIZZZZvereliniortakbuluşmada eylül yokmuştu galiba,yokluğu belli olduopuyorumnanaktan
hakkaten fotolar nerde ya...
arzu kız...telefonundakini ekle bari...
pehhh...
Hani resimler Bir resim koyamadınızmı.
buluşmada eylül yokmuştu galiba,yokluğu belli olduopuyorumnanaktan
:enbuyukkk::enbuyukkk::uhm::uhm::uhm::1rolleyes::1rolleyes:a.sa.sa.s:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:vereliniortakŞİPSAKIMIZZZZvereliniortak
Allah Allah...
Bekliyorum bekliyorum..
Yok kimse koymuyor fotoğraf...:umursamaz:
Eee hani nerde bu resimler topige gir cik yalama olduk:sinifsinif:
Efenime söliyim, ben Ilgaz dağlarında fink atarkene napmış benim kuzucuklarım he:smiley-cool:
YOK ANACIM YOK BUNLAR RESİM NEYİM KOYAMAZLAR :1closedeyes: BELKİDE HİİİİÇ BULUŞMADILAR BİZE NUMERO YAPİYOLAR :umursamaz:
kablo yok evde aşkitom olsa eklememmi:sm_confused:
o kadar resim çekildik nerde bu kizlar:mymeka:
YOK ANACIM YOK BUNLAR RESİM NEYİM KOYAMAZLAR :1closedeyes: BELKİDE HİİİİÇ BULUŞMADILAR BİZE NUMERO YAPİYOLAR :umursamaz:
yaaa kızlar hani resimlemiriz hic kimsenin el attgı yok mu resimleri göndermek icin hadi bi el atın bakem güzel hatunlar
19 temmuzda ben, sirine66, gurbet_gelini.. 3müz katilmak isterizz... kismet olursa tabii..
slm ankaranın güzelleri uzun zaman oldu girmeyeli nasılsınız ben pekte iyi sayılmam 4,5 ay önce bebişim dogdu ama prematüre olarak bir türlü ikimizde kendimize gelemedik inşallah sizler iyisinizdir öpüyorum hepinizi
:1hug::1hug::1hug::1hugYOK ANACIM YOK BUNLAR RESİM NEYİM KOYAMAZLAR :1closedeyes: BELKİDE HİİİİÇ BULUŞMADILAR BİZE NUMERO YAPİYOLAR :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?