Ankarada sezonun son buluşması kızlar haydi bekliyorum hepinizi;=)

buluşmada eylül yokmuştu galiba,yokluğu belli olduopuyorumnanaktan

:enbuyukkk::enbuyukkk::uhm::uhm::uhm::1rolleyes::1rolleyes:a.sa.sa.s:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:vereliniortakŞİPSAKIMIZZZZvereliniortak

Allah Allah...
Bekliyorum bekliyorum..
Yok kimse koymuyor fotoğraf...:umursamaz:

Eee hani nerde bu resimler topige gir cik yalama olduk:sinifsinif:

Efenime söliyim, ben Ilgaz dağlarında fink atarkene napmış benim kuzucuklarım he:smiley-cool:

Hani resimler Bir resim koyamadınızmı.

Allah Allah...
Bekliyorum bekliyorum..
Yok kimse koymuyor fotoğraf...:umursamaz:

Eee hani nerde bu resimler topige gir cik yalama olduk:sinifsinif:

Efenime söliyim, ben Ilgaz dağlarında fink atarkene napmış benim kuzucuklarım he:smiley-cool:

kablo yok evde aşkitom olsa eklememmi:sm_confused:
o kadar resim çekildik nerde bu kizlar:mymeka:
YOK ANACIM YOK BUNLAR RESİM NEYİM KOYAMAZLAR :1closedeyes: BELKİDE HİİİİÇ BULUŞMADILAR BİZE NUMERO YAPİYOLAR :umursamaz:

YOK ANACIM YOK BUNLAR RESİM NEYİM KOYAMAZLAR :1closedeyes: BELKİDE HİİİİÇ BULUŞMADILAR BİZE NUMERO YAPİYOLAR :umursamaz:

galiba öyle olmuş kalimeram,koysunlarda fotğrafları kanıtlasınlar buluştuklarını:umursamaz:

canım benim kolay gelsin hergün banyo yaptır yani ılık suya koy,güneş banyosu yaptır,beslenmesine dikkat et ..sağlık ve sevgiyle kala.s.

:1hug::1hug::1hug::1hugyyyyyyyyyyyy aşkım sen yoktun ya o yüzden resim yokkkiivereliniortakvereliniortakvereliniortak NORUYYONUZ ANGARAM HANİ RESİMLER GIIIIIIIIIIIII AĞAÇ OLDUM :smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:
sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabHANİ SÜPRİZLER VARDI VALLAHI ONU MERAK EDEYORUM ABLAMMMM:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

ben senin gelemeyeceğini söyledim emem sen telefonda geleceğim demişsin bana öyle dediler,bugünde sana telde söyledim.Küstüm sana :sinifsinif:lmaz::1no2:Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook:çok üzgünüm::a015:

fotolar yoldaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bitene kadar yorum yazmayın yükleme bitti denince yazınızzzzzzzzzzzz:lepi:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…