Ankarada sezonun son buluşması kızlar haydi bekliyorum hepinizi;=)

kalimera

--KK ANKARA MIKTARI--
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.293
0
356
61
Ankara
MERHABA KIZLAR,

ANKARA OLARAK YAZ SEZONU NEDENıYLE BULUŞMALARIMIZA ARA VERıYORUZ, O NEDENLE SON KEZ BULAŞLIM DıYORUZ NE DERSıNıZ?
MALUM OKULLAR KAPANDI,
HERKEZ BıR YERLERE GıTMEYE BAŞLADI, HERKEZ DAĞILMADAN SON KEZ BULAŞIM, HASRET GıDERELıM,

EYLÜL AYI SONUNA DOĞRU, YADA RAMAZAN BAYRAMINDAN SONRA, VEYA EKıM BAŞI GıBı TEKRAR BULUŞMAYA BAŞLARIZZ,

HEPıNıZı KOCAMAN KOCAMAN ÖPÜYORUM CANLARIM opuyorumnanaktan:1hug:a.s.

BULUŞMA YERıMıZ BAŞKENT ÖĞRETMEN EVı BAHÇESı turkbayragi,

TARıH: 27 HAZıRAN CUMARTESı
SAAT: 13:00--17:00 ARAI

KATILANLAR:
1-KALıMERA
2-NRSNMK39
3-DıLEK52
4-GıRDAP
5-TATLICADIARZU
6-YAMıSıN
7-SERSERıÇıÇEK
8-
9-
10-
11-
12-
13-
14-
15-

HAYDııııı KALKIYOOOOORR SEZONUN BULUŞMASIN HANIMLAAAAARRalkisalkisalkisalkisalkisalkis :lepi:
:sm_cool::teytey::dance:

Son düzenleme:
ankaralı olup 10 aylığına baska sehirde yasayıp yine ankarasına dönen birisi olaraktan.. bir mani çıkmadığı taktirde gelmeyi düşünüyorum :)

ankaralı olup 10 aylığına baska sehirde yasayıp yine ankarasına dönen birisi olaraktan.. bir mani çıkmadığı taktirde gelmeyi düşünüyorum :)

BEKLRİZ CANIMCIM GEL MUTLAKA TANIŞALIM ŞEKER kaydirigubbakcemile5

NURŞEN APLAM HANİ KROKİLER :sm_confused: HARİTALAR :sm_confused:

yha bende gelmeyi cok isterim izinde ankaraya gitcez lutfen tarihi birazda ileriye alamazmisiniz??
Temmuzun 20sinda felan lutfen.....?

GÜNAYDIIIIN AKİDE ŞEKERLERİM opuyorumnanaktanhihoyyyt:dance::teytey::sm_cool:

yha bende gelmeyi cok isterim izinde ankaraya gitcez lutfen tarihi birazda ileriye alamazmisiniz??
Temmuzun 20sinda felan lutfen.....?
AH CANIM TEMMUZDA KİMSELERİ BULAMZSINKİ ANKARADA :sm_confused:

AMA GENEDE SEN GELDİĞİN ZAMAN BİZE BURDAN DUYUR, EN AZINDAN OLANLARLA BULUŞURUZ OLMAZMI?
BİZLERDE SENİ TANIMAYI ÇOK İSTERİZ, HEBR BEKLİYOEUZ ŞEKERCİM :1hug:a.s.

tamam sevgili organizatörler kraliçesi kardaşım hemen geliyor.bugün hastaneye gittik dilek52 ile,biz epey kaldık,az önce nete girdim atıyorum.
linki atıyorum
başkent öğretmenevi ankara - Google Haritalar

SEN VARYA SEEN Şeniz ABLALARIN NAR TANESİ, NUR TANES, YOK YOK BİR TANESİSİN CANIM ABLAM:1hug:

ELLERİN KOLLARIN DERT GÖRMESİN opuyorumnanaktan

bende çok istiyorum inşallah bi mani çıkmaz

neden son olsun ki yazında ramazandan önce olabilir bence burada olan gelir çok uzun bi ayrılık bu:gitme::enbuyukkk:

GÜNAYDIIINN :1hugpuyorumnanaktan

neden son olsun ki yazında ramazandan önce olabilir bence burada olan gelir çok uzun bi ayrılık bu:gitme::enbuyukkk:
YAZDIM SENİ ABLAM kaydirigubbakcemile5

yeter gayri bulustugunuz:mymeka::dilcikar: beni yazmayin ben gelemiyorummmmmmmmmm mafoldumben
AAAAAAA GELMİYOMUSUUUNNN :1shok: AMA AMAAA BEN SENİ YASDIYDIIIMMM:sinifsinif:

KIZ SUS MİLLETTE HARBİ GELECEN SANIR :roflol: KANDIRIKCILIK YAPMA BİZE :mymeka: Bİ ANKARAYA GELEMEDİN :mymeka:

Bir mani çikmazsa ordayim yamisinle gelirimzemuszemus
temmuz başi erzuruma gidiyorum çok mutluyum:sm_cool:
YAMİSİNLE ÖNCEDEN HABERLEŞ ŞEKERCİM SON GÜNE BIRAKMA opuyorumnanaktan

BU ARADA MEMLEKET HASRETİ VAR SANKİMDEE benneyaptımki NE ÇABUK KIIIZZZ:sm_confused:

ARTIK SEN ANKARALI BİR CADISIN UNUTMA kaydirigubbakcemile5

en büyük Erzurum başka büyük yokturkbayragi
ay kaliş hiç sevemedim Ankarayi hele birde üstüne iş bulamayinca
iyice nefret ettim napim:çok üzgünüm:

Başkentten ayrılmayanlar buluşalım,sevgili girdap a katılıyoruma.sŞenizhihoyyytkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktana.s.

en büyük Erzurum başka büyük yokturkbayragi
ay kaliş hiç sevemedim Ankarayi hele birde üstüne iş bulamayinca
iyice nefret ettim napim:çok üzgünüm:

canım benim,yakında bulursun üzme tatlı canınıkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3bak bende aramaya devam ediyorumopuyorumnanaktanzemuszemushihoyyyta.s:dance::sm_cool:a.s.:teytey:

AAAAAAA GELMİYOMUSUUUNNN :1shok: AMA AMAAA BEN SENİ YASDIYDIIIMMM:sinifsinif:

KIZ SUS MİLLETTE HARBİ GELECEN SANIR :roflol: KANDIRIKCILIK YAPMA BİZE :mymeka: Bİ ANKARAYA GELEMEDİN :mymeka:

kaydirigubbakcemile3Kalimera'm gelecegim birgun :jeyyar:
Bu dagin basindan kurtuldumuz vakit delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…