• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da Psikiyatr ve Psikolog Öneri Olan Arkadaşlar Varmı ?

prince

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
450
541
103
Merhaba arkadaşlar...
Ankara da Psikiyatr ve Psikolog Öneri Olan Arkaşalar Varmı ?
Sınıra geldim artık.
biliyorumki artık doktora gitmeden olmaz.
Herşeyi inanılmaz kafaya takıyorum,kendimi hep mutsuz,sıkıntılı hissediyorum,aşırı derecede alınganım,yeni katıldığım bir ortamda illaki biriyle sorunlar yaşıyorum.
2 yıllık evliyim bu arada...
Kafaya takmam hergeçen gün arttı ve artmaya devam ediyorum dayanmıyorum artık,hızlıca kilo vermeye başladım.yemek bile yemek istemiyorum artık.

Ankara da doktor önerisi olan arkadaşlar yazarsanzı çok memnun olurum

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar...
Sınıra geldim artık.
Herşeyi inanılmaz kafaya takıyorum,kendimi hep mutsuz,sıkıntılı hissediyorum,aşırı derecede alınganım,yeni katıldığım bir ortamda illaki biriyle sorunlar yaşıyorum.
Kafaya takmam hergeçen gün arttı ve artmaya devam ediyorum dayanmıyorum artık,hızlıca kilo vermeye başladım.yemek bile yemek istemiyorum artık.

Madalyon Psikiyatri Merkezini öneririm..sgklıya da bakıyor 20tl farkla..terapi içinde 80 tl verıyorsun..ben cok memnun kaldım

Madalyon Psikiyatri Merkezini öneririm..sgklıya da bakıyor 20tl farkla..terapi içinde 80 tl verıyorsun..ben cok memnun kaldım

madalyonu dün aradım ben psikolog görüşmesi özele giriyormuş ve 150 tlden başlıyo dedi burda bir iki isim görmüştüm onları sordum biri 300 diğeri 425 dedi sgknın karşıladığı psikiyatri bölümü onada 69mu 79mu ne fark alıyorlarmış

geçmiş olsun arkadaşlaar... madalyonu ben de çok duydum. bir kez de randevu aldım ama acil işim çıktı gidemedim. doktor çok önemli ama...
doktorun hastayı anlaması,rahatlatması en temel şey bence...
madalyonda hangi doktorlar tavsiye ediliyor acabaa, bilgisi olan var mıı?

erdem danışmanlıkta gülkaşh hanım var gülşah akçay civriz, çok başarılı çok çok iyi bi psikolog, kadın psikoloğu kendisi. çok da sevdiğim bir insan, erdem danışmanlık diye aratırsan netten, ulaşırsın...

Sadece 20 TL fark verıyorum. Düzenli olarak gidiyorum Madalyon'a ve memnunum.

Ankara'da SGK'ya bakan iyi bir psikiyatr yok mudur? Madalyon da bireysel terapiler özele gidiyor 200 ü bulur dediler telefonda. Psikolojım alt üst durumda, insanlarla iletişim kuramıyorum, kendimi çok değersiz hissediyorum. Ankara da SGK ya bakan iyi bir psikiyatri kliniği yok mu MAdalyn dan başka? Çalıştığım için universte hastanelerine gidemiyorum hafta içi :/ Önerisi olan? :(

madalyonu dün aradım ben psikolog görüşmesi özele giriyormuş ve 150 tlden başlıyo dedi burda bir iki isim görmüştüm onları sordum biri 300 diğeri 425 dedi sgknın karşıladığı psikiyatri bölümü onada 69mu 79mu ne fark alıyorlarmış

Çok yüksek fiyatlar ya! Olgu diye bi merkez var kızılayda. psikolog emel hanıma gidin. biz çok memnun kalmıştık.
emel kalınkılıç. hem bireysel hem de evlilik terapisinde uzman. çok ilgili güleryüzlü-esprili bi insan. öyle uçuk rakamlar da almıyo. yanlış hatırlamıyorsam 180-190 lira falandı. bildiğim kadarıyla sadece haftasonları hasta görüyomuş. çalışanlar arkadaş da rahatça gidebilir.

malesef terapileri devlet de özel sigorta da karşılamıyor. cepten ödemek gerek. başta sanki pahalıymış, çok para veriyormuşsunuz gibi geliyo ama unutmayınki insanın ruh sağlığı iç huzuru yerinde olmayınca cebinizde milyarlar olsa nolacak, önce psikolojinizi düzeltin. bence bunun için harcadığım her kuruşa değer.

herkese sağlıklı günler

Ayrıca şunu da ekleyeyim,fiyatları araştırırken süreye de dikkat edin.
genelde terapi süresi 1 saat oluyor. bazı yerler sanki daha ucuzmuş izlenimi vermek için süreyi kısaltıyor, yarım saatlik seanslar yapıyor.
Mesela madalyon böyle idi. Görüşmeler yarım saat yapılıyordu. böyle bakınca daha pahalıya geliyor ona da dikkat edin.

benimde aile danışmanlığına ihtiyacım var depresyondayım ve kararsızlık yaşıyorum yalnız bir kaç yeri aradım fiyatlar baya yüksek en kısa sürede randevü verene gideceğim gelişmeleri yazarım sizlerin önerisi üzerine madalyonu aradım çiğdem Soykan'ı aradım bir kaç yeri aradım sonucu yazarım görüşmek üzere

merhaba arkadaşlar dün yani cumartesi buradan aldığım bir öneriyle psikoloğa gittim doktor emel hanımla görüştüm yazılarımı okuyanlar varsa ne kadar kararsızlık içinde olduğumu bilirler şuan kafamdaki sorular daha netleşti ve bir seansta bile çok faydalı olduğuna inanıyorum haftaya da gideceğim eşimi ikna ettim daha doğrusu tehdit ettim oda gelecek tabi fikrini değiştirmezse :) şimdiden bu kadar rahatladım gerçekten doğru bir şey yaptım ve bir arkadaşım şuan kendine yapabileceğin en büyük iyilik psikoloğa gitmek olur dedi gerçekten haklıymış boşuna o kadar zaman işkence çekmişim lütfen özellikle önemli kararlar vermeden önce bir aile danışmanına gidin ben emel hanımdan çok memnun kaldım umarım size de faydası olur.

ilk hafta yaptığım yorumu okudum aile psikoloğumda bu üçüncü haftam ve bende inanılmaz değişiklikler oldu kendim bile inanamıyorum bugün emel hanımlada paylaştım inanamıyorum bu gelişmelere dedim sanki geçici gibi inanmadığımı ve geçici olacak diye korktuğumu söyledim. türkiyede bir kaç kişi bu şekilde psikoterapi yapıyormuş inanılması zor ama çok işe yaradı sizinle paylaşmak istedim ihtiyacı olan arkadaşlara şiddetle öneririm gerçekten deneyin hiç bir şey kaybetmezsiniz gerçekten bazı şeyleri olayları yaşarken mantıklı ve en doğru kararı vermek çok zor ben boşanma aşaamsındayım tabi bu durama ne ben inanmış durumdayım ne de eski eşim :) deyim ayrılmayı düşündüğüm eşim inanıyordu karar veremiyordum pişman olmaktan korkuyordum yalnız kalmaktan korkuyordum ve sevgisiz kalmaktan sanki eşim sevgi ihitiyacımı karşılıyormuş gibi aksine bu 3 yılda sevgiye olan inacımı sarstı bana verdiği zararları şimdi daha iyi anlıyorum ve bu hatalıklı evliliği bitiriyorum içim rahat bir şekilde ve korkusuz bir şekilde umarım benim durumumda olan herkes gerekli yardımı uygun insanlardan alabilir.

merhaba arkadaşlar dün yani cumartesi buradan aldığım bir öneriyle psikoloğa gittim doktor emel hanımla görüştüm yazılarımı okuyanlar varsa ne kadar kararsızlık içinde olduğumu bilirler şuan kafamdaki sorular daha netleşti ve bir seansta bile çok faydalı olduğuna inanıyorum haftaya da gideceğim eşimi ikna ettim daha doğrusu tehdit ettim oda gelecek tabi fikrini değiştirmezse :) şimdiden bu kadar rahatladım gerçekten doğru bir şey yaptım ve bir arkadaşım şuan kendine yapabileceğin en büyük iyilik psikoloğa gitmek olur dedi gerçekten haklıymış boşuna o kadar zaman işkence çekmişim lütfen özellikle önemli kararlar vermeden önce bir aile danışmanına gidin ben emel hanımdan çok memnun kaldım umarım size de faydası olur.

yazilarini okudum soke oldum arkadasim...boyle bir karari aniden neden verdin merak ettim emel hanim seni nasil yonlendirdi? Ben de esimden hic destek goremiyorum sanki bir cok konuda beni hic umursamiyor gibi geliyor acikcasi merak ettim

yazilarini okudum soke oldum arkadasim...boyle bir karari aniden neden verdin merak ettim emel hanim seni nasil yonlendirdi? Ben de esimden hic destek goremiyorum sanki bir cok konuda beni hic umursamiyor gibi geliyor.. merak ettim

Yetişkinler İçin Psikolojik Danışmanlık : Dikkat geliştirme, İletişim problemleri, Cinsel sorunlar, Kekemelik, Takıntılar, Korkular, Tikler, Panik atak, Depresyon, İntihar girişimi, Uyku bozukluğu, İş sorunları, Eş seçimi, Evlilik problemleri, Telkinle doğuma hazırlık, Hamilelik dönemi sorunları, Boşanma sonrası destek programı, Aile içi sorunlar, Kişilik problemleri, Yanlış alışkanlıklar, Yeme bozuklukları, Menopoz dönemi sorunları, Yaşlılık problemleri, Ölüm kaygısı.

Ergenler İçin Psikolojik Danışmanlık: Kimlik arayışı, Aile içi iletişim çatışmaları, Öfke ve kızgınlık kontrolü, Depresyon, İntihar girişimi, Dikkat Eksikliği, Hiperaktivite Bozukluğu, Öğrenme güçlüğü, Okul sorunları, Yanlış alışkanlıklar, Arkadaş ilişkileri, iletişim problemeleri, Karşı cinsle yaşanan sorunlar, Kişilik problemleri, Takıntılar, Korkular, Tikler, Kekemelik, Cinsel sorunlar, Yeme bozuklukları, Ders çalışma alışkanlıklarının değiştirilmesi, Sınav kaygısı, Duygusal zeka gelişimine destek.

Çocuklar İçin Psikolojik Danışmanlık: Anne- Baba bağımlılığı, Kendine güvensizlik, Gece altını ıslatma, Dışkı kaçırma, Tuvalet eğitimi, Cinsel duygular, Konuşma bozuklukları, Parmak emme, Tırnak yeme, Her türlü korkular, İnatçılık, Tikler, Dikkat Eksikliği, Hiperaktivite Bozukluğu, İletişim Sorunları, Kardeş kıskançlığı, Anne - Baba ayrılığı, Ailede iletişim problemleri,Yuvaya hazırlama, Okul öncesi eğitim, Okul fobisi, Özel öğrenme güçlüğü, Verimli ders çalışma, Çalma, Hırsızlık, Yalan söyleme, Yeme bozuklukları, Duygusal zeka gelişimine destek, Üstün zekalı çocuklar, Yaygın gelişimsel zihinsel, bedensel bozukluklar(Otizm , Asperger Sendromu)

Aile Danışmanlığı ve Terapisi
Aile Danışmanlığı; ailelerin ilişkilerini daha sağlıklı yönetebilmesi için hazırlanmış bir danışmanlık proğramıdır.
Evlilik ve İlişki Terapisi, Evlilik ve Aile Danışmanlığı, Cinsel Sorunlar için Terapi ve Danışmanlık, Evlilik ve Evlilik Öncesi İlişki Değerlendirme Testi, Evlilikte İletişim Sorunları, Evlilik Öncesi Hazırlık, Evlilikte Eşler Arası Uyuma Yönelik Eğitim, Evlilikte Kişilik Farklılıklarıyla Başetmeye Yönelik

Psikoterapi
Psikoterapi; ruhsal yolla tedavi etmek şeklinde tanımlanır, ruhsal tedaviden kasıt psişik hastalıkların ilaç ve cerrahi yöntemler kullanılmadan tedavi edilmeye çalışılması anlamına gelmektedir.
Davranış Terapisi ,Kognitif (Bilişsel ) Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Dışavurumcu Sanat Terapisi, Diyalektik Davranış Terapisi, Sistemetik Desensitizasyon Terapisi, Bireylerarası Terapi, Oyun Terapisi, Psikoanaliz, Psikodinamik Psikoterapi

Eki Görüntüle 694208

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar...
Sınıra geldim artık.

Nesrin DİLBAZ hocayı öneririm.. Tunalı'da kliniği vardı... Geçmiş olsun...

http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/turkbayragi.gif

HANIMLAR, burada subjektif, taraflı ve yanlı yorumlarla sağlığınızı riske atmayın lütfen, doktor aramadan önce tavsiye...com/eniyi...com/doktorsit...com gibi sitelerden araştırın, gerekirse telf. açıp sorun. ( internette heryerde reklamının ya da akademik ünvanın olması o Dr' un iyi hasta baktığı anlamına gelmez) burada her yazana itibar etmeyin, mağdur olan kişiler olduğunu görüp üzülüyorum, bir kadın olarak... Sağlıklı huzurlu günler!

Back