- 3 Ağustos 2016
- 34
- 16
- 18
- 36
- Konu Sahibi Zeynepincir
-
Anatoliada çok iyi bi tüp bebek merkezi,ordaki ilgide çok güzel bunuda yazmak istedim.Ben çalıştığım için eşimde çok yoğun olduğu için biz ilk önce orda her türlü çıkacak extra durumun yapılacağını sanarak başlamıştık ama dışarı yönlendirdiklerinde orda devamedemeyeceğimizi anladık.yani tercih meselesi tabi tamamen...
Canım ben genartta hamile kaldım. Kızıma 2011de, şimdide ikizlere hamileyim. Ben genartı öneririm. Oradaki doktorları bilmiyorum yalnız, benim doktorum tıp fakültesinden. Ama herşeyi genartta yaptı. 4500+ilaçlara verdik. Birde doktorun muayenesine 300 verdim.
Canım ben genartta hamile kaldım. Kızıma 2011de, şimdide ikizlere hamileyim. Ben genartı öneririm. Oradaki doktorları bilmiyorum yalnız, benim doktorum tıp fakültesinden. Ama herşeyi genartta yaptı. 4500+ilaçlara verdik. Birde doktorun muayenesine 300 verdim.
Evet canım medicanada opr dr osman denizhan özgün,ilaçları kendimiz aldık.İlk denememde hamileyim Allaha şükür,darısı isteyen herkezin başına olsunBahar siz medicanada mı yaptırdınız, ilaçları kendimizmi alacaz, senin ilk denemede tuttumu,
Yardımların , cevapların için sağol.
CAnım takibin hocanın yerinde oluyor, diğer herşey genartta. Hepsi ayrı yerde değil yani. Benim doktorum prof. Ve il dışından hastaları var. Ben tedavi olurken biri zonguldaktan gelmişti ve demiştiki yaptığı herkesin tutmuş. Tavsiye üzerine gelmiş. Tabi bu nasip meselesiMerkeze gidiyoruz görüşüyoruz , yumurta toplama bir yerde , takibi bir yerde, transfer bir yerde kafam karıştı , ben çalışmıyorum , zaman sıkıntım yok, ama eşim her zaman izin alamaz, ortalama kaç gün sürer tedavi,
Canım merhaba
Biz başkentte Göğşen hocaya gidiyoruz. Daha sonuçlanmadı ilk tüp bebek denememiz. Raporlo 3000 raporsuz 4400sanırım +ilaçlar.
Başkentte hulisi hocaya da cok iyi diyorlar. Ben göğşen hocadan başladığım için değiştiremedim.
CAnım takibin hocanın yerinde oluyor, diğer herşey genartta. Hepsi ayrı yerde değil yani. Benim doktorum prof. Ve il dışından hastaları var. Ben tedavi olurken biri zonguldaktan gelmişti ve demiştiki yaptığı herkesin tutmuş. Tavsiye üzerine gelmiş. Tabi bu nasip meselesi
Canım merhaba bende novaarta gitmeyi düşünüyorum cumartesi günü randevum var Mehmet hocaya sen ordami tedavi oldun memnunmusun ve hamilemisiniz şuanNovaart mehmet erdem
evwt mehmet hocanin hastasiyim. 3. tedavide kizim oldu. hic bi dr bana sans vermedi. bi kactanesi tupbebekle bile olmaz yormayin kendinizi paranizi bosa harcamayin dedi. mehmet hoca cok iyi yaklasti. ve onda 2. normalde 3. tedavide kizim oldu. sonra bir de kendiliginden bir bebegim daha oldu. hamileliklerimi de o takip etti. ben tavsiye ederim. cok konusmaz isinde titiz ve ustadir. ama cok kalabalik olur novaart. erken saatlerde gitmeye calis.Canım merhaba bende novaarta gitmeyi düşünüyorum cumartesi günü randevum var Mehmet hocaya sen ordami tedavi oldun memnunmusun ve hamilemisiniz şuan
Allah bağışlasın kızını canım inş bende hamile kalırım bende pko hastasıyım novaartı çok duydum il dışından gelecem inş bizimde yüzümüz gülerevwt mehmet hocanin hastasiyim. 3. tedavide kizim oldu. hic bi dr bana sans vermedi. bi kactanesi tupbebekle bile olmaz yormayin kendinizi paranizi bosa harcamayin dedi. mehmet hoca cok iyi yaklasti. ve onda 2. normalde 3. tedavide kizim oldu. sonra bir de kendiliginden bir bebegim daha oldu. hamileliklerimi de o takip etti. ben tavsiye ederim. cok konusmaz isinde titiz ve ustadir. ama cok kalabalik olur novaart. erken saatlerde gitmeye calis.
sorun rezerv azligi bu arada
bence dogru karar. Rabbim yardimcini olsunAllah bağışlasın kızını canım inş bende hamile kalırım bende pko hastasıyım novaartı çok duydum il dışından gelecem inş bizimde yüzümüz güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?