• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da ölenler şehit mi sayılacak?

hayal senle bir yanlış anlaşılma oldu özelde hallettik dimi yanlış anlaşılmalar olabiliyor...fakat ben burda o kişiye sordum bunu yakıştırdın mı diye evet yakıştırdım dedim bunu söyleyen birine ben ne yazayım.

ayrıca başka biriyle tartışıpta sırf onu destekledim diye bana karşı kin güdüldü.kışkırtılmaya çalışıldı.ankara da patlama oldu topigine belki on ke yapmayın etmeyin saygılı olun dedim durdum ama bana haklısın demek yerine insanlıgın buysa diye hiç olmadığım bir konu içine çekilmeye çalışıldım.
herkes ne yaptığını çok iyi biliyor
neyse ya susayım ben ya

Evet herkes kendini çok iyi biliyor.
Bugünkü tablo hepimiz için üzücüydü ve gereksizdi.
umarım tekrarı olmaz.
Kırılmamak ve kırmamak için mücadele ettiğimiz günler dilerim.

Evet herkes kendini çok iyi biliyor.
Bugünkü tablo hepimiz için üzücüydü ve gereksizdi.
umarım tekrarı olmaz.
Kırılmamak ve kırmamak için mücadele ettiğimiz günler dilerim.

ben çok kırıldım hemde çok kırıldım

ve bana haksızlık yapıldı ki kimsenin ne kötülügünü isterim ne kötü olmasını

hani bir söz vardır kırdığın kalbin ne olduğunu bilemezsin belki kırdığın kalp allaha yakın bir kalptir diye bana gerçekten faklı bir kışkırtma yapılıp farklı bir yaklaşım yapıldı.

sonrasıda haksızlık herkese karşı iyi niyetle ve saygıyla yaklaşırken bu duruma geldi

senin gibi özele yazılsaydı orda konuşulur olur biterdi bak harbiyle özelde halletmişler ama onun yerine halen burda üstüme üstüme gelindi.

kırılan bir kalp varsa ne yapılıp edildi kırldı kalbim.ha umurlarında olmaya bilir keyifleri bilir.

haksızlık karşısında susan dil şeytandır ...hayyalcim...

ben çok kırıldım hemde çok kırıldım

ve bana haksızlık yapıldı ki kimsenin ne kötülügünü isterim ne kötü olmasını

hani bir söz vardır kırdığın kalbin ne olduğunu bilemezsin belki kırdığın kalp allaha yakın bir kalptir diye bana gerçekten faklı bir kışkırtma yapılıp farklı bir yaklaşım yapıldı.

sonrasıda haksızlık herkese karşı iyi niyetle ve saygıyla yaklaşırken bu duruma geldi

senin gibi özele yazılsaydı orda konuşulur olur biterdi bak harbiyle özelde halletmişler ama onun yerine halen burda üstüme üstüme gelindi.

kırılan bir kalp varsa ne yapılıp edildi kırldı kalbim.ha umurlarında olmaya bilir keyifleri bilir.

haksızlık karşısında susan dil şeytandır ...hayyalcim...

Bak gene tek taraflı konuşuyosun. Acaba karşı tarafın da kalbi kırılmış olabilir mi?
Üzülmüş olabilirler mi?
Düşünmüyorsun. Ama düşünmelisin.
Sen ya da karşı taraf mesaj atabilir konuşabilir, bunun için beklemeye lüzum yok.
Dediğin gibi haksızlık karşısına susan dilsiz şeytandır. Çok severim bunu.
İyi akşamlar.

Bak gene tek taraflı konuşuyosun. Acaba karşı tarafın da kalbi kırılmış olabilir mi?
Üzülmüş olabilirler mi?
Düşünmüyorsun. Ama düşünmelisin.
Sen ya da karşı taraf mesaj atabilir konuşabilir, bunun için beklemeye lüzum yok.
Dediğin gibi haksızlık karşısına susan dilsiz şeytandır. Çok severim bunu.
İyi akşamlar.

ben yazıyorum hayyal geri adım atmak yerine hala bana acıtasyon acıtasyon diye laf edilip laf atılıyor daha ben ne diyeyim

sonrada herkes gördü deniyor evet herkes gördü özelime yazanlara burdan teşekkürler ederim.

herkes kendini de kimin ne olduğunu da görüyor.

hayyal ben açıklmaya çalışıyorum halen devam ediliyor kin nefret hayret ya kime ne yaptımsa bu kadar uzatmak nedir bilemiyorum...vicdanlarına bırakıyorum bana denilen söz çok belli benle ilgisi olmayan bir durumun içine çekildim allah büyük der konuyu kapatırım
.iyi akamlar

geçmiş sayfalara gidelimmi. bana yapılan saldırıya. kimin , sadece beğeni yaptım diye insanlaarı bana saldırttığını görelim.
çok değil.
biraz geriye gidelim.
bana denilen kelimeleri yazayımmmı buraya.
ama açmayacağım o konuyu.
harbiyle özelden konuştuk. bitti.
ama okuyan orayı gören bana yapılan linç girişimini, marilynede aynı şekilde, görecektir. kin nefretle kimin beslendiğini de... bunu yazanın aynaya bakmasını tavsiye ederim.
orada göreceği şey kendi kini ve nefreti olacaktır çünkü

ben yazıyorum hayyal geri adım atmak yerine hala bana acıtasyon acıtasyon diye laf edilip laf atılıyor daha ben ne diyeyim

sonrada herkes gördü deniyor evet herkes gördü özelime yazanlara burdan teşekkürler ederim.

herkes kendini de kimin ne olduğunu da görüyor.

hayyal ben açıklmaya çalışıyorum halen devam ediliyor kin nefret hayret ya kime ne yaptımsa bu kadar uzatmak nedir bilemiyorum...vicdanlarına bırakıyorum bana denilen söz çok belli benle ilgisi olmayan bir durumun içine çekildim allah büyük der konuyu kapatırım
.iyi akamlar
Matmazel şunu yapmak gerek herzaman değil ama şimdi yapman gerek :KK75::KK75: :KK75::KK75: anladın sen onu.

Neyse kızlar.

Evet doktor değilim hatta kadın bile değilim bir erkeğim. Foruma sırf trollemek amacıyla geldim. Hesap benim bile değil birinin hesabı arakladım.

Şimdi gelelim gerçek konuya içiniz ve klavyeniz o kadar pis ki insanlara lanet etmekten, ölülere iyi olmuş demekten. Hatta devlet tarafından verilen şehitlik mertebesine bile lanet eder haldesiniz.

Konuya gelip "ONLAR İNSAN, NASIL BÖYLE KONUŞABİLİYORSUNUZ"

Diyen kişileri bile teröristlikle suçlayabilecek nitelikte leş varlıklar olduğunuzu göstermek amacıyla konuya yazmaya başladım.

Hatta ben konuya gelmeden önce şurada birbirinize hakaret edebilecek nitelikte iki yüzlü insanlarsınız. Bakın şuanda birisi size karşı hakaret ettiğinde nasılda birleşiyorsunuz. Buda iki yüzlülük başka birşey değil.

Oysaki düne kadar biribirinizi terörist ilan ediyor ve hakaretler ediyordunuz.

Ben şimdi forumdan çıkacam zaten erkek olduğumuda söyledim ban yerim mühim değil.

Ama biraz aynaya bakın ve kendinizi sorguya çekin. Yakın arkadaşım ayağu yaptığınız insanlara bile neler neler söylediniz.

İnşallah hepiniz bir gün insan olmayı öğrenebilirsiniz.

Yoksa kocalarınızın vay haline.

Hepinize tekrar tekrar saygılar.

Bu arada beni seksi bulan kız selamlar olsun sana bi öpcüğü hakettin:)

Saygılar.

Yok artık :KK57:

iyi akşamlar arkadaşlar ben yeni üyeyim,
yazılarınızın hepsini okudum.
konuyla ilgili olarak Ankara da ki patlamada ölen insanları terörist vs benzetmeler yapılması çok kötü bir yaklaşım.(haberlerde terörist olduklarına dair hiçbirşey yok kimse öyle bir şey demedi ki öyle olsa bile devletimizin bunun önüne geçmesi gerekirdi değil mi ? barış mitingi yapılacağı günler öncesinden biliniyordu çünkü )
güvenlik ihmali nedeniyle oldu bu açıkça ..eğer dikkat ederseniz bazı mitingler de olağanüstü güvenlik sağlanabiliyor korumalar sniperler polisler barikatlar vs ...

İnsanların nereli,hangi partili ,hangi mezhepli olduklarını önemsemeyip herşeyden önemlisi İNSAN olduklarını unutmayalım ..
Ölenler çocuklar babalar anneler kardeşler ...
Allah hiç kimseye yaşatmasın böyle bir acı...
Duyarlı olalım saygı duyalım..

Sevgiyle kalın iyi geceler

mezhebini,dinini , fikrini ayirmadan can-i ruh ile Allahtan Rahmet diliyorum ve gencinden yaslisina hepsi icin cok uzuldum bu ayri mesele....ama , sozde Kurt bayragini dalgalandira dalgalandira ,Turkiyenin baskentinde , ekmegini yedigi ulkenin bas dusmanini acikca destekleyen bir topluluk sehit ise,
daglicadaki vatan ugruna haince katledilen babalar,ogullar, evlatlar,kocalar ne peki ???!!!!

peki o zaman Terör örgütünün bayrağının orada dalgalanmasına izin veren ve o insanları tutuklamayan ve gözaltına alması gereken de devlet değil mi ?

peki o zaman Terör örgütünün bayrağının orada dalgalanmasına izin veren ve o insanları tutuklamayan ve gözaltına alması gereken de devlet değil mi ?
ınsan hakları bılgırgesıne gore
ırk mezhep ınsan ayrımı yapmamak gıbı sıyası dusuncelerdede ayrım yapılmaması gorusuyle meclıse soktukları vekıller cıkardıkları bı partı...
bunu devlet yapmasa bu ıznı vermese ınsan kayırıyorlar ayrımcılık yapıyorlar olur

bırı mudahale etmeye kalksa teror orgutunun bayragını cıkardı dıye ,ortalık savas alanına doner dusuncesıyle bazen sadece gerektıgı yerde mudahale ederler
kım nerden bılsın pkk işbırlıkcılerının canlı bombası varmıs meger
bu hdp lı ölumlerın bıle onlara rant saglayacagını dusunen bırılerı olmus demekkı
bunu ısteyen bırılerı olmus
devlet herkesın cebıne tek tek bakamadı dıye suclu olamaz
ama hukumet teror orgutunun bez parcasıyla halay cekerken ölen hdp lıye sehıtlık mertebesı verırse orda suclu olur evet

ıkısının ayrımını ıyı yapmak gerek

tekrarlıyorum
rahşanın zamanında cıkardıgı genel af kadar yanlıs ve sakıncalı bı karar

Back