• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da ölenler şehit mi sayılacak?

Neyse arkadaşlar hepinize iyi akşamlar eğitimli birisi geldiğinde

İnşallah doğacak kızınız size benzemez.

Artık son mesajım.

Sizin kalitenize bu kadar inmek yetti miğdem bulandı çünkü.

Hepinize bol öpücükler arkadaşlar.

Gidiyorsun dimiiiii..
Çok mutlu oldummmm :KK9:

Kim ağladı sevgili doktor söylesene! Beynin kokusu dahi yokken sizde, hakaret diz boyu maşallah! Nasıl insan olunur annen baban öğretememiş sana. Yazık ama senide anlıyorum diyorum ya kokusu dahi yok.. eee napacaan saçmalayacaaan!!

napaaacam saçmaaalayacaaamm! Pardon hangi dil bu? Sarıgazi? Ya da Bağcılar çingenelerinden mi?

:)

İlk başta herkesi teröist ilan ettiniz dah asonra hakaretler etmeye başladınız. Sonra burada iki çift laf edince ben ağlamaya başladınız.

Kusura bakmayın arkadaşlar. Boşuna ağlamayın sizin hak ettiğiniz cümleler bunlar.

Aileniz eğitememiş sizi ben eğiteceğim burada.

Nasıl insan olunur bunu öğreneceksiniz üstelik bedava.

Saygılar.
Pardon da sizin aileniz oxford mezunumu sizi çok iyi eğitmiş anlaşılan :KK14:

İnşallah doğacak kızınız size benzemez. Cevizi siz yemelisiniz yoksa o cocuğunda hali fenalar içerisinde olabilir.

Artık son mesajım.

Migdem degil midem .
Bence bu kisi araştırılmalı 6 yil doktorluk egitimi görmüş biri nasil migdem yazar?

Kamyon arkası yazılarına geçtik sanırsam? Kaliteniz çok ideal.

Saygılar.
1 - buraya benden once uye olmussun bu durumda benden daha cok bos vaktın oldugunu anlıyorum (senın dedıklerıne gore konusuyorum...)
2- bunca zamankı yorumlarında hep herkese egıtımden bahsetmıssın canuuummmm
3- büyü ıle ılgılı konu acmıssın :D kesınlıkle sana katılıyorum egıtım sart tatluumm konun kılıtlı oldugu ıcın ıncır cekırdegını dolduramayan bıldı daaaaaarrcıgını genısletemedım bıturlu
4- cevız ye ıyıdır ıyı

İnşallah doğacak kızınız size benzemez. Cevizi siz yemelisiniz yoksa o cocuğunda hali fenalar içerisinde olabilir.

Artık son mesajım.

miğde diye organ mı vardı :KK17:
mide sanıyordum da ondan şaşırdım :KK70:

benim yokluğumda şu videoyu izleyin siz alışıksınız böyle ortamlara :)

Hanfendi keşke anlayabilseydiniz. Yukarıdaki mesaj vergi vermeyen ev hanımları içindi haklarını helal etmeyen.

Halbuki siz vergisini ödeyen bir insanmışsınız:)

Ama sizinde bir hakkınız yok ne yazıkki bu devlet üstünde. Benimde yok. Biz devlet sayesinde para kazanan insanlarız. Birinin bizim üzerimizde hakkı varsa devletin hakkı vardır.

Devlet bizim çocuğumuz falan değil durup dururken küsüp hakkımı helal etmiyorum diyemeyiz.

Unutmayın devlet olmasa hepimiz aç kalırız. O yüzden kendinizde hiç bir zaman olmayan helal etme hakkını görmeyin.

Onun yoksa ve senin de yoksa kendini ayırıp oysa ben doktorum , şurada şu dersi veriyorum deme gereği neden duydunuz ?

Tek sebep ev hanımlarını ayırmak mı ? Tuhaf varlıklar olduk.
Çekilin,ben doktorum.
İtinayla doktor olduğumu söylerim her ortamda. :)

Artık son mesajım.

miğde dedı :D
hahahahahahahahha
karnımı kasıya kasıya güldüm

Artık son mesajım.

Hacı hadi bi git allasen kaç sayfadır gidecen!! Hadi ocakta yemeğin vardır senin kocan gelecek şimdi ahhh canına yandığımın dünyası işte sende girip yemek yapacaksın şimdi!! Yada hadi git akademik araştırmalar seni bekler hey yarabbim :D

Olur mu burasıda bir araştırma hayvanlar'ın insanlar arasına karışıp onlara adapte olabileceğinin kanıtı olan bir araştırma.

E=mc2 den bile daha değerli bilgiler içeriyor burası. Başlı başına bir füzyon teorisi.

İyiki doktor değilim iyiki iyiki iyikiiiiiiii..
Çok şükür yarabbimmm..
Ben böyle mutluyum..

Olur mu burasıda bir araştırma hayvanlar'ın insanlar arasına karışıp onlara adapte olabileceğinin kanıtı olan bir araştırma.

E=mc2 den bile daha değerli bilgiler içeriyor burası. Başlı başına bir füzyon teorisi.
senden her eve alıp beslemek lazım :D
cok guldum yaaaa
kıyamam
gel buraya gel sevıcem

Back