Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende Ankara'da yaşıyorum 3. Yılım ve alisilmasi çok zor bir şehir
yalnizim evet ankaradayimMerhabalar kızlar ben yeni üyeyim, Ankara’da yaşıyorum 10 senedir alışamıyorum, ailem kardeş, anne baba, kuzen hepsi İzmir’de. yalnızım şimdi bir de bebiş olunca daha da yalnızlık çekmeye başladık buralarda yaşayan benim gibi yalnız olan anneler var mi acaba ?
ÇankayaMerhaba ben doğma büyüme ankaradayım sizler neresinde oturuyorsunuz acaba
Siz neredesiniz acabayalnizim evet ankaradayim
komsun falan yok mu aslinda guzel yer biraz renksiz
yenimahalleSiz neredesiniz acaba
Anladım canım bende mamakyenimahalle
Anladım kuzum bende mamakÇankaya
benimde kimsem yok burda arkadaslarim oldu oldukca egleniyorum kafa dagtiyor birazAnladım canım bende mamak
Yakın sayılırızAnladım kuzum bende mamak
Güzel yer aslında alışıncabenimde kimsem yok burda arkadaslarim oldu oldukca egleniyorum kafa dagtiyor biraz
Aynen öyleYakın sayılırız
Siz nerde oturuyorsunuz acabaAnkaraya 2 buçuk yıl önce taşındık hala alışmaya çalışıyorum. Zor
evet guzel ama bebekler cocuklar pek cikilamazsa gezilmezse sıkıcı o yönden dogru su an mesela kis gunu ne yapicamizi sasiriyoruz tek secenek avmGüzel yer aslında alışınca
Aynen öyle tek seçenek avmevet guzel ama bebekler cocuklar pek cikilamazsa gezilmezse sıkıcı o yönden dogru su an mesela kis gunu ne yapicamizi sasiriyoruz tek secenek avm