• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Ankara'da Nişan Mekanları?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

oske.06

Afakanlar basıyor :)
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
4.963
6
116
İstanbul
Merhaba Kızlar;

17 Temmuz gibi nişan yapmayı düşünüyoruz.
En yakın akrabalarımızı hesapladığımızda en az 70 kişi oluyor ve maalesef evde yapmam imkansız.
Önerebileceğiniz güzel mekanlar varmıdır ?
Yemekli düşünüyoruz bu arada buyrunnnnnnnnn

Merhaba Kızlar;

17 Temmuz gibi nişan yapmayı düşünüyoruz.
En yakın akrabalarımızı hesapladığımızda en az 70 kişi oluyor ve maalesef evde yapmam imkansız.
Önerebileceğiniz güzel mekanlar varmıdır ?
Yemekli düşünüyoruz bu arada buyrunnnnnnnnn

tatlım batıkent kardelen bener çarşıda botanik düğün salonu var araştr bi güsel yer önerebilirmkaydirigubbakcemile2:icecream:

ayy hemen baktım canım teşekkür ederim menülerini ve fiyatlarınıda vermişler gayet uygun salonda büyük kolon falanda yok ortada ( en sinir olduğum şeydir :) )
ama bize ve misafirlerin büyük çoğunluğuna ters ya :S

ama tabi çok teşekkür ederim fikir verdiğin için

Belki benim gibi araşrtırma içerisinde olanlar vardır :)
ilk olarak sıhhiye tarafında Vedat Dalokay Evlendirme dairesinin hemen yanında HEKıMEVı var fiyatlar uygun bahçeside çok cici
ama aklımı çelen başka bir yer oldu sanırım ıncek yolunda bir Liva var sağ gibi biraz yol ortasında orası daha kaliteli geldi sanırım burda olcak
Yemekli bir nişan için Fiyatta hekimevine göre pahalı ama yinede uygun saayılır

ABİDİNPAŞA da ,KEÇİÖREN de ,bir de sanırım BATIKENTTE LALE RESTAURANT vra,çooook güzel,terası var,benim düğünüm orada olacak:kedi:,bir arkadaşım da nişanını yaptı orada,memnun kaldı,çok ilgillier, kokteyl menüler ve yemekli menüler de var,ben çok beğendim,bir bak sitesine istersen canım.

elizhaa teşekkür ederim canım 100.yıldada var Lale Restaurant evede yakın ama biz karar vermekte geç kaldığımız için ikinci bulduğumuz yere Ok dedik hemen
Lıva Pastaneleri var ya onun ıncek yolu üzerinde büyük bahçeli falan bi şubesi var orda olcak inşallah

aaaaa Liva da çok iyidir,hele onların bir meyveli ŞARLOT tatlıları var ki,yeme de yanında yat :icecream: eminim çok güzel geçer canımmm..

aaaaa Liva da çok iyidir,hele onların bir meyveli ŞARLOT tatlıları var ki,yeme de yanında yat :icecream: eminim çok güzel geçer canımmm..

Teşekkür ederim a.s.

Bende severim Livayı hem Lezzetleri güzel ( şimdi yemekli olupta dandik yemekte olmaz)
hemde ortam güzel açık hava (düğünlerde falan sigara içmemeye sinir olurum :) herkes oturduğu yerden içsin sigarasını

tatlım ben çok severim livayı hayırlı olsun fiyatını merak ettim burdan veye özelden atarsan çok sevinirim

canım etlik antaresın karsısında guzelbahce var yemeklı yapıyorlar sanırım acık hava ya da kapalı seceneklerıde var ve aksam super bır mekan oluoyr tavsıye ederım

Galyana canım cok tesekkur ederım.ben mekane karar verdım ama belkı baska arkadaslara fıkır olur
Tesekkur ederız ;)

Back