• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Ankara'da Nişan Mekanı Arıyorum ACİL

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

zynpnur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2017
6
1
1
36
Merhaba,
Ankara da merkezi yerlerde yaklaşık 100 kişinin katılacağı bir nişan töreni yapacağım temmuz ayının ortasında olacağı için acill bir mekan arıyorum. Bildiğiniz yerleri paylaşır mısınız? Şimdiden teşekkürler :)

Hamamönünde iki kına mekanı var, internete yaz çıkıyor, birinde nişana gittim, güzeldi, nişan için yeterli, bütçen dar ise düşün derim, nişan yapanlar bir çok yer ile görüşüp daha uygun diye tercih etmişler. Gölbaşı tarafına kayabilirsen bahçeli bir yerde yapabilirsin yine bahçeye göre uyguna ama İncek uçmuş artık. Düğün Salonu tarzı mı düşünüyorsunuz, bahçeli mi?

Hamamönünde iki kına mekanı var, internete yaz çıkıyor, birinde nişana gittim, güzeldi, nişan için yeterli, bütçen dar ise düşün derim, nişan yapanlar bir çok yer ile görüşüp daha uygun diye tercih etmişler. Gölbaşı tarafına kayabilirsen bahçeli bir yerde yapabilirsin yine bahçeye göre uyguna ama İncek uçmuş artık. Düğün Salonu tarzı mı düşünüyorsunuz, bahçeli mi?

Teşekkürler yorumunuz için. Bahçesi olan bi yerde olabilir fakat benim baktığım mekanlar hep uzak yerlerde bir de kişi sayısı az olduğu için bulmak zorlaşıyor. Şuan ana kriterler bizim için sadece hoş vakit geçirebileceğimiz düzgün, merkezi bir yer ve tabi biraz uygun olması :)

Back