• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada mezoterapi Gun kullanan doktor bilen var mı?

sosomariam

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
331
8
16
Ankara
merhaba, ankarada mezoterapi gun kullananan doktor var mı? Türkçeye nasıl çevrilir bilmiyorum,
birden fazla iğnesi olan tek defada birden çok enjeksiyon yapan bir cihaz var mezoterapi ve saç için yapılan uygulamalarda kullanılıyor

bilgisi olan yazarsa sevinirim -gitmek istiyorum

merhaba, ankarada mezoterapi gun kullananan doktor var mı? Türkçeye nasıl çevrilir bilmiyorum,
birden fazla iğnesi olan tek defada birden çok enjeksiyon yapan bir cihaz var mezoterapi ve saç için yapılan uygulamalarda kullanılıyor

bilgisi olan yazarsa sevinirim -gitmek istiyorum

cnm benım doktorum cok uygun ve harıka ısler cıkartıo forumdan bıkac kızda gıttı tavsıyemle cok memnunlar dılersen ozelden tel no vereyım konus

cnm benım doktorum cok uygun ve harıka ısler cıkartıo forumdan bıkac kızda gıttı tavsıyemle cok memnunlar dılersen ozelden tel no vereyım konus

merhaba çok memnun oldum doktor hanım

dermatologsunuz değil mi? anladığım kadarıyla sizde var mesotherapy gun? benim elimde dermaheal hsr var

tek tek iğne batırılınca canım çok yanıyor; mesotherapy gunla belki daha hızlı ve kolay ,belki emlaya gere duymadan enjeksiyon mümkün olabilir diye düşündüm

bir defada 4-5 iğne ucu ile aynı anda ilaç zerkeden başlıkları var bu cihazın, tabi modele göre değişir

fiyat nedir- ilacımı kendim getirsem? seans başı uygulama ücreti soruyorum

adres ve tel özel mesaj yazarsanız çok memnun olurum ben özel mesaj yazamıyorum mesaj sayım yeterli değil

teşekkürler

rewendciğim mersajınızı bekliyorum adres ve telefon için

teşekkürler

Canım merhaba ,

Çoklu mezoterapisi tabancası senin dediğin. Bahçeli 7 deki Minerva Polikliniğinde var. Dr Mehmet Akgün kullanıyor. Git görüş sana mutlaka yardımcı olurlar. Pek para pul ile ilgisi olan bir yer değil. Zaten gidince görürsün. Soracağın birşey olursa da yaz bana özelden. cansusahin1984@yahoo.com

Back
X