Ankarada meme büyütme adına en memnun kaldığınız hekim, klinik, hastane lütfen?

drajem

1 adam 1 madam "Baldan Günler"
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
392
283
Selamlar kızlar... 35 yaşında 2 çocuk annesiyim. Totalde 5 sene çocukları emzirdikten sonra minnaklaşan memintolarımı büyütmek daha doğrusu yuvarlak, dolgun bir hale sokmak istiyorum...166 boy 53 kiloyum... max 400 cc falan düşünürüm sanırım belki daha da az... şimdiye kadar sadece Prof bir hekime muayene oldum... o da aralık ayında 53 bin istemişti... yani tek bildiğim hekim o ama onun da hiç bir örnek paylaşımını görmedim... Ankarada kime muayene olsam, kime emanet etsem kendimi bilemiyorum... akıl, tecrübe danışmak adına yardımlarınızı bekliyorum

Selamlar kızlar... 35 yaşında 2 çocuk annesiyim. Totalde 5 sene çocukları emzirdikten sonra minnaklaşan memintolarımı büyütmek daha doğrusu yuvarlak, dolgun bir hale sokmak istiyorum...166 boy 53 kiloyum... max 400 cc falan düşünürüm sanırım belki daha da az... şimdiye kadar sadece Prof bir hekime muayene oldum... o da aralık ayında 53 bin istemişti... yani tek bildiğim hekim o ama onun da hiç bir örnek paylaşımını görmedim... Ankarada kime muayene olsam, kime emanet etsem kendimi bilemiyorum... akıl, tecrübe danışmak adına yardımlarınızı bekliyorum
Ben 12 gun once Ömer ekine amelıyat oldum. Ilk kendisiyle gorusmustum dırek ona amelıyat oldum zaten. Cok sıcakkanlı ınsanın stresini korkusunu anında yok edıor. Gorusursenız anlıcaksınız me demek ıstedıgımı:)

Ben 12 gun once Ömer ekine amelıyat oldum. Ilk kendisiyle gorusmustum dırek ona amelıyat oldum zaten. Cok sıcakkanlı ınsanın stresini korkusunu anında yok edıor. Gorusursenız anlıcaksınız me demek ıstedıgımı:)
fiyat bilgisi verirmisiniz acaba. hangi hastanede oldunuz

aynı durumdayız cevapları şimdiden merak ediyorum

devlet mi özel mi düşünüyorsunz acaba

fiyat bilgisi verirmisiniz acaba. hangi hastanede oldunuz
Fıyat konusunu soylemem Cok etik degıl gibi cunku surekli degısıor sanırım. Ben 2 3 ayda bi fiyat aldım hep degısmıstı:) :KK43: 2 hastane secenegı vardı lösante ve umut hastanesi. Lösante de 55 60 bin civarıydı ben daha uygun oldugu ıcın umut hastanesini tercih ettim. Zaten doktor ve ekibi aynı olduktan sonra hastanenin çok bi önemi olmuo. 1 Gece yatıp cıkıorsunuz

İyi günler, ben de cumartesi günü için Melike oruç özpostacı dan randevu aldım. Direk görüşüp randevu alayım diyorum. Gelişmeleri aktarırım. Ben hem meme protezi hem de labioplasti aynı anda olmak istiyorum. Fiyatlar sürekli artıyor. En son aradığımda meme protezi için 40-45 bin arası demişlerdi. Mart ayında olmayı planlıyorum.

aynı durumdayız cevapları şimdiden merak ediyorum

devlet mi özel mi düşünüyorsunz acaba
özel olur sanırım... yani aslında benim için hekim daha önemli de işte başarılı hekimler de çoğunlukla özeldeler artık...

Bir şey sormak istiyorum. Yarın doktor randevum var ve hangi protezi seçeceğim konusunda fikrim yok. Nasıl büyüklükte istiyorum bunu doktora nasıl tarif etmeliyim? Hiç büyük memem olmadı😁nasıl olmalı bilmiyorum. Tek bildiğim yusyuvarlak bir görüntü istemiyorum, top konmuş gibi olmasın. Göğüsün yukarısı biraz düz insin istiyorum.

Bir şey sormak istiyorum. Yarın doktor randevum var ve hangi protezi seçeceğim konusunda fikrim yok. Nasıl büyüklükte istiyorum bunu doktora nasıl tarif etmeliyim? Hiç büyük memem olmadı😁nasıl olmalı bilmiyorum. Tek bildiğim yusyuvarlak bir görüntü istemiyorum, top konmuş gibi olmasın. Göğüsün yukarısı biraz düz insin istiyorum.
Tarifinize gore bence damla model ıstıosunuz, yanı ben dırek dekolte sevıorm oyuzdne hıc ustu duz insin istemedim. Benimki high profıl yuvarlak model. Aynı bu sekıl anlatabilirsiniz bence doktora:) doktorunuzun yaptıgı sızın vucut tipinize en uygun amelıyat orneklerınıde gormek isteyebılırsınız. Zaten doktorunuzda sızı yonlendırecektır

Bugün Melike oruç özpostacı ile randevum vardı. Aklımdaki tüm soruları ben sormadan cevapladı. Çok memnun kaldım ve ameliyat tarihi aldım🤩 hala inanamıyorum 🤩 vücut yapıma göre kas altı, mentor marka,yuvarlak protez takılacak.

Bugün Melike oruç özpostacı ile randevum vardı. Aklımdaki tüm soruları ben sormadan cevapladı. Çok memnun kaldım ve ameliyat tarihi aldım🤩 hala inanamıyorum 🤩 vücut yapıma göre kas altı, mentor marka,yuvarlak protez takılacak.
fiyat ne kadar acaba.bende arayıştayım da,

Merhaba Muayene ücreti ne kadar :)
Muayene ücreti ödemedim. Bir saatten fazla vakit ayırdı doktorum, kafamdaki soru işaretlerinin hepsini giderdi. Herhangi bir ücret ödemedim. Ben doktora gidince çok geriliyorum, kan aldırma vs... hepsi beni çok zorlayan süreçler. Melike hanıma gittiğinde de çok stresliyim fakat kendisiyle konuşunca çok rahatladım. Doktor hasta arasındaki uyumda benim açımdan önemli. Normalde labioplastiyi başka bir doktorda olacaktım fakat melike hanımla konuşunca iki ameliyatı da kendisinde olmaya karar verdim.

Muayene ücreti ödemedim. Bir saatten fazla vakit ayırdı doktorum, kafamdaki soru işaretlerinin hepsini giderdi. Herhangi bir ücret ödemedim. Ben doktora gidince çok geriliyorum, kan aldırma vs... hepsi beni çok zorlayan süreçler. Melike hanıma gittiğinde de çok stresliyim fakat kendisiyle konuşunca çok rahatladım. Doktor hasta arasındaki uyumda benim açımdan önemli. Normalde labioplastiyi başka bir doktorda olacaktım fakat melike hanımla konuşunca iki ameliyatı da kendisinde olmaya karar verdim.
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim ☺️

Merhaba bende düşünüyorum Melike hanıma gitmeyi ameliyat tarihi aldınızmı acaba ne zaman olacaksınız

X