Tatlım endişende haklisin çok iyi araştır. Ben işinde uzman olan Hatun Güzellik Merkezinden kesin memnun kalırsın diyorum istersen bi bak. instegramda videolarıda vardı. Linkini bırakıyorum hakkında hayırlı sı olsunAnkarada lazer epilasyon yaptırmak istiyorum. Birçok yer birçok yorum var ama içime sinen hiçbir yer yok. Güncel yorumlar görmek istediğim için 1000. defa lazer konusunu hortlattım.
Cok reklam kokuyosun ya bide link atmissin.Tatlım endişende haklisin çok iyi araştır. Ben işinde uzman olan Hatun Güzellik Merkezinden kesin memnun kalırsın diyorum istersen bi bak. instegramda videolarıda vardı. Linkini bırakıyorum hakkında hayırlı sı olsun
hangi bölgelere gittiniz acaba?Ozel clnc medilife a arastirabilirsin.Benim seanslarim bitti tekrarlama yok mennun kaldm.
Tum vucut icin gittim yuz sirt gobek koltuk alti genitalhangi bölgelere gittiniz acaba?
yüz bölgeniz tamamen bitti mi? yanaklarımda grimsi uzun tüyler var iğneliden sonuç alamadım lazeri deneyecegimTum vucut icin gittim yuz sirt gobek koltuk alti genital
Benim goz altindaan itibaren tum killarim siyahti asagi dogruda sertti tamamen denemez ama cogu bitti.Simdi bende igneli yaptirmak istiyorum tek tuk kalanlara.yüz bölgeniz tamamen bitti mi? yanaklarımda grimsi uzun tüyler var iğneliden sonuç alamadım lazeri deneyecegim
2016da gidecektim cok değişti falan diye yorumlar okudum vazgectim. Siz ne zaman gitmiştiniz? :)escomet, mithat paşa caddesinde
kendim gittim
aşırı memnun kaldım
çok hijyen
güler yüz
sadece biraz daha pahalı
daha güzel oldu daha ileri teknoloji aletler de getirmişler...2016da gidecektim cok değişti falan diye yorumlar okudum vazgectim. Siz ne zaman gitmiştiniz? :)
Uygun bir yer buldunuz mu sonuç nedir ben de hala arıyorumAnkarada lazer epilasyon yaptırmak istiyorum. Birçok yer birçok yorum var ama içime sinen hiçbir yer yok. Güncel yorumlar görmek istediğim için 1000. defa lazer konusunu hortlattım.
balgatta, gercek buz lazer cihazı var ama biraz pahalı fiyat vermişti bana. Sonucu mutlaka bekliyorumB Hava güzellik başladım bakalım biterse yazarım. Bitmezse de yazarım:)
balgatta, gercek buz lazer cihazı var ama biraz pahalı fiyat vermişti bana. Sonucu mutlaka bekliyorum
inşallahAynen bakalım umutluyum gerçek buz diye ama inşallah fos çıkmaz
Aynen bakalım umutluyum gerçek buz diye ama inşallah fos çıkmaz
sonuçlar nasıl? b havvadan memnun kaldınız mı?Aynen bakalım umutluyum gerçek buz diye ama inşallah fos çıkmaz
sonuçlar nasıl? b havvadan memnun kaldınız mı?
yüze lazer değil iğneli yaptırılmalı zaten, bende koluma düsünüyodum ama suan emin olamadimYüz için gittim ama bitmedi (10 seans)
Biyik tamamen duruyor fauller alnimin kenarı falan da duruyor valla
Ben yüz için kesinlikle gitmeyin diyorum
Belki diğer yerler biter de
Igneli de yaptirdim merak etme :)yüze lazer değil iğneli yaptırılmalı zaten, bende koluma düsünüyodum ama suan emin olamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?