Lazer Epilasyon Ankarada lazer yaptırıp memnun kalınan/kalınmayan yerler?

blorange

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2019
4
5
1
27
Ankarada lazer epilasyon yaptırmak istiyorum. Birçok yer birçok yorum var ama içime sinen hiçbir yer yok. Güncel yorumlar görmek istediğim için 1000. defa lazer konusunu hortlattım.

Ozel clnc medilife a arastirabilirsin.Benim seanslarim bitti tekrarlama yok mennun kaldm.

Ankarada lazer epilasyon yaptırmak istiyorum. Birçok yer birçok yorum var ama içime sinen hiçbir yer yok. Güncel yorumlar görmek istediğim için 1000. defa lazer konusunu hortlattım.
Tatlım endişende haklisin çok iyi araştır. Ben işinde uzman olan Hatun Güzellik Merkezinden kesin memnun kalırsın diyorum istersen bi bak. instegramda videolarıda vardı. Linkini bırakıyorum hakkında hayırlı sı olsun

Cok reklam kokuyosun ya bide link atmissin.

yüz bölgeniz tamamen bitti mi? yanaklarımda grimsi uzun tüyler var iğneliden sonuç alamadım lazeri deneyecegim
Benim goz altindaan itibaren tum killarim siyahti asagi dogruda sertti tamamen denemez ama cogu bitti.Simdi bende igneli yaptirmak istiyorum tek tuk kalanlara.

escomet, mithat paşa caddesinde
kendim gittim
aşırı memnun kaldım
çok hijyen
güler yüz
sadece biraz daha pahalı

2016da gidecektim cok değişti falan diye yorumlar okudum vazgectim. Siz ne zaman gitmiştiniz? :)
daha güzel oldu daha ileri teknoloji aletler de getirmişler...
ben de çok oldu ama halen tavsiyem üzerne giden arkadaşlarım var
onlar da çok memnunlar

B Hava güzellik başladım bakalım biterse yazarım. Bitmezse de yazarım:)

sonuçlar nasıl? b havvadan memnun kaldınız mı?

Yüz için gittim ama bitmedi (10 seans)

Biyik tamamen duruyor fauller alnimin kenarı falan da duruyor valla

Ben yüz için kesinlikle gitmeyin diyorum
Belki diğer yerler biter de

Yüz için gittim ama bitmedi (10 seans)

Biyik tamamen duruyor fauller alnimin kenarı falan da duruyor valla

Ben yüz için kesinlikle gitmeyin diyorum
Belki diğer yerler biter de
yüze lazer değil iğneli yaptırılmalı zaten, bende koluma düsünüyodum ama suan emin olamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…