- 12 Ekim 2013
- 18
- 1
-
- Konu Sahibi piskopatANNE
SELAMLAR ARKADAŞLAR..
ANKARADA GÜVENİLİR SEANSI VE ÜCRET AÇISINDAN İYİ BİR YER BİLİYOR MUSUNUZ?
EPİLASYONA BAŞLAMAK İSTİYORUM BİRKAÇ YER BULDUM NETDEN AMA GÜVENİLİR BİR YER İSTİYORUM 6 AYLIK DA BEBEĞİM VAR SAKINCASI OLMAZ SANIRIM CEVAPLAR İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER....
dr servet karayun nun klınıgıne gıdebılırsınız.tunalıhılmı de yerı.internetten dr beyın adını yazın ordan telofon numarasına ulsabılırsınızSELAMLAR ARKADAŞLAR..
EPİLASYONA BAŞLAMAK İSTİYORUM BİRKAÇ YER BULDUM NETDEN AMA GÜVENİLİR BİR YER İSTİYORUM 6 AYLIK DA BEBEĞİM VAR SAKINCASI OLMAZ SANIRIM CEVAPLAR İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER....
merhaba ben dr nilgün soysal ın kliniği nsc klinikle görüştüm.Güleryüzlü ve sıcakkanlı karşıladılar.Daha önce forumlarda araştırdım kötü yorumla karşılaşmadım tüm vücut yaptırıyorum konuşunca yardımcı da oldular.Pazartesi ilk seansım var toplam 8 seans bende sonuçlarını merak ediyorum.ben güvendim umarım sonuçlarım iyi olur. Sende görüş istersen aklında kalmasın.SELAMLAR ARKADAŞLAR..
öyle bende 4-5 ay araştırdım daha önce ıpl tecrübem var. ankarada fazla yer olunca insanın kafası karışıyor.umarım sende gönlüne göre bulursun..ÇOK TEŞEKKÜRLER YORUMLAR İÇİN .. DAHA YENİ BAKABİLDİM ARAŞTIRCAM ŞİMDİDEN NE ZMAN BAŞLARIM KİM BİLİR ...
Izmirde dogumdan 7 ay sonra kizimi emzirirken soooozzzzde cok iyi bir yerde basladim taaam 8 seans alex ve sonuc tirt seanlik para odememe ragmen koltuk alti ve ust bacak husran ama genital ve alt bacak idare ederdi ankaraya tasininca izmirdeki yerle gidip munakasa edemedim ki etsem ne degisirdi bilemiyorum sonra ankarada bikac seans daha devam edeyim yine seanslik para vereyim diye bikac yer arastirdim 7.caddede estee light diye biyer var oraya gittim tek seans atis yapti bayan ihtiyac duyunca gelin iki seanslik isiniz var dedi ben uzerjne hamile kaldim devam demedim ama eylul ayindan beri bacaklarimda tuy cikmadi diyebilirim o bayanin cihazi cok yaradi bana dogumdan 6 ay sonra tekrar oraya gitmeyi dusunuyorum bi aksilik olmazsa
Siz nerede çalışıyorsunuz
SELAMLAR ARKADAŞLAR..
SELAMLAR ARKADAŞLAR..
SELAMLAR ARKADAŞLAR..
bilgisi olan varsa bana da yardımcı olabilir mi?