ANKARADA LAZER EPİLASYON YERİ

piskopatANNE

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2013
18
1
SELAMLAR ARKADAŞLAR..
ANKARADA GÜVENİLİR SEANSI VE ÜCRET AÇISINDAN İYİ BİR YER BİLİYOR MUSUNUZ?
EPİLASYONA BAŞLAMAK İSTİYORUM BİRKAÇ YER BULDUM NETDEN AMA GÜVENİLİR BİR YER İSTİYORUM 6 AYLIK DA BEBEĞİM VAR SAKINCASI OLMAZ SANIRIM CEVAPLAR İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER....

Merhaba,

Lazer epilasyonu normal şartlarda hamilelik ya da emzirme dönemlerinde önermiyoruz çünkü emzirme döneminde hormonel yapınız henüz tam olarak oturmamıştır bu da normal bir kişiye göre sonuç alma süresi uzatabilir. Süt vermeyi engelleyici ya da süte olumsuz yönde etki eden bir tıbbı çalışma bulunmamaktadır. Estetik International Ankara kliniğimizle iletişime geçmek ve ya randevu planlamak isterseniz, özel mesaj vasıtasıyla isim, soyisim ve telefon numaranızı bize ulaştırabilirsiniz. En sıra sürede temsilci arkadaşlarımız size ulaşacaklardır.

dr servet karayun nun klınıgıne gıdebılırsınız.tunalıhılmı de yerı.internetten dr beyın adını yazın ordan telofon numarasına ulsabılırsınız

merhaba ben dr nilgün soysal ın kliniği nsc klinikle görüştüm.Güleryüzlü ve sıcakkanlı karşıladılar.Daha önce forumlarda araştırdım kötü yorumla karşılaşmadım tüm vücut yaptırıyorum konuşunca yardımcı da oldular.Pazartesi ilk seansım var toplam 8 seans bende sonuçlarını merak ediyorum.ben güvendim umarım sonuçlarım iyi olur. Sende görüş istersen aklında kalmasın.

ÇOK TEŞEKKÜRLER YORUMLAR İÇİN .. DAHA YENİ BAKABİLDİM ARAŞTIRCAM ŞİMDİDEN NE ZMAN BAŞLARIM KİM BİLİR ...

Bence 6-8 seans gibi belirli bir seans sayısı almayın bitene kadar devam eden yerler var önceliğiniz oralar olsun kişiden kişiye çok farklılık gösteriyor ben açık kumralım koltukaltına gittim altı seans ve ona rağmen bitmedi mesela yeterli olmayabiliyor belirlenen seans sayıları

Ben guzellik uzmaniyim ve calistigim yerde yapiyoruz lazer dusunuyosaniz beyaz ten siyah tüy olmalı benim 5 seansta bitti. Eger bitene kadar olan yerlere gidersen senelerce ugrasirsin cunku bostan atış yaparlar. Ama emziriyosaniz onermem dogru değil

Izmirde dogumdan 7 ay sonra kizimi emzirirken soooozzzzde cok iyi bir yerde basladim taaam 8 seans alex ve sonuc tirt seanlik para odememe ragmen koltuk alti ve ust bacak husran ama genital ve alt bacak idare ederdi ankaraya tasininca izmirdeki yerle gidip munakasa edemedim ki etsem ne degisirdi bilemiyorum sonra ankarada bikac seans daha devam edeyim yine seanslik para vereyim diye bikac yer arastirdim 7.caddede estee light diye biyer var oraya gittim tek seans atis yapti bayan ihtiyac duyunca gelin iki seanslik isiniz var dedi ben uzerjne hamile kaldim devam demedim ama eylul ayindan beri bacaklarimda tuy cikmadi diyebilirim o bayanin cihazi cok yaradi bana dogumdan 6 ay sonra tekrar oraya gitmeyi dusunuyorum bi aksilik olmazsa

Merhaba,

Bugün hemen her yerde istenmeyen tüyler için lazer epilasyon uygulaması yapan merkezleri bulabilmeniz mümkün. Lütfen unutmayınız, her insanın kıl tipi, cilt rengi ve hormonel yapısı farklıdır. Bu sebeple farklı cihazların bulunduğu, size alternatif imkanlar sunabilen, kişiye özel yaklaşımla, amacın tüyleri tüketmek ve hastaya olumlu bir cevap almasını sağlayabilecek merkezler olmalıdır. Doğum ve emzirme dönemi hormonel değişimlerin yaşandığı bir dönemdir. Lazer epilasyonun sütünüzü azaltma gibi bir fonksiyonu yoktur fakat verimli sonuç alamama ihtimalinden dolayı biz kliniklerimizde hastalarımıza, bu hassas dönemi geçirdikten sonra gelmelerini öneriyoruz.

Siz nerede çalışıyorsunuz

Günaydın,

Estetik International İstanbul, Ankara ve Bursa'da 5 farklı klinikte hizmet veren bir sağlık gurubudur. Adres bilgilerine aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. Kadınlar Klubü ayrıcalıklarından faydalanmak için bize forum özel mesajını kullanarak isim soyisim ve telefon numaranızı bildirmeniz yeterli.
Adres bilgileri:
http://www.estetikinternational.com.tr/iletisim.html

Canım ben özel clnc medilife da lazerimi yaptiriyorum.isterseniz bilgilerini msj gonderebilirim.

Canim ben de Özel Clnc Medilife da yaptiriyorum tavsiye ederim :)

arkadaşlar lütfe tercıhınız polikinlik olsun ben kızılayda ozel biltıp polikinligine gıdıyorum.cıhaz alex .gayette memnunum.cihaza dikkat edin.seans sayısına .hıjene .ben ınannın ıyı sonuç aldımm....

bilgisi olan varsa bana da yardımcı olabilir mi?

Merhaba,

Estetik International İstanbul, Ankara ve Bursa'da 5 farklı klinikte hizmet veren bir sağlık gurubudur. Adres bilgilerine aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. Kadınlar Klubü ayrıcalıklarından faydalanmak için bize forum özel mesajını kullanarak isim soyisim ve telefon numaranızı bildirmeniz yeterli.
Adres bilgileri:
http://www.estetikinternational.com.tr/iletisim.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…