ANKARADA LAZER EPİLASYON YERİ

slm kızlar ben ankarada kızılay mesrutıyette biltıp polikinliğine gıdıyorum 4.seasn yüzde 80 azaldı 6 seansta bıtırcz dediler,ortamh jıyenik cihaz alexsandıtere .seasn bası calısmaları gayet ıyı toplu para avcısı değiller.kontrollerde var valla helali hoş olsun verdiğim para nediyim

merhaba ben dr nilgün soysal ın kliniği nsc klinikle görüştüm.Güleryüzlü ve sıcakkanlı karşıladılar.Daha önce forumlarda araştırdım kötü yorumla karşılaşmadım tüm vücut yaptırıyorum konuşunca yardımcı da oldular.Pazartesi ilk seansım var toplam 8 seans bende sonuçlarını merak ediyorum.ben güvendim umarım sonuçlarım iyi olur. Sende görüş istersen aklında kalmasın.
gelişmeleri yazar mısın nasıl gidiyor?

gelişmeleri yazar mısın nasıl gidiyor?
İkinci seansım biteli çok oldu.5 mayısta üçüncü seansım gerçekleşecek. İkinci seansta bacaklarım,kollarım,k.altı tamamen döküldü.Genitalde üst kısımlar döküldü.Dudak kısmı dökülmedi .Benim genitalde siyahlaşma sorunu var onun için her yere uygulanandan daha düşük enerji ile çalışma yapılıyor genitale. Şimdilik iyi.

walla ben belkide ANK da en ucuk fiyatlı hastanede lazer yaptırdım, 2 sene önce alex yaptırdım, ve koltuk altımı yaktılar hem de dr eşliğinde, verdiğim para da çöpe gtti, şuan tunalıda yaptırıyorum, diod ütüleme, 3 seanstayım koltuk altım tek tük, genitalde de üstler döküldü

slm kızlar ben ankarada kızılay mesrutıyette biltıp polikinliğine gıdıyorum 4.seasn yüzde 80 azaldı 6 seansta bıtırcz dediler,ortamh jıyenik cihaz alexsandıtere .seasn bası calısmaları gayet ıyı toplu para avcısı değiller.kontrollerde var valla helali hoş olsun verdiğim para nediyim
Merhaba tedavinizin sonucu nasil oldu acaba bnde ankarada eoilasyona baslamayi dusunuyorum da

Konu guncel mi arkadaslar. Ankarada uygun fiyata yaptiranlar ve memnun kalanlar varmi ve nereye yaptirdi yazabilirlermi yaptirmak istiyorum bende..

Arkadaşlar ben Samsunda öğretmenim.İnanın o kadar çok yer aradımki bir türlü içime sinmedi gittiğim yerler.Daha sonra Ankara da görev yapan arkadaşımın tavsiyesi ile Kızılay Meşrutiyette BİLTIP POLİKLİNİĞİ ile tanıştım.Çok temiz nezih ve güven veren bir yer.Güven duygusu en önemli etkendir.Tavdiye ederim.Samsundan sırf lazer için geliyoruz arkadaşlarla...

Son düzenleme:
Arkadaşlar Meşrutiyette BİLTIP POLİKLİNİĞİNİ tavsiye ederim.Diğer arkadaşın formunada yazmıştım.Sitede yeniyim nasıl olduğunu bilmiyorum 1 kere yazınca herkese gidiyormu.Samsundan kol yanığım ile geldim onda bile ilerleme sağladılar helali hoş olsun aldıkları para.

merhaba ben dr nilgün soysal ın kliniği nsc klinikle görüştüm.Güleryüzlü ve sıcakkanlı karşıladılar.Daha önce forumlarda araştırdım kötü yorumla karşılaşmadım tüm vücut yaptırıyorum konuşunca yardımcı da oldular.Pazartesi ilk seansım var toplam 8 seans bende sonuçlarını merak ediyorum.ben güvendim umarım sonuçlarım iyi olur. Sende görüş istersen aklında kalmasın.
Merhaba, yazmanızın üstünden uzun zaman gdçmiş ama sormak istedim. Ben de yeni başlayacağım lazere ve bugün nsc klinik ile görüşmeye gittim. Siz nasıl bir sonuç aldınız kaç seans gittiniz, memnun kaldınız mı onu merak etmiştim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim ☺️

Merhaba, yazmanızın üstünden uzun zaman gdçmiş ama sormak istedim. Ben de yeni başlayacağım lazere ve bugün nsc klinik ile görüşmeye gittim. Siz nasıl bir sonuç aldınız kaç seans gittiniz, memnun kaldınız mı onu merak etmiştim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim ☺
ben de nsc kliniğe gitmeyi düşünüyorum yüzümdeki akneler için siz nsc klinikle lazere başladınız mı memnun musunuz oradan?

Neresi iyi bilmiyorum,arastriyorum fakat daha once Servet Karayun e gittim ve hic bir sonuc alamadim beyaz tenli ve siyah killi olmama ragmen.En son m22 ye soktu ve her seferinden ucreti arttirdi.Kesinlikle burayi tavsiye etmiyorum.

X