• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Ankarada kına mekanı önerileriniz nedir?

jeogirl

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
4
0
6
34
Ankara
Kına gecem ANKARA da mayıs-2014 te olacak. daha önce kınası olan veya kına gecesine katılan kızlar sizden ricam önerileriniz mekan konusunda cok kararsızızm. 100-150 kişilik bir mekan yeterli olur ama hiçbir fikrim yok.:18:

benim de kınam olacak bende çok kararsızım yaa ankara da çok yer yok sanırım kınayla ilgili düğün salonları da pek güzel değil

ben eryamandayım nişanlım keçiörende.. düğünümüz zaten salon düğünü olacak o nedenle kınayıda dcüğün salonunda istemiyorum cafe yada küçük bir yer olabilir lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

Eryaman'da Göksu'daki düğün salonunun üst katı var diyecektim ama düğün salonu istemiyorum demişsin :)

Anıtbahçe diye bir yer var bildiğim, Polis Akademisi'nin yanında. Hamamönünde belediyenin kına konağı diye bir yeri var ve yine o civarda başka kafeler var. Çankaya tarafında da yanlış hatırlamıyorsam Kırık Plak diye bir yer var kına gecesi de yapılan bir mekan. Ankara Üniversitesi Tandoğan'daki kampüsünün içinde böyle organizasyonlar da yapılan bir kafesi de vardı ama adını tam hatırlayamadım. Keçiören taraflarını hiç bilmiyorum :(

Back