Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba kızlar arkadaşımın haziranda kına gecesi var ankarada uygun giyatlı hem salon hem organizasyon arıyoruz organizasyonların anlaşmalı olduğu mekanlar olabiliyor yardımlarınızı bekliyorum
merhaba kızlar arkadaşımın haziranda kına gecesi var ankarada uygun giyatlı hem salon hem organizasyon arıyoruz organizasyonların anlaşmalı olduğu mekanlar olabiliyor yardımlarınızı bekliyorum
merhabalar. Ankarada antique cafe var ben orada yapacağım. Bindallısından yemeğine ve organizasyonuna kadar her şey içinde düşünebilirsiniz. Ama yer kalmış mıdır bilemem.