Herkezin kendi tercihi tabiki elbiseyi cok begendigim icin herhangi bi tadilata gerek duymadim:) Evet nişanı kiz tarafi olarak biz yapiyoruz..hayırlı olsun..nişan elbisen her şeyin çok güzel olmuş..yanlız elbisenin askıları olsaydı..daha da güzel olurdu..ben straples beğenmiyorum..ama bu senin zevkin..nişanı kız tarafı mı yapacak..
Herkezin kendi tercihi tabiki elbiseyi cok begendigim icin herhangi bi tadilata gerek duymadim:) Evet nişanı kiz tarafi olarak biz yapiyoruz..
Sizin bilmediğiniz adetlerinizi ben hiç bilemem takdir edersiniz ki. Nişanı erkek tarafına yaptıran biçok aile var.Şükürler olsun ki hiçbir masraftan kaçınmayan bir aileye sahibim aynı şekilde sözlümün aileside öyle. Herkes üstüne düşen görevi layıkıyla yerine getiriyor. Kızınıza da size de mutluluklar dilerim her şey gönlünüzce olsun:)cevap verdiğin için teşekkürler..her şey gönlünce olsun..elbisene diyecek yok rengi felanda hoş..gelinliklerde var straples..kızımada dedim straples bir şey istemem diye..bizimde başımıza gelebilir..adetleride pek bilmiyorum..duymuştum ama neden erkek tarafı ödemiyor..sonuçta kız alıyorlar diye düşünüyorum..
siz evlenirken nişanı kim yaptıcevap verdiğin için teşekkürler..her şey gönlünce olsun..elbisene diyecek yok rengi felanda hoş..gelinliklerde var straples..kızımada dedim straples bir şey istemem diye..bizimde başımıza gelebilir..adetleride pek bilmiyorum..duymuştum ama neden erkek tarafı ödemiyor..sonuçta kız alıyorlar diye düşünüyorum..
2 ve 4 çok hoş yazı karakterini değiştirdin mi tamamdır benceDosyaları tam ekleyememişim düzeltiyorum kızlar:)
Eki Görüntüle 1332589
Eki Görüntüle 1332590
Eki Görüntüle 1332591
Eki Görüntüle 1332592
siz evlenirken nişanı kim yaptı
genelde kız nişanı erkek düğünü yapar
artık söz yapılmıyor pek tek taş yüzük evlenme teklifi isteme söz sayılıyorbenim nişanım olmadı canım..söz yapıldı ve daha sonra evlenildi..ben yurtdışına olduğumdan..hangi taraf nişanı yaptığını bilmiyorum..öğrenmek istedim..
artık söz yapılmıyor pek tek taş yüzük evlenme teklifi isteme söz sayılıyor
nişan çoğu yörelerde kız tarafına ait ama elbisesini ayakkabısını iç çamaşırını çantasını makyaj malzemesini çorabına kadar erkek alır kızın
kızda erkeğe damat bohçası yapar
düğünde erkeğe ait olur
ama günümüz şartlarından artık herkes birlikte yapıyor
Merhabalar.. Kısmet olursa şubat tatilinde nişan yapmayı düşünüyoruz. Maalesef kış nişanı olacak imkanlar biraz kısıtlanacak ama yaza düğün olacağından ve şuan sözlüm askerde olduğundan bu şekilde zamanlama yapıldı.Şimdilik mekan araştırıyoruz düğün salonu tarzı bir yer olsun istemiyorum. Maksimum 100 kişilik sosyal tesis olabilir restoran olabilir. Sizinde bildiğiniz, kendi nişanınızı yaptığınız yerler varsa tavsiyelerinizi bekliyorum
Bu konuda pek yardımcı olamayacagımHerkese merhababenim de 2015'te nişanım olacak.Eğer elbise diken iyi bir yer bulursanız ve paylaşırsanız çok sevinirim
İnstagram'dan Davetiyen adlı kullanıcıdan sipariş vermiştim. Beğenmenize çok sevindim:)Bir ömür mutlu olun canım inşallah davetiye nerden çok şekermiş
Bugün elime geçti davetiyelerim. Yukarıda eklediğimden istemiştim ben ama arka kısmı bembeyaz davetiyenin. Saat 14.00 da iletişime geçtim ama hala cevap gelmedi. Ekstradan belirtmemmi gerekiyordu bilemiyorum. Siz çok beğendiyseniz eğer detaylı bir şekilde konuşun.Çok cici şeyler varmış hizmetinden memnunsanız ben de düşünebilirim gerçekten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?