ankarada kalacak yer - otel -pansiyon

endoplazmik_tosbik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2013
131
0
0
Ankara
kızlar ankaralı olan yada bilen var mı ?
ankaraya arkadaşım gidecek sınav için, 3-4 gün kalacaklarmış nişanlısı ile birlikte..

bana sordu ama ben bilmiyorum.

uygun temiz güvenilir bi yer bilen var mı :44:

ankarada yaşadığım için hiç otelde kalmadım burda:) o yüzden hiç bilmiyorum ama otel çok yani netten araştırıp telefonla görüşseeniz fiyat felan alsanız isterseniz. yalnız maltepe semtindekilerden uzak durun pek temiz olmadıkları söyleniyor

adım başı oteldir ankarada..ulus dışındaki otellere baksınlar..kızılayda da iyi oteller var. ama en uygunu olsun diyorsa ya milli eğitimin uygulama otellerine baksınlar ya da öğretmenevine.

bız bı kere kızılay necatıbey caddesınde Atlanta Hotel de kaldık
ulaşım açısından çok ıyıydı, hemen ana caddede, odalar da temız

Netten bakabılırsınız

Ulus'taki oteller düşük yıldızlı ve pek iyi anılmayan otellerdır.Pavyonların bulunduğu yerlerdendir.Maltepe(burada da pavyon cok vardır ama düzgün oteller de bulabilirsiniz),Kızılay,Çankaya uygun oteller bulunabilir.Başkent Öğretmenevini tavsiye ederim.

Çankaya'da Kızılay'da bulabilirsiniz temiz , güzel oteller . Arkadaşların da dedikleri gibi Maltepe , Demirtepe , Ulus dolayları pavyon ve genelevleri bolca barındırdığı için tekin olabileceğini söyleyemeyiz

konunun üzerinden uzun zaman geçmiş ama sınav dolayısıyla ankara da teksif misafirhanesinde kaldım çokda memnunum kızılaya çok yakın olan kolej semtinde tel 0312 430 47 50 ankaraya gidecek arkadaşlara tavsiye ederim

rica etsem fiyat konusunda bilgi verebilir misiniz? Erkek kardeşimde sınavlar dolayısıyla 10-15 gün Ankara da kalmak durumunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…