Ankara'da Kafa Dengi Arkadaş(lar) Arıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bi online eğitim almıştım, wp grubu vardı baya kalabalık curcuna, derslerle alakalı yazıyordum, benim foto yoktu, sonra yüzyüze sınavına gittik, ben kimseyle konuşmadan sınavı verip çıktım, sonradan grupta konuşmuşlardı, sordular falan hangisiydin diye, söyledim, oha biz de bu güzel kız kim dedik aramızda, çok beğendik falan muhabbeti döndü (öv beni öv beni) KK'dan birileriyle buluşursam böyle bi dönüt bekliyorum, oha Cui sen miydin, vay be falan diye Bak buluşuruz, yapmazsan darılırım valla

Bursa'yı özledim ya 2014'te gördüm en son. Oradan aldığım çini kolyemi gördüm geçen temizlik yaparken, iç çektim bi
Hatta geçen konuştuk, Bursa'ya gidip, hemen Uludağ'a koşmadan detaylı bi gezelim diye.
Ah yeşil Bursa

Yeşilinin içine ettiler, ediyorlar ama neyse. Hala güzel.

AA 1.Murad dedin mi benim mekan caminin çay bahçesine bitiyorum siradan bir cami bahcesi degil enfes bir mekan Tofaş müzesine gitmedim aklımda olsun bu hafta gideyim inşallah bir de Hünkar köşkü çay bahçesi çok severim

Benim için başkadır o cami, çocukluğum demek. Hünkar Köşkü de güzel evet.

Off burdan biriyle sosyal medyadan ekleştik numaralar filan verildi. Aşırı psikolojisi bozuk biriydi valla engelledim her yerden tavsiye etmem
Düğün dönemi wp üzerinden gelin grubu açıldı, max ne olabilir diye ben de dahil oldum. Tesadüf bazılarıyla karşılaştık. Daha da görüşmedim, aynı şekildi

Çapsızlığınızı gözler önüne bir kez daha serdiğiniz için teşekkürler. Sizin gibi vizyonsuzlar sayesinde ortalama ülke insanının zihniyetini bir kez daha anladım. Buradan medet ummak zaten hataydı çünkü kitle belli. Ülkenin %95'i sizin gibi olduğu için benim gibi insanlar yalnızlığa mahkumdur. Sizin gibi tiplerle takılmaktansa yalnızlığı yeğlerim.

Hayatta amacınız yok, kahve içip Instagram'da sürtmekten başka bir şey bilmezsiniz. Max Türk milleti işte

Beklediği gibi cevap alamayan da buradakilere b.k atıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…