- 25 Ağustos 2014
- 20.340
- 48.173
-
- Konu Sahibi siiravcisi
Bursa'yı özledim yaSen de mi keşfedilmemiş mekanları keşfetmekten hoşlanıyorsun konu sahibi gibi.Tofaş müzesinin bahçesi çok güzel. Orada bir kahve içmeni tavsiye ederim. Bizim mahallede 1. Murad Camii’nin önünde de şehir manzaralı küçük bir çay bahçesi var. Çocukluğum oralarda geçti. Çay çekirdek yapardık hep. Yolun düşerse git otur orada da.
Yeşilinin içine ettiler, ediyorlar ama neyse. Hala güzel.Bursa'yı özledim ya2014'te gördüm en son. Oradan aldığım çini kolyemi gördüm geçen temizlik yaparken, iç çektim bi
Hatta geçen konuştuk, Bursa'ya gidip, hemen Uludağ'a koşmadan detaylı bi gezelim diye.
Ah yeşil Bursa
AA 1.Murad dedin mi benim mekanSen de mi keşfedilmemiş mekanları keşfetmekten hoşlanıyorsun konu sahibi gibi.Tofaş müzesinin bahçesi çok güzel. Orada bir kahve içmeni tavsiye ederim. Bizim mahallede 1. Murad Camii’nin önünde de şehir manzaralı küçük bir çay bahçesi var. Çocukluğum oralarda geçti. Çay çekirdek yapardık hep. Yolun düşerse git otur orada da.
Benim için başkadır o cami, çocukluğum demek.AA 1.Murad dedin mi benim mekancaminin çay bahçesine bitiyorum siradan bir cami bahcesi degil enfes bir mekan Tofaş müzesine gitmedim aklımda olsun bu hafta gideyim inşallah bir de Hünkar köşkü çay bahçesi çok severim
Yine de o manevi atmosferi yeter bence, Çalıkuşu vibeı veriyor bana hepYeşilinin içine ettiler, ediyorlar ama neyse. Hala güzel.
bu tahan müthişmiş yolum düşerse kesin yerim . Eskiden olsa bunun için yolumu düşürürdüm ama malum benzin benzin@pideavcısı
Tahanlı için kurşun atar kurşun yerim.bu tahan müthişmiş yolum düşerse kesin yerim . Eskiden olsa bunun için yolumu düşürürdüm ama malum benzin benzin
Düğün dönemi wp üzerinden gelin grubu açıldı, max ne olabilir diye ben de dahil oldum. Tesadüf bazılarıyla karşılaştık. Daha da görüşmedim, aynı şekildiOff burdan biriyle sosyal medyadan ekleştik numaralar filan verildi. Aşırı psikolojisi bozuk biriydi valla engelledim her yerden tavsiye etmem
Yani ne kadar yakın misal..anlaşırsak çok yakın olalım.
Nereler ki oralar..keşfedilmeyen mekânları keşfetmek,
Çapsızlığınızı gözler önüne bir kez daha serdiğiniz için teşekkürler. Sizin gibi vizyonsuzlar sayesinde ortalama ülke insanının zihniyetini bir kez daha anladım. Buradan medet ummak zaten hataydı çünkü kitle belli. Ülkenin %95'i sizin gibi olduğu için benim gibi insanlar yalnızlığa mahkumdur. Sizin gibi tiplerle takılmaktansa yalnızlığı yeğlerim.
Hayatta amacınız yok, kahve içip Instagram'da sürtmekten başka bir şey bilmezsiniz. Max Türk milleti işte
Kısaca Fuckbody arıyorsun Mahmut abi
Cevap alamamakla alakası yok, bu zihniyete böyle karşılık verilirBeklediği gibi cevap alamayan da buradakilere b.k atıyor
Maalesef bu millettenim ya. Bu kadar çapsız olduğunuzu bilseydim zaten açmazdımSen hangi millettensin kardeş? Beğenmediğin milletin arkadaşlığı için konu açan sen değil miydin
Cevap alamamakla alakası yok, bu zihniyete böyle karşılık verilirİnsanlar size nasıl gelirse siz de öyle gidersiniz.