- 4 Eylül 2014
- 1.328
- 5.190
-
- Konu Sahibi siiravcisi
Maalesef bu millettenim ya. Bu kadar çapsız olduğunuzu bilseydim zaten açmazdım
Gerçek hayatta arkadaş bulmakta zorlandığım için bu foruma yazıyorum
Siz o %5'lik dilimdesiniz demek kiÇapsızlığınızı gözler önüne bir kez daha serdiğiniz için teşekkürler. Sizin gibi vizyonsuzlar sayesinde ortalama ülke insanının zihniyetini bir kez daha anladım. Buradan medet ummak zaten hataydı çünkü kitle belli. Ülkenin %95'i sizin gibi olduğu için benim gibi insanlar yalnızlığa mahkumdur. Sizin gibi tiplerle takılmaktansa yalnızlığı yeğlerim.
Çapsızlığınızı gözler önüne bir kez daha serdiğiniz için teşekkürler. Sizin gibi vizyonsuzlar sayesinde ortalama ülke insanının zihniyetini bir kez daha anladım. Buradan medet ummak zaten hataydı çünkü kitle belli. Ülkenin %95'i sizin gibi olduğu için benim gibi insanlar yalnızlığa mahkumdur. Sizin gibi tiplerle takılmaktansa yalnızlığı yeğlerim.
Avdan eli boş dönünce avcı tepkisi.Hayatta amacınız yok, kahve içip Instagram'da sürtmekten başka bir şey bilmezsiniz. Max Türk milleti işte
İletişim kuramadığımı nereden çıkardın ahahahahahahahaahDaha insanlarla iletişim kurup sosyal olmaktan acizsin gelmiş burada hem eğitimli, hem işi gücü hem sosyal çevresi olan kadınlara çapsız diyorsun. Günün fıkrası xd xd
Evet, dedikodu eğitiminde master yaptığınız kesinDaha insanlarla iletişim kurup sosyal olmaktan acizsin gelmiş burada hem eğitimli, hem işi gücü hem sosyal çevresi olan kadınlara çapsız diyorsun. Günün fıkrası xd xd
Gerçek hayatta arkadaş bulmakta zorlandığım için bu foruma yazıyorum,
İletişim kuramadığımı nereden çıkardın ahahahahahahahaahÇevremde bir sürü insan var fakat sadece güvendikleri yakınımda tutuyorum. Sizin gibi herkese yalakalık yapmadığım için mi bu yorum İletişimin ve sosyal bilginin âlâsı var bende. Seni dışarı alalım çünkü baya kudurmuşsun
Burada güvenebileceğiniz insanlarla tanışıp, buluşma fikrine iten neydi sizi?Madem çevreniz çok kalabalıkİletişim kuramadığımı nereden çıkardın ahahahahahahahaahÇevremde bir sürü insan var fakat sadece güvendikleri yakınımda tutuyorum. Sizin gibi herkese yalakalık yapmadığım için mi bu yorum İletişimin ve sosyal bilginin âlâsı var bende. Seni dışarı alalım çünkü baya kudurmuşsun
Maalesef bu millettenim ya. Bu kadar çapsız olduğunuzu bilseydim zaten açmazdım
Heee canım burada olmaz. Biz burada dibin dibi konulari konuşuyoruz. Kv, görümce, eltimi ısırdım diye bile konu var burda. Anonim yazıp, avamlıktan keyif alıyoruz. Gerçek bu.Maalesef bu millettenim ya. Bu kadar çapsız olduğunuzu bilseydim zaten açmazdım
Siz de iki laftan sonra hemen hakaret içeren cümleler sarfettiğiniz için tiksintiyle baktığınız o yüzdeliğin içindesiniz. Sorun yok.Çapsızlığınızı gözler önüne bir kez daha serdiğiniz için teşekkürler. Sizin gibi vizyonsuzlar sayesinde ortalama ülke insanının zihniyetini bir kez daha anladım. Buradan medet ummak zaten hataydı çünkü kitle belli. Ülkenin %95'i sizin gibi olduğu için benim gibi insanlar yalnızlığa mahkumdur. Sizin gibi tiplerle takılmaktansa yalnızlığı yeğlerim.
İletişim kuramadığımı nereden çıkardın ahahahahahahahaahÇevremde bir sürü insan var fakat sadece güvendikleri yakınımda tutuyorum. Sizin gibi herkese yalakalık yapmadığım için mi bu yorum İletişimin ve sosyal bilginin âlâsı var bende. Seni dışarı alalım çünkü baya kudurmuşsun