Ankara'da Kafa Dengi Arkadaş(lar) Arıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hobilere bak, keşfedilmeyen mekanları keşfetmek. Bursa’daki üyeler keşfedilmeyen mekanları beraber keşfedelim mi geldiğimde Jenna16 Jenna16 @ASSOSyal çok güzel bir tahanlı pideci biliyorum. Böyle salaş bir yerahsjsjsh
Abdal simit fırınlarından başka yerde iyisini yiyemezsin😂tahinli fırından yeni çıkmış tahini göbek atıyor 😂😂

Ağzımızın tadını iyi biliriz, hatta Kardeşler sonrası Geye'de Kazandibi hiç fena olmaz :KK53: Geye ve sütlü tatlıları ❤️ben
Kardeşler pidenin kardeşi ayrı mekan açmış Vişne caddesinde İnci Pide orası da çok güzel mekan olarak da aile yeri nezih bir mekan aynı cantik orada da var bir de Kozahanın alt kısmında kahve içilen yerde seyyar el arabası var bir bici bici muhallebisi var ben böyle güzel tat görmedim öğlen geliyormuş bir kez yedim üf ağzım sulandı 😂

Kardeşler pidenin kardeşi ayrı mekan açmış Vişne caddesinde İnci Pide orası da çok güzel mekan olarak da aile yeri nezih bir mekan aynı cantik orada da var bir de Kozahanın alt kısmında kahve içilen yerde seyyar el arabası var bir bici bici muhallebisi var ben böyle güzel tat görmedim öğlen geliyormuş bir kez yedim üf ağzım sulandı 😂
İnci'yi duydum ama bana ters o taraf,hem gelenekciyim ben ,Kardesler'den devam 😅 ben o bici biciyi sevmiyorum hiç 😝Allah affetsin

Merhaba hanımlar. Nasıl söylenir bilmiyorum ama kendimi bir süredir çok uzun süredir yalnız hissediyorum. Öyle ki bu yalnızlık artık depresyona dönüştü. Eskisi gibi işlerimi, hatta günlük rutinimi bile yapamıyorum, uyandığımda sadece telefona bakıp sabahlayana dek uyumuyorum çünkü kalkıp bir yerlere gitmek için bir sebebim yok. Yaşam enerjimi kaybettim. Arkadaş bakımından sıkıntım yok aslında fakat yakın arkadaşlarımın hepsi uzak mesafe ve okul arkadaşlarımdan da pek haz etmiyorum çünkü kafa dengim değiller. Üniversite öğrencisiyim. Gerçek hayatta arkadaş bulmakta zorlandığım için bu foruma yazıyorum, normalde sanal arkadaşlık tercihim değil. Eğer benim gibi bir durumu olan varsa arkadaş olabiliriz. Hobilerim araştırma yapmak (özellikle derin konularla ilgili; derin devlet, komplo teorileri vs.), belgesel izlemek (hayvan belgeseli değil), tarih [özellikle bunların üzerine sohbet edecek birini arıyorum çünkü mevcut arkadaşlarım bu konuda kafa dengim değil] kitap okumak, fotoğraf çekmek, yüzmek, keşfedilmeyen mekânları keşfetmek, kütüphaneye gitmek. Kısacası benzer zevklerde ve yerine göre davranmasını bilen bir arkadaş arıyorum. İstiyorum ki gerçekten samimi olayım, anlaşırsak çok yakın olalım. Umarm derdime derman olacak birileri çıkar.
Yüzyüze görüştüğünüz insanlarla anlaşamamışsınız burda sanal ortamda birilerini bulabileceğinize olan inancınızı sevdim. Böyle devam etmeyin.

Başka güzel mekan biliyorsanız tavsiye alırım değişik mekan görmeyi seviyorum
Sen de mi keşfedilmemiş mekanları keşfetmekten hoşlanıyorsun konu sahibi gibi. 🤣 Tofaş müzesinin bahçesi çok güzel. Orada bir kahve içmeni tavsiye ederim. Bizim mahallede 1. Murad Camii’nin önünde de şehir manzaralı küçük bir çay bahçesi var. Çocukluğum oralarda geçti. Çay çekirdek yapardık hep. Yolun düşerse git otur orada da.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X