- 24 Eylül 2018
- 97.780
- 293.612
-
- Konu Sahibi siiravcisi
Bak işte,ne kaaa dar vizyonluyum@pideavcısı
Kütüphaneye git birazBak işte,ne kaaa dar vizyonluyum
Orda pide yok,kitap karın doyurmazKütüphaneye git biraz
Abdal simit fırınlarından başka yerde iyisini yiyemezsin
Yaaa Hüdavendigar ne güzel bir hitap olmuşÇok yanlış yerdesin Hüdavendigar. Seni çiğ çiğ yerler burda.
Yaa Bursalı olanlar nasıl biliyor iyi yiyecek yapan yerleri amaTahanlı Pide kırmızı çizgimiz, mutlaka gidelim, üstüne de Kardeşler Pide de cantik
Ağzımızın tadını iyi biliriz, hatta Kardeşler sonrası Geye'de Kazandibi hiç fena olmazYaa Bursalı olanlar nasıl biliyor iyi yiyecek yapan yerleri ama
Kardeşler pidenin kardeşi ayrı mekan açmış Vişne caddesinde İnci Pide orası da çok güzel mekan olarak da aile yeri nezih bir mekan aynı cantik orada da var bir de Kozahanın alt kısmında kahve içilen yerde seyyar el arabası var bir bici bici muhallebisi var ben böyle güzel tat görmedim öğlen geliyormuş bir kez yedim üf ağzım sulandıAğzımızın tadını iyi biliriz, hatta Kardeşler sonrası Geye'de Kazandibi hiç fena olmazGeye ve sütlü tatlıları ben
İnci'yi duydum ama bana ters o taraf,hem gelenekciyim ben ,Kardesler'den devamKardeşler pidenin kardeşi ayrı mekan açmış Vişne caddesinde İnci Pide orası da çok güzel mekan olarak da aile yeri nezih bir mekan aynı cantik orada da var bir de Kozahanın alt kısmında kahve içilen yerde seyyar el arabası var bir bici bici muhallebisi var ben böyle güzel tat görmedim öğlen geliyormuş bir kez yedim üf ağzım sulandı
Hüdavendigar’ın günahı neydi yavÇok yanlış yerdesin Hüdavendigar. Seni çiğ çiğ yerler burda.
Kuşum sen de gel, parka gideriz oradan.Yaa Bursalı olanlar nasıl biliyor iyi yiyecek yapan yerleri ama
Evet biraz ters kalıyor çarşıya çıkınca Kardeşlere devamİnci'yi duydum ama bana ters o taraf,hem gelenekciyim ben ,Kardesler'den devamben o bici biciyi sevmiyorum hiç Allah affetsin
Evet Millet Bahçesi dimiKuşum sen de gel, parka gideriz oradan.
Başka güzel mekan biliyorsanız tavsiye alırım değişik mekan görmeyi seviyorumİnci'yi duydum ama bana ters o taraf,hem gelenekciyim ben ,Kardesler'den devamben o bici biciyi sevmiyorum hiç Allah affetsin
Yüzyüze görüştüğünüz insanlarla anlaşamamışsınız burda sanal ortamda birilerini bulabileceğinize olan inancınızı sevdim. Böyle devam etmeyin.Merhaba hanımlar. Nasıl söylenir bilmiyorum ama kendimi bir süredir çok uzun süredir yalnız hissediyorum. Öyle ki bu yalnızlık artık depresyona dönüştü. Eskisi gibi işlerimi, hatta günlük rutinimi bile yapamıyorum, uyandığımda sadece telefona bakıp sabahlayana dek uyumuyorum çünkü kalkıp bir yerlere gitmek için bir sebebim yok. Yaşam enerjimi kaybettim. Arkadaş bakımından sıkıntım yok aslında fakat yakın arkadaşlarımın hepsi uzak mesafe ve okul arkadaşlarımdan da pek haz etmiyorum çünkü kafa dengim değiller. Üniversite öğrencisiyim. Gerçek hayatta arkadaş bulmakta zorlandığım için bu foruma yazıyorum, normalde sanal arkadaşlık tercihim değil. Eğer benim gibi bir durumu olan varsa arkadaş olabiliriz. Hobilerim araştırma yapmak (özellikle derin konularla ilgili; derin devlet, komplo teorileri vs.), belgesel izlemek (hayvan belgeseli değil), tarih [özellikle bunların üzerine sohbet edecek birini arıyorum çünkü mevcut arkadaşlarım bu konuda kafa dengim değil] kitap okumak, fotoğraf çekmek, yüzmek, keşfedilmeyen mekânları keşfetmek, kütüphaneye gitmek. Kısacası benzer zevklerde ve yerine göre davranmasını bilen bir arkadaş arıyorum. İstiyorum ki gerçekten samimi olayım, anlaşırsak çok yakın olalım. Umarm derdime derman olacak birileri çıkar.
Sen de mi keşfedilmemiş mekanları keşfetmekten hoşlanıyorsun konu sahibi gibi.Başka güzel mekan biliyorsanız tavsiye alırım değişik mekan görmeyi seviyorum