Ankara'da Kafa Dengi Arkadaş(lar) Arıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abdal simit fırınlarından başka yerde iyisini yiyemezsintahinli fırından yeni çıkmış tahini göbek atıyor

Ağzımızın tadını iyi biliriz, hatta Kardeşler sonrası Geye'de Kazandibi hiç fena olmaz Geye ve sütlü tatlıları ben
Kardeşler pidenin kardeşi ayrı mekan açmış Vişne caddesinde İnci Pide orası da çok güzel mekan olarak da aile yeri nezih bir mekan aynı cantik orada da var bir de Kozahanın alt kısmında kahve içilen yerde seyyar el arabası var bir bici bici muhallebisi var ben böyle güzel tat görmedim öğlen geliyormuş bir kez yedim üf ağzım sulandı

İnci'yi duydum ama bana ters o taraf,hem gelenekciyim ben ,Kardesler'den devam ben o bici biciyi sevmiyorum hiç Allah affetsin

Yüzyüze görüştüğünüz insanlarla anlaşamamışsınız burda sanal ortamda birilerini bulabileceğinize olan inancınızı sevdim. Böyle devam etmeyin.

Başka güzel mekan biliyorsanız tavsiye alırım değişik mekan görmeyi seviyorum
Sen de mi keşfedilmemiş mekanları keşfetmekten hoşlanıyorsun konu sahibi gibi. Tofaş müzesinin bahçesi çok güzel. Orada bir kahve içmeni tavsiye ederim. Bizim mahallede 1. Murad Camii’nin önünde de şehir manzaralı küçük bir çay bahçesi var. Çocukluğum oralarda geçti. Çay çekirdek yapardık hep. Yolun düşerse git otur orada da.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…