Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ankara'da implant için diş hekimi tavsiyesi. yardım :(
merhaba arkadaşlar. Ankarada implant yapan işinin ehli bir diş hekimi arıyorum. var mı tanıdığınız? varsa isim adres tarifi falan verebilir misiniz?:18:
merhaba arkadaşlar. Ankarada implant yapan işinin ehli bir diş hekimi arıyorum. var mı tanıdığınız? varsa isim adres tarifi falan verebilir misiniz?:18:
Tobb etü hastanesinde Çene cerrahisi Doçenti var Dr. Ezher Dayısoylu , implantlarımı ben ona yaptırdım, daha önce gittiğim yerlerde bayağı korkutmuşlardı sinüs kemik tozu konacak, maliyeti yüksek olur, ağrır, şişer vs vs.... ama hiç de öyle zor olmadı, işlem sonrası dikkat ettim ben gerçi buz felan, neyse, şiddetle tavsiye ederim.
Merhaba bende Ankarada implant yaptırmak için bir çok diş hekimi araştırdım. En sonunda arkadaşlarımın tavsiyesi ile beysudent de Çene cerrahı Uzm. Dt. Hande Imamoğlu Er ile tanıştım kendisi çok bilgili bir diş hekimi herşey hakkında bilgilendirdi beni yaklaşımı beni çok sakinleştirdi tüm korkularımı yendim. Ankarada kendisinden başka bir diş hekimine gideceğimi sanmam. Haftaya dikişlerim alınacak. Şimdiye kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. Tavsiye ederim şimdiden geçmiş olsun.