canım merhaba ben de yeni üye oldum siteye. benimde en büyük şikayetim çene altımda 20-30 tane kalın kıl var tüy demiyorum çünkü cımbızla çeke çeke kaşımdan bile kalın hale geldiler. senin gibi fular dolaştığım çok oluyor alınmayacak kadar kısa hale geldiklerinde. sadece çene altıma yaptırmayı düşünüyorum güngör hanıma gitsem bahsettiğim kadar kalın tüyler hallolur mu sence ve hallolursa ne kadar sürede? bana özel mesaj atabilirsen ismini referans olarak kullanmak isterim :)
bu arada bahsettiğin yeri biliyorum canım taksiyle gittiğini yazmışsın ama gerek yok aslında güvenparktan- sıhhıyeden ya da kızılaydan (neresi uygunsa) bağcılar küçükesat otobüslerine bin. esat caddesinde inip çok az bişey yukarı doğru yürürsen bulursun yeri :)
Herkese merhaba,
Dun itibariyle igneli epilasyona basladim. Acikcasi burada yazilanlari okuyunca cok tereddut etmistim ama hic de oyle olmadi. Cene bolgemdeki sakallardan beter killar icin yaptirdim. Zaten 2 haftadir almiyordum. Dun gorusmek icin gitmistim ama yaptiriverdim. Ve birakin kabuklanmayi kizariklik bile olmadi. Ama tabi suan bisi soylemek icin erken olabilir ama cene bolgesi ilk seansim icin cok memnun kaldim. Gelismeleri bildirecegim. Hepinize kazasiz dertsiz epilasyonlar dilerim.
elbette kizilay kumrular sokakta aura güzellik merkeziydi ismi umarim degismemistir sevda meseci güzellik uzmaninin adiArkadaşlar rica etsm bana da adresi yollar mısınız artık çok sıkıldım bu yüZümdekilerden geri dönebilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
arkadaslar epılasyondan sonra olusan kahverengı lekeler gecer mı, (gunes lekesıne benzer lekeler) ????? yalnız lekeden kastım kabuklanma degıl. bır de hafıf cukurluklar ve ıgne ucu kadar delıkcıkler olustu bunlar gecer yanı gecıcı mı yoksa kalıcı bırsey mıbılgısı yada deneyımı olan varsa yardım edebılır mııı lutfen, psıkolojım bozulduuu (((((
arkadaslar epılasyondan sonra olusan kahverengı lekeler gecer mı, (gunes lekesıne benzer lekeler) ????? yalnız lekeden kastım kabuklanma degıl. bır de hafıf cukurluklar ve ıgne ucu kadar delıkcıkler olustu bunlar gecer yanı gecıcı mı yoksa kalıcı bırsey mıbılgısı yada deneyımı olan varsa yardım edebılır mııı lutfen, psıkolojım bozulduuu (((((
bende koltuk altıma yaptrıdım..cok pişman oldum..lekeler hala duruyor..lekeden kastım izler aslında..gececek gibide görunmuyor..benimde sinirlerim bozuluyor..iyiki o zaman sadece koltuk altına yaptırmışım..şuan lazer yaptırıyorum bacaklarıma kollarıma genitale..cok memnunum..
Kuju, benim tunalı hilmi caddesi'nde gittiğim çok da güzel sonuç aldığım iğneli epilasyon yapan artık "gittiğim yer" diyemeyeceğim kadar da samimi olduğum bir yer var. Burada isim verebiliyor muyuz? Arkadaşlarıma da sürekli öneriyorum, hepimiz çok memnunuz. Senin için de memnun kalacağımdan eminim, kadın zaten epilasyon delisi :) Sonuç aldığını görmek onun için tek hedef, hem de garanti veriyor. Sana özelden adresini yazayım. Sevgiler.
ben büyük doğumda 3 yıl önce göbeğime ve yüzüme yaptırdım ve daha çıkmadılar :) hemde sağlık güvenceleri hala karşılıyo. ama koltukaltı bacak gibi yerleri ssk karşılamıyo. bende orda çalışan bayana alt bacaklarımı ve koltuk altlarımı yaptırdım. düzenli yaptırmamama rağmen sonuç harika... biraz acıyo ama acıyı sadece bi kaç kere çekiceksiniz ama ağdada ömür boyu acıtıyo.. eğer yaptırdığım yer yada büyük doğum hakkında bilgi almak isteyen varsa bana msj atabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?