İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese merhaba,
Dun itibariyle igneli epilasyona basladim. Acikcasi burada yazilanlari okuyunca cok tereddut etmistim ama hic de oyle olmadi. Cene bolgemdeki sakallardan beter killar icin yaptirdim. Zaten 2 haftadir almiyordum. Dun gorusmek icin gitmistim ama yaptiriverdim. Ve birakin kabuklanmayi kizariklik bile olmadi. Ama tabi suan bisi soylemek icin erken olabilir ama cene bolgesi ilk seansim icin cok memnun kaldim. Gelismeleri bildirecegim. Hepinize kazasiz dertsiz epilasyonlar dilerim.

Son düzenleme:
merhaba meryem hanım ve sevda hanım hangi salonlarda çalışıyor b,i türlü bulamadım arkadaşlar yazasanız sevinirim

merhaba bayanlar,5 ay kadarlık iğneli epilasyon maceramda tecrübelerimi paylaşmak istedim.ben bikini ve kolaltı için gittim.bikini bölgesi geniş bir alan olduğu için bölge bölge gittim.ancak 'bütün' olarak düşünürsek sanıyorumki 5 ayda 3 kez gitmişimdir ve bikini bölgesi nerdeyse tamamen bitti,ancak iç bölgeler için birkaç kez daha gitmem gerekecek.kolaltında ise sayılı tüy çıkıyor.son gittiğimde kolaltı toplamda 15dk falan sürdü.forumda adı geçen 3 kişiden yalnızca meryeme gittiğimi vurgulamıştım.ancak randevu almak büyük mesele olduğu için önermiyorum,zira meryemin çocukları üzerinden sunduğu bahaneler bitmez gibi.ısrarla ona gitmemenizi tavsiye ediyorum.ben söğütözü caddesinde(çukurambar mevkii)ayshe güzellik salonuna gidiyorum.kolaltı ve bikini artık çok geç çıktığından bacaga başladık.bacak içinde tecrübelerimi zamanla aktaracağım.dakikası nakit 1,5 diğer türlü 2 tl.ve akımıda düşük çalışmıyor ki bir an önce sonuc gözle görülsün.biz 9la çalışıyoruz,meryem 4-5 gibi çalışırdı.kol altımda bikinide normal tenim gibi oldu,iz falan yok.ayşe hanıma minnettarım^_^özel mesaj hakkım yok,sorularınız olursa burdan yardımcı olmaya çalışırım

Arkadaşlar ben zamanında lazere gittim ama giderken iyi gibi geliyor size fakat bırakınca anlıyorsunuz aslında arttıgını. Buradan okuduklarıma göre iğneliye başlamam lazım. Ankaradayım. Bana meryem hanımın ve sevda hanımın adreslerini verebilir misiniz özelden. Şimdiden çok teşekkür ediyorum. Buradan deneyimlerimi sürekli paylaşacağım ben de artık ayrıca.

ben iğneli epilasyonda daha önce 2 yere gittim ilk gittiğim yer gerçekten çok kötüydü. ikincisi de fena değildi ama son olarak meryem hanıma gittim gerçekten çok memnun kaldım. Herşeyden önemlisi yüzde kabuklanma olmuyor ve iz kalmıyor. Meryem epilasyon diye yazınca internette web sayfası çıkıyor zaten.

ben oldukça beyaz tenliyim, şimdiye kadar epilasyonu ertelememin tek sebebi yüzümde izler kalacağından korkuyor olmamdı, boş yere ertelemişim keşke daha önce başlasaydım, tandoğan da estetica güzellik salonuna gittim, yaşanana acı denmez, iğne ucu batması kadar birşey, ne iz ne kabuklanma, tertemiz pamuk gibi çıkıyorsunuz, şiddetle tavsiye ederim.

Merhaba, kısa bir süre önceye kadar İstanbul'da yaşıyordum. Fakat şimdi Ordu'da ailemin yanına geldim. İstanbul2dayken İğneli epilasyon yaptırıyoprdum. fakat burada yok. 2 hafta sonra Ankara'ya gideceğim. Epilasyon zamanım geldi. bana Güngör Hanım'ın telefon numarasını verebilirseniz randevu almak isterim. bir de Ankara'nın yabancısıyım.Aşağıda belirttiğiniz şekilde rahatlıkla bulabilir miyim?Acil dönebilirseniz çok sevinirim. Özelden mesaj atmak için henüz uygun değilmişim İyi Akşamlar Dilerim.

Güngör hanımın yerini ya da adresini yazar mısınız lütfen çok acil

Arkadaşlar rica etsm bana da adresi yollar mısınız artık çok sıkıldım bu yüZümdekilerden geri dönebilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
elbette kizilay kumrular sokakta aura güzellik merkeziydi ismi umarim degismemistir sevda meseci güzellik uzmaninin adi

Izmir'deki Aysel Hanim hakkinda olumlu fikir ortak gorunuyor.
Ancak, Ankara'da gecen isimler uzerinden
(ozellikle de Sevda Hanim, Meryem Hanim gibi one cikmis isimler uzerinden)
cesitli yorumlar var.
Ya da hemfikir olunan isimler var da ben mi kacirdim?
Gercekten, Izmir'deki Aysel Hanim gibi, giden herkesin memnun kaldigi bir isim Ankara'da mevcut mudur?
Yoksa, Izmir'e defalarca hem de kil tuy yogunluguyla gidip gelmeyi mi onerirsiniz?

neden bir fikir birligi olmamis yaa ankara gibi buyuk bi sehirde isini iyi yapan isim de yapar arkadaslar paylasimci olalim biraz

arkadaslar epılasyondan sonra olusan kahverengı lekeler gecer mı, (gunes lekesıne benzer lekeler) ????? yalnız lekeden kastım kabuklanma degıl. bır de hafıf cukurluklar ve ıgne ucu kadar delıkcıkler olustu bunlar gecer yanı gecıcı mı yoksa kalıcı bırsey mı bılgısı yada deneyımı olan varsa yardım edebılır mııı lutfen, psıkolojım bozulduuu (((((

Valla bende 2 sene önce olmuştu o izler kahverengilikleri azalıyor ama delikler kalıyor. Onun için cildiyeciden en kısa zamanda krem almanızı öneririm iyileştirici özellikleri olan.

bende koltuk altıma yaptrıdım..cok pişman oldum..lekeler hala duruyor..lekeden kastım izler aslında..gececek gibide görunmuyor..benimde sinirlerim bozuluyor..iyiki o zaman sadece koltuk altına yaptırmışım..şuan lazer yaptırıyorum bacaklarıma kollarıma genitale..cok memnunum..

Cemrem06 Lazere nereye gittin? Tavsiye edebilir misin?

merhabalar bahsettiğiniz adresi bana da verebilir misin iz

merhabalar bana adresi verebilir misiniz birde sigorta mı karşılıyor.. para vermediniz mi yani

merhabalar arkadaşlar öncelikle şunu belirtiyim ben daha önce hiç lazer ve iğneli epil. yaptırmadım... iğneli yaptırmaya karar verdim ve ilk yaptırmak istediğim alan tüm bacak ve bikini bölgesi...mesela tüm bacak için düşünürsek 1 saatlik bir uygulamada bacağın tamamını alabilme ihtimalini var mıdır... yada ne kadar lık kısmını bitirebilir... sevda hanıma gitmek istiyorum iletişim adresini verebilecek arkadaşlara çok teşekkür ederim şimdiden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…