Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birde söylemeyi unuttum benim de tenin oldukça açık tenli ve hassastır hiç sorun yaşamadım ve şu an iki bölgemde de kıl çıkmıyor tamamen bitti, sadece koltuk altımda bazen bir ya da 2 onu da yılda bir gidiyorum:)
bireskiistanbul uzun uzun anlatmıssın tesekkür ederim paylaşımın için..öncelikle sögütözü caddesi semt olarak nerede ben bilemedim kızılaydamı balgattamı =S birde ben meryem hanımla farkını ellerinin hızı açısından sormuştum ayse hanım dahamı hızlı..birde kabuklar cokmu belirgin cünkü yüzüme yaptırıyorum ben.yoksa minik minik belli belirsizmi oluyoMerhaba ANGELL VE FARNIENTE kusura bakmayın maillerinizi geç gördüm:/ Özel mesaj yollama hakkım olmadığından buraya cevap yazmak durumundayım.
Ayrıca YAKO91'in deneyimlerin fikirlerini alma isteği üzerine onun içinde yazmak istedim.
Ben yaklaşık 5-6 sene lazere gittim. IPL, Alexandrite, Diot-ütüleme- hepsine gittim. Sonuç hüsran. Hiç faydasını görmedim diyemem. Başlarda azaldığı için ümitleniyorsunuz ama sonrasında azalma ortadan kalkınca hormon bozuklugu olabilir diyorlar. IPL sancısını benim gibi ağrı eşiği çok yüksek olan biri bile çekti.
Alexandrite bir nebze daha iyi ama inanın onda da başta azalıyor sanıyorsunuz ama zamanla tekrar çıkıyorlar. 5 yıl gittim dile kolay.
Ütüleme ise işlevini en iyi gösteren lazer tipi. Kılı o kadar inceltiyor ki yokmuş sanıyorsunuz. Ben 6 seans gittim ütülemeye. Aslında hala devam edebilirdim çünkü kıllar yok gibi görüyordum ama bir dürtü beni iğneliye yönlendirdi. İğneliye ilk gittigimde lobun altına(güzellik salonlarındaki florasan büyüteç)oturduğumda nerdeyse tüm kılların yerinde durdugunu gördüm. Öylesine incelmişki çıplak gözle yok gibi ama ışık altında hepsinin kökleri yenilenmeyi, siyahlaşmayı bekliyor. Bu yüzden ütülemeye gittiğimede pişmanım. Çünkü epilasyon yapan kişi siyah olanlara iğneli yaptıkça nerdeyse beyazlaşmış olan sarılar hem gözden kaçıyor hemde onların siyahlaşmasını beklemek zorunda kaldığımdan defalarca aynı bölgeye gitmek zorunda kalıyorum. İğneli yaptırdıgım yerlerin %90ının çıkmadığına eminim. Çünkü bayan aldıktan 1 hafta içinde ötekiler uzamaya başlıyor. İğneli yapılan yerden 1 haftada kıl çıkmayacagı bilinir.
Aslında hemen adres vermek istemedim ama faydalanmanızı isterim gittiğim yerden. Ben söğütözü caddesinde ayshe adlı güzellik salonuna gidiyorum. Ayşe Hanımın eli gayet iyi iğneside altın.9 ile çalıstıgı için biraz kabuklanma mevcut ama genital ve kol altı olduğu için ben pek önemsemiyorum.9luk akımda az değildir yaptıranlar bilir, bu nedenle normal. Ama kabuklar geçtiginde hiçbir iz kalmadığını söyleyebilirim, en azından bende kalmadı normal tenim gibi oldu. Uzun işlemlerde dakikası 1,5 tl kısa ise 2 tl. Öyle herkes gibide 15tl iğne ücreti almıyor. İğneyi zaman zaman kendi değiştiriyor. Meryem ile farkını sormuşsun sevgili Angell. meryem 4-5 ile çalışıyor, daha az ücret ama defalarca gitmek zorunda kaldığını düşünürsek aynı para. Meryemin aldıkları yeniden çıkma olasılığı yüksek çünkü 4-5 düşük bir akım. Ama ayşe hanım dayanırsan 9 ile çalışıyor kısa zamanda kurtuluyorsun. Lazerden iğneliye geçtiğim için gneital ve kol altı içn %100 doğru yorum yapamıyorum. Ama çene altımda 2 tane siyah kıl vardı onları denedim bir daha çıkmadılar. Bu yüzden Ayşe Hanımın yaptıklarının çıkmadığına inanıyorum.Ben çok memnunum. Ama asla lazere gitmeyin diyede uyarmak isterim. Çünkü lazer deri altına olmasa da vücuda verilen bir ışın, ama iğneli dünyada kabul görmüş en sağlıklı yöntem. Üstelik lazer gibi hamilelik nedeniyle tekrar çıkma olasılığı yok diye biliyorum.
Başka sormak istediğiniz varsa seve seve yardımcı olmaya çalışırım.:)
bireskiistanbul uzun uzun anlatmıssın tesekkür ederim paylaşımın için..öncelikle sögütözü caddesi semt olarak nerede ben bilemedim kızılaydamı balgattamı =S birde ben meryem hanımla farkını ellerinin hızı açısından sormuştum ayse hanım dahamı hızlı..birde kabuklar cokmu belirgin cünkü yüzüme yaptırıyorum ben.yoksa minik minik belli belirsizmi oluyo
Söğütözü caddesi semt olarakta söğütözü diye geçiyor. çukurambar mevkiinde. Ayşe Hanım ile meryem hız açısından çok farklı mı bilemedim açıkcası bir an:/ Ama ayşe hanımın yavaş olmadığı konusunda kesin bilgi verebilirim. Ayşe Hanım hemen sonuç alınması için düşük akımla çalışma taraftarı değil. Kabuklar ise belirgin değil. Yüz bölgesine 9 ile çalışacagını sanmıyorum biraz fazla bir akım bence. 7 ile çalışacagını düşünüyorum, bu yüzden hiç kabuk olmayabilir.
arkadaşalr merhaba
3 kere iğneli epilasyon yaptırdım cok ciddi yaralarım oldu dudak üstüm özellikle sanki iğneyi yan yan batırmışlar gibi şeritler vardı
forumda okuduğum kadarıyla güngör hanım da kabuk sıkıntısı pek olmuyormuş ulaşabilmem için tel numarası verecek olan var mı
hah merhaba özelden mesaj atamıyorum aysel hanımın iletişim bilgileri için teşekkür ederim bir deneme seansından sonra sizleri de haberdar ederim:)bayanlar bende aysel hanıma gidiorum kol altlarım için daha öncedende uzun süreli bir tanışıklığım vardı kaşlarımı alldırıodum kendisi kalıcı makyaj flanda yapıyor ben çok memnun kaldım ulaşımıda kolay aklınızda bulunsun
herkese merhaba yaklaşık 6 aydır yazılanların hepsini okudum bende yüzümdeki tüylerden aşırı şikayetçiydim. Yüzümde sadece belirli yerlerde değil her tarafta tüyler vardı ve ben sarışınım o yüzden aşırı belli oluyorlardı. Güneşe çıkamadm bütün yaz evde tıkılıp kaldım ne yapacağımı şaşırdım ağdayla aldım. daha sert çıktılar ve üniversite öğrencisiyim konuşurken arkadaşlarımın yüzüne bakamadım gerçekten çok zor günler geçirdim sonunda yara olmasını bile göze alarak iğneli epilasyona başladım burada duyduğum bir isme gittim şimdilik kim olduğunu söylemeyeyim ama ben şu an gayet memnunum boşuna bu kadar dert etmişim şöyle söyleyeyim hiçte fazla bir acı hssetmedim ilk yarım saat bir kızarıkık oluyor sonra geçiyor benim yaptırdığım gün bile kimse anlamadı ama şu an kılların çıkıp çıkmayacağına emin değilim eğer çıkmazsa kime gittiğimide yazarım benim hikayemde böyle çok çektim umarım kurtulucam
benim hızla ilerleyen tüylenme problemim var çok beyazım ama tenim çok hassas benim gibi olupta iğneli yaptıran varmı arkadaşlar yardımcı olurmusunuz iz kalıyo diye duydum bende daha fazla kalır eğer iz kalıyosa beyaz tenli renkli gözlüyüm çok etkileniyo tenim herşeyden
lütfen cevap veren yok mu??ben de aynı şeyden dertliyim