İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
incir bıttımı kılların yuzde neresı dersınız sızler daımı gıdıp gırenlerdensınız sıteye yuz ıcın yardım sevgılım kıl tuy yuzunden bıraktı lutfen yardım edın bana

canım ben yüzüm hariç yer yere yaptırdım iğneliyi. Uzun zamandır gitmiyorum epilasyona. Sadece genital bölgede içlerde bi kaç tane kaldı onlarda beli bile değil. Bir ara gideceğim onlar için de.

sevda hanımda iz mi kaldı? ben burda okuduklarım sonucunda sevda hanıma karar vermiştim. önermez misiniz

Sevda Hanımın çok fazla memnun müşterisi var. Ama belki benim cildimin hassaslığındandır evet iz kaldı. Siyah leke şeklinde değil de iğne izleri belli. Meryem hanıma gidiyordum onda böyle bir sıkıntım olmadı. Gittiğim bölgeler hemen hemen bitti sayılır. Ancak şunu da belirtmeliyim Meryem hanımda randevu gerçekten sıkıntılı. Randevu saatinize 1 saat kala iptallere hazırlıklı olmalısınız. Benim tavsiyemle şehir dışından gelen bir arkadaşım defalarca "iptal olmasın, şehir dışından geliyorum" demesine rağmen 1 saat kala randevusu iptal edildi. Meryem hanımın müşterilerinin ortak sıkıntısı bu. Ancak uygulama konusunda memnun kaldım. Arkadaşıma yapılan hareket karşısında çok mahcup hissettim kendimi. Ben tavsiye etmiştim ve çok mağdur oldu. Sırf onun için Ankara'ya geldi ve yaptıramadan geri gitti. Bu yüzden ben de artık gitmeyi düşünmüyorum. Zaten geriye kalan ufak tefek yerler var. Onlar için de Güngör Hanım'a gitmeyi düşünüyorum. Onu da tecrübe ettikten sonra yorumlarımı paylaşacağım.

Ankara'da iğneli epilasyon yaptırıp memnun kalan , hem de bu forumu okuyan kimse yok mu ?
ben ankara tandoğan da estetica güzellik salonunda yaptırdım çok memnun kaldım ve şiddetle tavsiye ederim. Yuzumde ne iz nede leke hiç birşey yok yapan bayanda işinde çok başarılı ve çok tecrübeli memnun kalacaginizdan eminim..

ben size mesaj atamıyorum lütfen bana ulaşırmısınız

canım ben yüzüm hariç yer yere yaptırdım iğneliyi. Uzun zamandır gitmiyorum epilasyona. Sadece genital bölgede içlerde bi kaç tane kaldı onlarda beli bile değil. Bir ara gideceğim onlar için de.

Merhaba İncir, yüzün hariç her yerine yaptırmışsınız bu ilgimi çekti. Çünkü ben de sırt ve kol istiyorum. Ne kadar sürede bitti eğer bu bölgeleri yaptırdıysanız ve nerede yaptırdınız öğrenebilir miyim. Uzun zamandır araştırıyorum ama hala net bir şeyler öğrenemedim bu ikisinin bitme süresi ve maliyeti hakkında.

Ben, Eda Güzellik Salonunda bitirdim. Çok düzenli gitmedim seanslarıma. Fiyat olarak diğer yerlere göre daha uygundur Eda ve hızlı çalışır. 2 yıl içinde ben tüm bölgeleri bitirdim. Ama hepsini birden yaptırmadım. Mesela kollarımın yoğunluğu 4-5 ay sonra azalınca bacaklarıma yavaş yavaş başladım. ÖYle öyle bitti işte :)

Mrhba ben bayadir takip ediyorim yazilarinizi.. seneledir yuzumu sirle aliyorum aldiriyorum ama yeter artik ya. Birde bebek dusunuyoruz ve artik ugrasmaya zamanim olmaz diye dusunup lazere karar verdim.. arastirdim ama lazer yuzde baya fazlalastiriyomus.. o yuzden igneliye karar verdim.. kujum ve teknolog bayagi iyi bi arastirma yapmislar tesekkuru bir borc bilirim onlara.. simdi gelelim sadede.. gungor hanim veya sevda hanima gitmeyi dusunuyorum acikcasi.. haftasonu calismas bile cildimde kabuklanma vs.. olmasini istemiyorum... siz ne dersiniz sizce gungor hanim mi

ince düşüncen için teşekkür ederim arkadaşım. kndi topiğimden soğuttular girip reklam yapanlar var inşallah en doğru kararı verıp gidersin ben kurtuldum.Benım için çok buyuk sıkıntıydı çok üzülüyordum çözüü yok sanıyordum çok arandım çok para doktum çok yıpratmıştı bu süreç benı siz şanslısınız keşke banada bır yol gösteren olsaydı. lazere sakın gıtme yuzun erkek sakalı gıbı değilse işe yaramaz şuan bır erkek bıle gıdıp yüzüne lazer yaptırs sadece azaltır ve tüyleri cansız hale getırır tamamen bıtırmez. iğneli kesin ve tek çözüm arkadaşım. gidecegın yerde senın kararına kalmış neresı kafana yatarsa oraya gıt

biliyorum kujumm inan butun yazilanlari tek tek okudum not aldim heryerin ismini.. bisiy sorucam izninle sen kimde bitirdin yuzunu peki.. en son baya sikintiliydin lekelerden dolayi. Sonra sevda hanimami basladin ordami kurtuldun bu meretten lutfen yardimci olun ya teknolog ve sana sonsuz bi guvenim olustu sadece okuduklarimla. Cunku siz ikinizde hem iyiyi hem kotuyu yazdiniz buraya.. benim cenemin altinda 15 tane falan siyah kil var digerleri ayva tuyu.. sence kac seansta biter ki bi fikrin varmi..

canım ben hiç sevda hanıma gitmedim giden arkadaşlarım oldu ben eda güzellikte bıtırdım kabuk oluyor cildin sora dökülüyor cilt yapısına göre 10 15 20 günde dökülüyor kabuk benım agız kenarlarında bıraz lekeler oluşmuştu o zamanlar eda ablayı çok sıkıştırıp kımıştım gececegını soylemışti ama ınanmamıştım geçti onlar dediği gibi. eda abla daha z. tahir burak hastanesınde bu işi yapıyormuş oradan ayrılıp kendı işini açmış. bu arada bekar kızlar z.tahır burakda yüzünde kıl olanlara ucretsız yapıyor dıye bılıyorum 25 yaşına kadar olsa gerek sadece yuz bölgesine

bellı bır sayyı veremıyosun canım böyle farklı farklı dakıkalar çalıştırddıgım için 17 dk 15 dk 30 dk 25dk falan çalıştırddım her gıttıgımde farklı farklı dakıkalar.

Cok saol canim ya cvpladigin icin.. kabuklanma olmasin ya bendek calisiyorum sadece haftasonlari evdeyim gecmezki iki gunde birde sunu soracaktim sana kac ayda bitti tuylerin tamamen. Ve suan hic cikmiyo dimi

Birde bisiy daha sorucam cnm seans aralari kac hafta oluyo .. birde seansa gidecegimizde kilin uzunlugu ne kadar olmaliki yani cikan biyik kadar olsa yeterli miki

kızlar aysel hanım hakkında bilgisi olan var mı?
lazer sonrası kalan tüylere yaptırmayı düşünüyorum.tahmini kaç ayda bitiyor.
birde ne kadar sürede gidiliyor?ücreti ne kadar?

Ya gerçekten bedava olduğu konusunda bi bilginiz var mı ? ay öyle bişy vrsa çok mutlu olurum çnkü öğrencym çalşmıyorm da karşılyck maddi drumum yok yani :/ kesn bi bilgi ednrsenz cevplndrır mısınz

kızlar hiç üşenmedim 198 sayfayı da tek tek okudum
en çok sevda hanımdan bahsedilmiş.tam sevda hanımda karar vermişken
mesaj sayısı az olupta bariz belli reklam yapanlardan rahatsız olduğum için ve bir üyeninde dediği gibi
biraz iğreti geldi açıkçası.ters tepti.ama eminim ki işini iyi yapıyordur.teknolog da beğenmiş zaten.resim paylaşmış.

meryem hanım içinde nedense mesaj sayısı çok çok az olanlar sırf meryem hanımı beğenip gitmiş.
forumda yazılanlara göre 4-5 te çalıştığı için ki düşükmüş bu rakam ondan yara ya da kabuklanma olmuyormuş ve
dediklerine göre randevu saatlerine de uymuyormuş.4-5 te çalışması bence dezavantaj.

açıkçası biraz kafam karıştı.kujum sana da çok güveniyorum.yazdıklarından zaten ne olduğu anlaşılıyor.
eda hanımda bitirmişsin.uzun bir süre lekelerle uğraşmıssın.kafama takılan neden eda hanım leke yaptığı halde devam ettin.
senin ki iyi cesaret aslında.kollarında lekelenme olmadı mı?ben en başta yazdıklarından eda hanımı direk elemiştim ama gerek eda hanımın güngör hanım gibi reklamının yapılmaması bu başlıkta ve sonradan seninde eda hanıma devam etmen kafamı karıştırdı şimdi.
fiyat olarakta makul sanırım.birde en son ne kadara gittin?dakikası ne kadardı?birde eda hanımda mı nemectron kullanıyor.aynı şekilde
yanlış hatırlamıyorsam incirde eda hanıma gidiyordu oda memnun kalmıştı ama onda pek leke olmamıştı sanırım.incirde cevap verebilirse sevinirim.

güngör hanım içinde fiyat olarak sevda hanıma göre daha uygun olması,sonra birkaç kullanıcı yazmış 8-9 la çalışmasına rağmen(sevda hanıma göre daha yavaş çalıştığı için sanırım denmiş) kabuklanma pek görülmüyormuş.memnun kalanlar var.reklam mesajlarıda yok buda bir artı bence.ama yer olarak bana çok ters.aslında meryem hanım bana çok yakın ama ne yalan söylim onada güvenemedim.

kızlar 198 sayfanın neredeyse tamamında bu isimlere gidenler yazmış.bende çok kararsız kaldım.
bende bir sene alexandrite epicare (6 seans) bir hastanede yaptırdım.6.seansın üzerinden 3 ay geçti.2 ay geçtikten sonra %80-%90 kıldan kurtulduğumu düşnüdüm açıkçası ama 3 ay geçtikten sonra farkettimki bu oran %70-%80 gibi bir rakam
yüz için gitmediğimi belirteyim bu arada.ben bu incelerek kalan kıllar için iğneliye gitmek istiyorum aslında.
bir sorumda hiç kimse bahsetmemiş neredeyse yüz dışında bikini bölgesine yaptıranlar nasıl dayanıyor?
ben iğneliyi bilmediğim için yorum yapamıyorum.ama alexandrite epicare ilede ağrılı oluyordu ama hemen geçiyordu.yani iğneli daha mı çok ağrıyor?birde fiyat olarak lazer daha uyguna geliyor sanırım.
yorum yaparsanız sevinirim.

kızlar bende eda hanımdan randevu aldım.
dakikası 1.30 tl,saati 78 tl.
gittikten sonra paylaşımda bulunurum.

BEn kujumun yazılarını okuduktan sonra Eda'ya gittim ve her zaman Kujumdan allah razı olsun diyorum.
Ben de Lazer ve Tunalıdaki (çok iddalı ve acayip insanları sömüren) bir güzellik merkezi tecrübemden sonra Edaya gittim. Yüz hariç tüm vücut çalıştık. Size söyleyeceğim ilk seansta bile tüylerinizin çoğuna veda ediyorsunuz. Fiyat olark da diğerlerine göre çok çok iyi bence ki kesin sonuç alınıyor. İlk zamanlar benim de kollarımda büyük sivilcelenmeler olmuştu. Ama sonrasında kalmadı hiçbirşey. Önceki gittiğim yerde nerdeyse 2 haftada bir (2009 yılı) 25 TL ye iğne parası alıyordu kadın. Eda 3 yıl aynı iğneyle çalıştı ve nerdeyse bi o kadar daha kullanılır o iğne. Bu sektör maalesef insanları kandırmaya çok müsait. Onun için gerçekten dürüst olanı ve olmayanı ayırrt etmek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…