baya bi sayfa okudum. güngör hanım sevda hanım ve meryem hanım hakkında. birisi memnun birisi değil ben anlayamadım nereye gideceğimi. lütfen yardımcı olunyüzümde kesinlikle iz kalsın istemiyorum, şehir dışından gidicem bir de sırf iğneli epilasyon için. parası önemli değil çok fazla. lazere yıllarca tonlarca para dökmeme rağmen yayıldı bütün yüzüme ve inceldi o kadar. sizce nereye gitmeliyim yardım edin Allah rızası için, lütfen reklam yapanlar yazmasın çoğu kişi kendi reklamını yapıyormuş çünkü
baya bi sayfa okudum. güngör hanım sevda hanım ve meryem hanım hakkında. birisi memnun birisi değil ben anlayamadım nereye gideceğimi. lütfen yardımcı olunyüzümde kesinlikle iz kalsın istemiyorum, şehir dışından gidicem bir de sırf iğneli epilasyon için. parası önemli değil çok fazla. lazere yıllarca tonlarca para dökmeme rağmen yayıldı bütün yüzüme ve inceldi o kadar. sizce nereye gitmeliyim yardım edin Allah rızası için, lütfen reklam yapanlar yazmasın çoğu kişi kendi reklamını yapıyormuş çünkü
katılıyorum hayatım..en önemlisi kendin düşünüyorsan bile önce çok göz önünde olmayan bir bölgene,az miktarda yaptırıp mennun kalırsan devam etmek...
meryem hanıma gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. orada öncesi-sonrası resimler de var gittiğinizde inceleyebilirsinz
ben kumrularda bir yere gidiyorum kaşlarımı da alıyor çok memnunum tavsiye ederim
Arkadaşlar rica etsm bana da adresi yollar mısınız artık çok sıkıldım bu yüZümdekilerden geri dönebilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürleryok ya hiç acımadı diyebılırım yuz bölgeme yaptırıyorum sınek ısırığından daha azdı siz hangi bölgenıze yaptırdınız ve ne kadar sürdü
merhaba
benim bütün vücudumda ince de olsa beni rahatsız eden tüyler var. Buradan okuduklarım doğrultusunda önce sevda hanıma gittim. ancak yüzümde ve göbegimde lekeler kaldı. geçer diye bekledim ama yaklasık 8 ay oldu hala izlerim var. önceleri tenim hassas ondandır diye düşündüm. ancak tüylerim beni cok rahatsız ettiğinden yine burda okuduklarım doğrultusunda meryem hanıma gitmeye karar verdim. önce yüzüme yaptı ve normalde kabuk olan yüzümde ertesi gün pürüz bile yoktu. şimdi belime yaptırıyorum ve cok memnunum. neredeyse ilk seferden sonra hiç çıkmadılar. sırayla göbeğime falanda yaptırıp bu dertten kurtulacam inşallahh..
sevda hanımda iz mi kaldı? Ben burda okuduklarım sonucunda sevda hanıma karar vermiştim. önermez misiniz
bende karasız kaldım kızlar sevda hanımmı meryem hanımmı lütfen birisi gercek bilgiyi versin bizleri düsünün lütfen
canım Meryem hanıma gitmedim ben o yüzden bilmiyorum ama sevda hanıma yüzümü yaptırdım ve iz kalmadı . ertesi gün biraz sivilcelenme oldu , bu da sanırım benim cilt tipimle alakalı kendisi öyle demişti ve bebek pudrası sürmemi önerdi. sevda hanımın çok fazla memnun müşterisi var , oraya seansa gittiğimde tanışmıştım . zaten oraya başlamam da bunun da etkisi oldu. olmazsa sen de öyle yap , git oradaki müşterilerin fikirlerini al , yaptırdıkları bölgelere bak iz kalmış mı diye . bayanlar genelde yardımsever oluyor zaten , özellikle de hiç yaptırmadıysan bilgilendiriyorlar seni
arkadaşlar ankarada iğneli epilasyon yaptırıp güzel sonuç alan bırı var mı aranızda 16 seanstır yuzum için lazere gidiyorum 2 seneyı geçti bıkdım yardımcı olursanız sevınırım
selinas kuzum un bahsettiği kişi benimm..
canım bende metal alerjisi var üstüne üstlük birde tenim hassas bunu lazare giden arkadaşlarda sölemişti çok kızarıyorum ve geçmesi lazaerdede tamamen 3 4 günü buluyordu...
ben eda hanıma 3 kasımda gittimm...alerjimden dolayı gerçi endeişeliydim ama eda hanım daha önce metal alerjisi olan kişilere yapmışş reaksiyon almadığını söledi...çünkü vücuduma takmayacaksın sadece akım vercez dedi buda bir sakınca yaratmaz dedi..
normalde kızarıklık bir saat içinde geçiyormuş ben çıktığımda yapılan yerler kırmızı kızarık ve kabarık haldeydi.....eve gelene kadar geçmedi..
birgün su değdirmememi ve fucidin sürmemi söledi akşamları...
fucidin ben eve gelir gelmez sürdüm cildimi tahmin ettiğim içinn...
ve akşam yatarkende sürdümm..
sabah kaktığımda baya kötüydü durumm.kabarık ve kırmızılıklar geçmediği gibi birde ucları sivilce sivilce intihaplanmıştı...
açıkcası sabah korktumm...çünkü ben iğneli epilasyon sayfalarını didik didik okumuştum böyle bişey yazan hiç görmedim...kuzuma yazdım hemen msn den oda o normal sivilce sivilce olması bendede oluyor dedi ama kızaıklıklar ondada yarım saatte geçiyormuşş...bir sefer boynunda olmuşş...oda 3 aya yakın kalmış sonra iz bırakmadan geçmiş...ama benim yanak ve birazda boyun çalışılmıştı...
yanakta da olduğunu söleyince eda hanımı ara dedi aradım oda bir saat içinde geçmiş olması gerek gel bakalım bir dedi ama benim gidecek durumum yok çünkü batıkentteyim ve bir bebeğim var 2 yaşında hop diye kalkıp gidemiyorumm....
neyse..böle olursa çalışamayız dedi çok üzüldüm...üzülmemin nedeni böle bir reaksiyon gerçekleştiği için deil...kıllardan kurtulamayacağım ümitsizliğiydi...
kuzumda çok üzülmüş eda hanımı aramış....ama ben nne kuzum için ne eda hanım için bir kırgınlığım yok..çünkü bu benim bünyemm...kimse reaksiyon göstermezken benimki gösteriyorrr..
dünden itibaren bütün forumları tarafım kırcın diye bir i.epilasyon yapan arkadaşın yorumunu okudum bu kızarıklıklar bir hafta kadar sürebilirmiş bünyeye bağlı olarakk...ben kendime 4 5 gün süre verdimm..bakalım sonuca göre devam edecemmmm..
BU ARADA BUGÜN SABAH KALKTIĞIMDA kızarıklıklar 100 de 80 gitmiş sivilcelenmeler yok tu...ve kabuk bağlama şekline dönmüşlerdi çok sevindimm....buda demektirki devam ediyorumm...
sabah ilk işimmm kuzuma mesaj attım benim için üzülmesin diyee..
eda hanımıda arayacağım ilerleyen saatlerdee merakta kalmasın diyee..
soru sormak isteyen olursa kendime söz verdiğim gibi bu iğrenç şeylerden kurtulma aşamalarımı en ince ayrıntısına kadar anlatacağımm..ve birine bile yardımım olursa dünyadaki en mutlu insan olurumm..
çünkü bir kadın içinn yüzündeki bu tüylerin ne kadar kendine güvenini sarstığını insanların gözünün içine bakmadan konuşamaz hale geldiğini, ve yaz olsun hiç istemeyen biri olaak hayatını sürdürmesi gerektiğini iyi bilenlerdenim...
tüylere ölümyaşasın kaymak gibi yüzler
Canım onlar küçülüp, kuruyup yok oluyor. Kabuklanma denen şey bu işteSakın oynama onlarla ben dayanamayıp hep kaşımıştım kollarımı kırmızı lekelr yaptım ama geçer nasılsa. Fucidine devam..
kızlar nerdesinizzz..
bugün kabuklanan iğne yerlerimi ekliyom bakın:)))
çok iç açıcı :))
BENIM İĞNELİNIN ERTESİ GÜNÜ KABUK BAĞLIYO 10 15 GUN SONRA DÜŞÜYO BENIM KABUKLANMA BIRAZ GEÇ İYİLEŞİYO SEBEBI İLACI DÜZENLI KULLANMAMAM.... sakın ama sakın kabuklu yerleri kaşımayın kazaklarınızı çıkarırken dikkat edin kopmasın iz olur geçer iz ama bıraz geç geçer ne gerek var iz olmasına bız dıkkatlı olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?