İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Birde söylemeyi unuttum benim de tenin oldukça açık tenli ve hassastır hiç sorun yaşamadım ve şu an iki bölgemde de kıl çıkmıyor tamamen bitti, sadece koltuk altımda bazen bir ya da 2 onu da yılda bir gidiyorum:)

Kızlar bu arada lazer epilasyonu da düşünün derim ben, yüz de değil de özellikle koltuk altı ve genitalde acayip işe yarıyor. Ben şimdi bacaklarım ve genitali yaptırıyorum Bahçeli'de biryerde 3 seans oldu bayağı farketti, arkadaşlarım koltuk altını da yaptırdılar benim tavsiyemle onlarda memnun kaldılar, tabii cilt ve kıl tipiniz uygunsa bence lazer daha iyi, daha az acıyor çünkü:))

cevabın için tesekkurler canım=) gungör hanımla ilgili tek bi kişiden tek bi şikayet gelmiş oda tuyu cekerken hissediyorum olarak.
Sen böyle bi sorun yasıyomuydun? cnku hissedilirse ince olan tuy uyarılmıs olur

Merhaba ANGELL VE FARNIENTE kusura bakmayın maillerinizi geç gördüm:/ Özel mesaj yollama hakkım olmadığından buraya cevap yazmak durumundayım.
Ayrıca YAKO91'in deneyimlerin fikirlerini alma isteği üzerine onun içinde yazmak istedim.

Ben yaklaşık 5-6 sene lazere gittim. IPL, Alexandrite, Diot-ütüleme- hepsine gittim. Sonuç hüsran. Hiç faydasını görmedim diyemem. Başlarda azaldığı için ümitleniyorsunuz ama sonrasında azalma ortadan kalkınca hormon bozuklugu olabilir diyorlar. IPL sancısını benim gibi ağrı eşiği çok yüksek olan biri bile çekti.
Alexandrite bir nebze daha iyi ama inanın onda da başta azalıyor sanıyorsunuz ama zamanla tekrar çıkıyorlar. 5 yıl gittim dile kolay.
Ütüleme ise işlevini en iyi gösteren lazer tipi. Kılı o kadar inceltiyor ki yokmuş sanıyorsunuz. Ben 6 seans gittim ütülemeye. Aslında hala devam edebilirdim çünkü kıllar yok gibi görüyordum ama bir dürtü beni iğneliye yönlendirdi. İğneliye ilk gittigimde lobun altına(güzellik salonlarındaki florasan büyüteç)oturduğumda nerdeyse tüm kılların yerinde durdugunu gördüm. Öylesine incelmişki çıplak gözle yok gibi ama ışık altında hepsinin kökleri yenilenmeyi, siyahlaşmayı bekliyor. Bu yüzden ütülemeye gittiğimede pişmanım. Çünkü epilasyon yapan kişi siyah olanlara iğneli yaptıkça nerdeyse beyazlaşmış olan sarılar hem gözden kaçıyor hemde onların siyahlaşmasını beklemek zorunda kaldığımdan defalarca aynı bölgeye gitmek zorunda kalıyorum. İğneli yaptırdıgım yerlerin %90ının çıkmadığına eminim. Çünkü bayan aldıktan 1 hafta içinde ötekiler uzamaya başlıyor. İğneli yapılan yerden 1 haftada kıl çıkmayacagı bilinir.

Aslında hemen adres vermek istemedim ama faydalanmanızı isterim gittiğim yerden. Ben söğütözü caddesinde ayshe adlı güzellik salonuna gidiyorum. Ayşe Hanımın eli gayet iyi iğneside altın.9 ile çalıstıgı için biraz kabuklanma mevcut ama genital ve kol altı olduğu için ben pek önemsemiyorum.9luk akımda az değildir yaptıranlar bilir, bu nedenle normal. Ama kabuklar geçtiginde hiçbir iz kalmadığını söyleyebilirim, en azından bende kalmadı normal tenim gibi oldu. Uzun işlemlerde dakikası 1,5 tl kısa ise 2 tl. Öyle herkes gibide 15tl iğne ücreti almıyor. İğneyi zaman zaman kendi değiştiriyor. Meryem ile farkını sormuşsun sevgili Angell. meryem 4-5 ile çalışıyor, daha az ücret ama defalarca gitmek zorunda kaldığını düşünürsek aynı para. Meryemin aldıkları yeniden çıkma olasılığı yüksek çünkü 4-5 düşük bir akım. Ama ayşe hanım dayanırsan 9 ile çalışıyor kısa zamanda kurtuluyorsun. Lazerden iğneliye geçtiğim için gneital ve kol altı içn %100 doğru yorum yapamıyorum. Ama çene altımda 2 tane siyah kıl vardı onları denedim bir daha çıkmadılar. Bu yüzden Ayşe Hanımın yaptıklarının çıkmadığına inanıyorum.Ben çok memnunum. Ama asla lazere gitmeyin diyede uyarmak isterim. Çünkü lazer deri altına olmasa da vücuda verilen bir ışın, ama iğneli dünyada kabul görmüş en sağlıklı yöntem. Üstelik lazer gibi hamilelik nedeniyle tekrar çıkma olasılığı yok diye biliyorum.
Başka sormak istediğiniz varsa seve seve yardımcı olmaya çalışırım.:)

bireskiistanbul uzun uzun anlatmıssın tesekkür ederim paylaşımın için..öncelikle sögütözü caddesi semt olarak nerede ben bilemedim kızılaydamı balgattamı =S birde ben meryem hanımla farkını ellerinin hızı açısından sormuştum ayse hanım dahamı hızlı..birde kabuklar cokmu belirgin cünkü yüzüme yaptırıyorum ben.yoksa minik minik belli belirsizmi oluyo

Söğütözü caddesi semt olarakta söğütözü diye geçiyor. çukurambar mevkiinde. Ayşe Hanım ile meryem hız açısından çok farklı mı bilemedim açıkcası bir an:/ Ama ayşe hanımın yavaş olmadığı konusunda kesin bilgi verebilirim. Ayşe Hanım hemen sonuç alınması için düşük akımla çalışma taraftarı değil. Kabuklar ise belirgin değil. Yüz bölgesine 9 ile çalışacagını sanmıyorum biraz fazla bir akım bence. 7 ile çalışacagını düşünüyorum, bu yüzden hiç kabuk olmayabilir.

Foruma epeydir girme imkanı bulamıyordum, girince de farkettim ki konu hakkında epey bir konuşma olmuş.
İğneli epilasyon ile ilgili yüz, kollar, bacaklar ve diğer bir çok bölgeyi de bitirmiş biri olarak şunları söyleyebilirim:

- Kabuklanma olayı önceki yazılarda da görülebileceği üzere çalışılan akımla, doğru çalışma yöntemiyle ve kişinin cilt yapısı ile doğrudan ilgilidir. Annem ve kuzenim de iğneli epilasyon yaptıranlardan, annemde hiç kabuk olmazken, kuzenimin kabukları 3 günde benimkiler 10 günde iyileşirdi. Hem sonra yüz bölgemde cildim zaten sivilceliydi, ilk başlarda epilasyon sonrası sivilcelenme artardı. Sonradan tüy yoğunluğu azaldıkça ne sivilce ne de yoğun olarak bir bölgede kabuklanmalar kaldı. Çünkü bir alana ne kadar çok iğne batırılırsa takdir edersiniz ki kumaşta bile böyle olur ki insan cildiyle kıyaslanamaz, o işlem o kadar belirgin olur. Fakat zaman içerisinde tüyler bittikçe öyle bir derdi de kalmıyor insanın.

- Ağda veya lazerde bile kızarıklıklar, dikkat etmezseniz eğer enfeksiyon kapma sonucu yaralar olabiliyor. Müsade edin de iğneli epilasyon uzun süreli değil, kalıcı çözüm sağlayan bir yöntem, biraz zahmeti olsun. Eğer iz kalmıyorsa, kabuklanmaları yaraları kafanıza takmayın. İz kalmasını da, dediğim gibi her bünyenin tepkisi, kabuklanma yapıp yapmayacağı ve iyileşme süresi birbirinden farklı. Onu da artık siz bileceksiniz; yaralarınız 5 günde iyileşiyorken 10. günde hala iz görüyorsanız o zaman çalışmada sıkıntı var demektir.

- Kabuklanmada çalışılan akım seviyesi de etkilidir, düşük akımda birsey hissetmez, hatta kabuk bile olmazken tüyleriniz yakılamıyordur ve seans sayınız uzar da uzar. O yüzden kılların kuvvetli olduğu yerlerde ve vücut bölgenize göre 7-8 normal bir akım. Biraz canınız yanar ama sabır, kalıcı bir rahatlığa sahip olmak o kadar da kolay değil. Lazer çözüm olsaydı bu kadar iğneli epilasyon yapan da yaptıran da olmazdı.

- Sonra kimse kimsenin hakkında olumsuz söz söylememeli şu ortamda: herkes sonuçta rızkını yiyor. Sevda Hanım olsun, Meryem Hanım ya da Güngör Hanım (ben içlerinden Sevda Hanımı tanıyorum sadece) belirli bir eleman ve iş kapasiteleri vardır, onun üzerine çıkmaları zaten bir noktadan sonra mümkün olmaz. İşyerlerinde çeşitli sebeplerle aksamalar olabilir, sonuçta kimi zaman doktora gidiyorum doktor bile başka bir doktora gidip rapor almış oluyor, yerinde olmuyor. İnsanlık hali, o yüzden randevuya gitmeden önce mutlaka teyit alın, geliyorum deyip. Herkes randevusuna ve diğerlerinin hakkına saygılı olursa bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Önceki gün annem 10dk. gitmek istedi, bana Sevda Hanımlara sordurttu ki müsaitler mi. Düşünün 10 dk bişey değil, giderim araya kendimi aldırtırım dersiniz ama öyle olmuyor. Israr ederseniz başka birinin hakkına girmiş ve o işyerinin programını kaydırmış oluyorsunuz.

- Bu işe başlamış olan herkes kolay gelsin, süreç zor fakat meyveleri tatlı.

merhaba. bende yaklaşık 2 hafta kadar önce güngör hanıma gittim. burada okumuş olduğum bilgilere güvenerek. deneyimlerini tecrübelerini paylaşan arkadaşlara çok ama çok teşekkür ederim. onlar sayesinde ilk iğneli epilasyon tecrübemi kazasız belasız emin ellerde atlattım.

şu an epilasyon yapılan yerlerde hala tüy çıkmadı. epilasyon sırasında baya bir canı yanıyor insanın ama yarım saat dayandım ben ve toplamda 20 tlik bir iğne ücretiyle beraber 60 tl ödedim. dakikası 1,60 kr dan çalışıyor güngör hanım. ilk defa gittiğim için karşılaştırma fırsatım olmadı ama ben memnun kaldım sadece yarım saatte daha fazla alanda çalışmış olmasını dilerdim ama bu bile yetti ben yüz bölgesi için yaptırıyorum.
epilasyondan sonra yapılan yerlerde çok minik iltihaplı sivilceler çıktı ancak hiç dokunmadım ve kendiliğinden bir hafta içinde geçti iz, delik olmadı. herhangi bir ilaç kullanmadım.

önümüzde ki hafta yine gideceğim. deneyimlerimi paylaşamaya devam edeceğim bende...

arkadaşalr merhaba
3 kere iğneli epilasyon yaptırdım cok ciddi yaralarım oldu dudak üstüm özellikle sanki iğneyi yan yan batırmışlar gibi şeritler vardı
forumda okuduğum kadarıyla güngör hanım da kabuk sıkıntısı pek olmuyormuş ulaşabilmem için tel numarası verecek olan var mı

google'a houston kuaför yazarsan numaraya ulasabilirsin tunalı hilmide marks&spencerin karsısında.saati 100tl bu arada bilgin olsun

tesekkurler cevap için arayım ilk fırsatta :)
sayfaların coğunu okudum ama herhalde izsiz iğneli konusunda cok basarılılar giden arkadaslar yorumlarını eksik etmezse sevinirim:)

bayanlar bende aysel hanıma gidiorum kol altlarım için daha öncedende uzun süreli bir tanışıklığım vardı kaşlarımı alldırıodum kendisi kalıcı makyaj flanda yapıyor ben çok memnun kaldım ulaşımıda kolay aklınızda bulunsun

hah merhaba özelden mesaj atamıyorum aysel hanımın iletişim bilgileri için teşekkür ederim bir deneme seansından sonra sizleri de haberdar ederim:)

merhaba ben yuzumdeki bıkac sarı tuy ıcın lazere gıttım ve yuzumun heryerınde sarı sarı tuyler cıktı ve ınsanların para ıcın ne kadar küçülebikecegini gordum neyse sımdı ankarada iğneliye gittim gittigim yer herkesın ovdugu bıyer oldugu halde yuzumde su an izler war ve hayal kırıklıgımı anlatamam bende üni ögrencısıyım ve yasadıgın sıkıntıları cok ıyı bılıyorum. sen sımdı kıme gıdıyosun ısım olarak wersen memnunmusun tuylerın sarı mıydı bırınn yol gostermesıne cok ıhtıyacım war artık aglamaktan ve bunu dusunmekten hayattan bezdım. ısını ıyı yapan ve bunu ön planda insan saglığı icin yapan biririni arıyorum

arkadaşlar balgatta meryem epilasyon var. ben bir süredir oraya gidiyorum ve cok memnunum. meryem hanım da cok tatlı, güler yüzlü bi bayan hem de çok dikkatli. işinize yaramasını umuyorum.

lütfen cevap veren yok mu??ben de aynı şeyden dertliyim

merhabalar, iğneli epilasyonda yüz bölgesine ek olarak beyazlayan on onbeş tel saçımada epilasyon yaptırdım. benim gibi saçını boyatmak istemeyen az beyazı olanlara tavsiye ediyorum. sevda hanıma teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…