ya ben gittim medikalciye sıhhiye de nemectron iğne alıcam dedim. adam o ne iğnenin markası mı dedi. dedim güngör hanımı arıyım güzellik salonunu aradım yok. cep numarasını aradım araç kullanıyormuş. 2 kere aradım açmadı. insan hiç olmazsa geri dönüş yapar işi bitince. aramadı da. alamadım iğnemi kısaca. ve bir sürü zaman kaybettim. adam bana medikalcide altın iğne var gümüş iğne var bunların uçları var yok k2 dir k4 dür bilmem ne. anlamadım yani. güngör hanımla da konuşamadım. denildiği gibi nemectron dedim ama sadece nemectron demek yetmiyormuş.
bu arada tiggo yüzündeki tüyler güngör hanımdan sonra mı arttı.
ya ben gittim medikalciye sıhhiye de nemectron iğne alıcam dedim. adam o ne iğnenin markası mı dedi. dedim güngör hanımı arıyım güzellik salonunu aradım yok. cep numarasını aradım araç kullanıyormuş. 2 kere aradım açmadı. insan hiç olmazsa geri dönüş yapar işi bitince. aramadı da. alamadım iğnemi kısaca. ve bir sürü zaman kaybettim. adam bana medikalcide altın iğne var gümüş iğne var bunların uçları var yok k2 dir k4 dür bilmem ne. anlamadım yani. güngör hanımla da konuşamadım. denildiği gibi nemectron dedim ama sadece nemectron demek yetmiyormuş.
Kızlar ben de lazer yaptırıyorum sürekli. 15 kez ndyag yaptırdım hiç faydasını görmedim diode lazere başladım tüylerim inceldi bayağı 3. seansımı yaptırdım. gittiğim yerde iğneli de yapıyorlar 6 ay kadar falan önce bir deneme yaptırdım ama yok böyle bi acı. yaptırmadım hala da iz var. geçen gittiğimde yeni biri gelmiş bayağıdır yapıyormuş bu işi biraz yaptırdım ama hiç acı hissetmedim bir de kılı sanki cımbızla yoluyormuş gibi geldi şu an hafif bi kızarıklık var. niye acımadığını sordum elim çok hafif dedi. yorumlarınızı bekliyorum. bir de iğne için benden 20 lira aldılar. 20 liralık da bi iğne olur! kıl kadar şey!
Merhaba wampirella,
yüzümdeki tüyler lazerden artmış ben bu kadar arttığını bilmiyordum. yani şimdi tek tek alındığı için birde hepsi birden alınmadığı için öyle sanıyorum.
mesela geçen hafta Sevda hanım'a gitmiştim baya bir toparlanmıştı 1 hafta oldu tam sanki alınan yerlerden tekrar çıkmış gibi geliyo yine var yarın tekrar Sevda hanım'a gidiyorum. Gerçi Sevda hanım lazerden dolayı tüylerin yapıları falan değiştiği için farklı zamanlarda çıkıyor demişti.1-2 ay böyle gidecek sanırım.
umarım bu gidişimden sonra tüylerin çıkma süresi uzar. 1 ay içinde 6 defa gittim ve bunlar 1er saat yada 1buçuk saatlik seanslar. uzun bir seans yani.
bu arada neden iğneyi dışardan almayı düşünüyorsun ki? Güngör hanım da Sevda hanım da satıyo nemectron iğneyi.
tiggo merhaba, daha önce bahsetmiştim benimde arkadaşım lazere gitmişti. lazere devam ederken cillop gibiydi. ama yurtdışına gittiği için lazere devam edemedi. kıllanma oluştuğunu o zaman farkettik. resmen traş oluyordu. sonra biraz araştırma yaptık.
tüylerin çıkış zamanları değişiyormuş. gerçi neyle alınırsa alınsın bu böyleymiş. yani görünenleri aldırdığında hepsini aldırmış olmuyormuşuz. alınan tüylerin hemen 1 haftada çıkması mümkün değilmiş.toplamda 3 ayda falan tüm kıllar çıkmış oluyormuş. yani sevda hanımın bilgisi doğru bence. birde aklıma takıldı bende Sevda hanıma gittim bir sefer. sen 1 ay içinde 6 kez Sevda hanımamı gittinde her gittiğinde 1 er saat çalıştı ve yoksa başka bir yeremi gittin. birde yüz mü vücutmu çalıştınız bu kadar uzun sürdü. ben sadece yüz çalıştırdım nerdeyse tamamını topladı bir seansta.
Sevda hanıma gideli benimde 1 hafta falan oldu henüz çıkan tüyüm olmadı memnunum. herkese tüysüz günler...))
ben de merak ettim bir ayda 6 seans 1er saat
sadece yüz olamaz
ben gittiğimde lazerden müzdarip bir kızın yüzünü de temizledi sevda hanım bıyık kaş yanak çene boyun full çalıştı 1.5 saatte tamamı bitti 5 günde bir (ayda altı kez olması için) bu kadar kıl çıkan bir yüz düşünemiyorum
kızlar benim yüzümde yoğun olarak kıllar var maalesef
iğneli epilasyona başlayalı 1 ay oluyo. ilk Güngör hanımla başladım 4 kere gittim (deneme seansını saymıyorum 15 dkydı) toplam 5 saat çalışıldı.
sonra Sevda hanıma geldim bugün 2. gidişim oldu toplam 2,5 saat çalışıldı ama daha ense tarafımda da var onlar hiç alınmadı. birkaç gün sonra tekrar Sevda hanıma gidecem gitmemde gerekiyor yani.
kılların hepsi birden çıkmadığı için 10 gün sonra falan küçükler çıkmış oluyo onun içinde bu kadar sürüyo.Sevda hanım da tüylerin çıkışının 3 ayda tamamladığını söylüyor.
çıkmamış olanlar alınıyor şimdi kızlar.
başka sorusu olan :)
tiggo naber canım
görüşmeyeli...
bende sevda hanımda idim.....
tiggo sana dedimya dakika tut diyee...ben tutmuştum yüzüme 10dk daha azçalışıldı bend egöğüs yaptırdım bugün üstünee....
:) saol canım uzun zamandır görüşemiyoruz yaaa
tahmin etmiştim yüzünün az süreceğini. Bence hiç birşey yoktu ya yüzünde neyse...oo yakında tamamen bitmiş şekilde çıkacaksın ne güzel...
şuan saat 01:47 benim dudak üstüm nokta nokta kızarmaya başladı yaa. Ozon yağı bende işe yaramadı galiba
Merhaba wampirella,
yüzümdeki tüyler lazerden artmış ben bu kadar arttığını bilmiyordum. yani şimdi tek tek alındığı için birde hepsi birden alınmadığı için öyle sanıyorum.
mesela geçen hafta Sevda hanım'a gitmiştim baya bir toparlanmıştı 1 hafta oldu tam sanki alınan yerlerden tekrar çıkmış gibi geliyo yine var yarın tekrar Sevda hanım'a gidiyorum. Gerçi Sevda hanım lazerden dolayı tüylerin yapıları falan değiştiği için farklı zamanlarda çıkıyor demişti.1-2 ay böyle gidecek sanırım.
umarım bu gidişimden sonra tüylerin çıkma süresi uzar. 1 ay içinde 6 defa gittim ve bunlar 1er saat yada 1buçuk saatlik seanslar. uzun bir seans yani.
bu arada neden iğneyi dışardan almayı düşünüyorsun ki? Güngör hanım da Sevda hanım da satıyo nemectron iğneyi.
iğneyi dışardan almak isteme sbebim aradaki 2 kat fiyat farkından dolayıydı. ama şimdi güngör hanımdan aldım 20 tl ye bidaha gerekli olduğunda dışarıdan alıcam. bende bugün gittim 1 saat sürdü ilk seansım. çene bölgemde zor dayandım. çok canım acıdı. bıyık bölgeme iğne yaptırıp gitmiştim o nedenle acıyı çok yoğun hissetmedim orada ama acımadı değil. benimde toparladı ama hala tüylerim var bir sürü. onedenle benim tamamını almadığı için bi saatte yarın nasıl görünür bilmiyorum henüz. güngör hanıma kabuk yapmıyomuş diye gittim. gerçekten de aşırı bi kızarıklık olmadı.
İğne ücreti genelde 20 lira alıyorlar. Cımbızla çekildiğini hissettiysen kesinlikle oraya devam etme canım. Çünkü işlem sırasında kıl kökü yandıysa çekerken hissetmemen gerekiyor. Acı olayı değişiyor, hastalıktan tut uykusuzluğa, açlığa göre falan yani baya bi etken var. Aynı kişiye yaptırsan bile bazen çok acı hissedebiliyosun bazen pek hissetmiyosun. Biraz bekleyip işlem gören tüylerine bi bak gidişata göre karar ver bence.
benim geçen seferden daha hafif seyretti ama ozn yağındanmıdırr yoksaa az sürdüğündenmi bilemiyorumm...2 gün sonra tam belli olurrr kabuklanmaya göre bilgi veririmm....
bende 1 saatlik seans yazdırdığım içinn göğüs ve göğüs ortasında birkaç tane göz batan avrdı onları aldırdımm.......sevda hanım göğüs ortası daha fresh görünsün diyee baya bir yer aldı....gösterdimya tenimi biraz tüylü bir genetiğimiz var o minik tüylerden aldı hani dekoltede felan parlasın diye
benimde göğüs ucları ve göğüs ortası nokta bokta kızarık tenim orada daha beyaz diye sanırım birde akşam yüzüme ozon sürdümm ama oralara sürmeyi unuttum dün yoktu bişey bugün görünüyorlar nokta noktaa hangisi etkili bilemiyorum tabii..
şimdi bilmeyen ozon nedir diyecek....bir arkadaşı ozon yağı hazırlmış sevda hanımın yüze iyi geliyormuş hatta ameliyat izlerini bile geçirmiş biz sadece onu yüze süreceğizz bize şırıngalara çekip verdi bir miktar sabah akşam sürüyoruzz...
be kendimi ayarlayabilirsem kol için gideceğim havalarrr ısınmadan karar verdimm....sir yaptırıyorumm ama sadece incelseler yeter bana sıfırlamama gerek yok sevmiyorum sıfır kol....
iğneyi dışardan almak isteme sbebim aradaki 2 kat fiyat farkından dolayıydı. ama şimdi güngör hanımdan aldım 20 tl ye bidaha gerekli olduğunda dışarıdan alıcam. bende bugün gittim 1 saat sürdü ilk seansım. çene bölgemde zor dayandım. çok canım acıdı. bıyık bölgeme iğne yaptırıp gitmiştim o nedenle acıyı çok yoğun hissetmedim orada ama acımadı değil. benimde toparladı ama hala tüylerim var bir sürü. onedenle benim tamamını almadığı için bi saatte yarın nasıl görünür bilmiyorum henüz. güngör hanıma kabuk yapmıyomuş diye gittim. gerçekten de aşırı bi kızarıklık olmadı.
canim çene bölgen çokmu yoğun 1 saatte bitmedigini söylüyorsun. Sevda hn.benim tüm yüzümü 1 saatte halletti . Acaba senin tüylerin daha yoğun ve kalın olabilir mi???
eğer iğneyi alabileceğin yer bulursan bana da haber verir misin? daha uygun oluyorsa bende alabilirim. çünkü geçen gün sevda hanım a gittiğimde iğnenin ucuna doğru olan kağlaması açılmış gösterdi de bende şaşırdım sonucta 6 defa kullanıldı yani. Acaba Güngör hanım'ın makinası farklı Sevda hanım'ın makinası farklı olduğunda mı iğnede öyle bir durum oldu diye düşünüyorum.
Senin de tüylerin yoğun galiba 1 saatte bitmediğine göre. kaç derece de yaptı Güngör hanım sana canım? benimkiler :) yoğun olduğu için 9 ile çalışmıştı. Bıyık ve göz çevresinde dereceyi düşürdü oralar daha hassas olduğu için.
Korkmana gerek yok canım hiç bir şekilde kabuklanma olmuyo kızarıklıkta bir kaç saat içinde geçiyo.
ya benim bazı yerlerde 6, bazı yerlerde 7, bazı yerlerde ise 8 ile çalıştı. bir de şuan yüzüm aşırı şiş özellikle de dudak üstüm resmen botokslu dolgulu gibi filanım iğrenç görünüyo buz kompresi de yaptım ama inmedi. bu arada yüzümde nokta nokta kızarıklıklar ve sivilcelenme gibi şeyler olmaya başladı. sevda hanıma hiç gitmediğim ve ilk defa epilasyon yaptırdığım için tam bilemiyorum. güngör hanım bana dedi ki çok sert kılın yok dedi ama ben favori bölgemi ağda bantıyla alıyordum hep kırarak almışım öyle dedi. bir de hepsini alırsam yüzünde ödem oluşur dedi. ona rağmen oluştu yani sabah daha berbattı resmen suratım 2 kat oldu. yarın arkadaşlarımla dışarı çıkıcam umarım geçer yoksa resil olurum. ağzımı zor kapatıyorum resmen o derece. bir de arkadaşlar epilasyon öncesi yaptırdığım anestezi iğnesinin de etkisi olduğunu düşünüyorum bu şişkinliğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?