İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yani umarım yapmaz. Dun bir arkadasimla görüştüm uzun suredir is yerinde denk gelemiyoruz kollarına ebru hanıma gidiyordu tamamen bitmiş 4 aydır hic gitmemiş. Benim çok problemim yok ama neden randevu alamadan tüylerle gezesiniz ki gidin bir sans verin hassas ise cildiniz altını çizerek belirtin ona gore çalışacaktır. Seanslarını uzun tutmayin yoksa sonuç almak cok zorlaşır.çok para vermeyin reklama kapilmayin.

maşallah kaç seansta bitmiş acaba anladığım bu nemectron iğne altın iğneden daha çabuk bitiriyo

maşallah kaç seansta bitmiş acaba anladığım bu nemectron iğne altın iğneden daha çabuk bitiriyo
iğne aslında çok önemli Değil yapan kişi ve kil yapısı önemli ebru hanim da yüksek çalışıyor arkadaşım toplamda kol icin 7 yada 8 seans gitmistir öncesinde 2 seans lazer yaptırmıştı ilk seans 1 buçuk saat sürüyordu en son 15 dk gitti ve uzun zamandır da 4 ay gibi bir sure gitmiyor. Ebru hanim ücret olarakta uygun.

6.50 tl olan dk ücreti bir saat 390 tl yapar yada 6 tl olan dk ücreti de 360 tl yapar ücretler almış başını gitmiş biraz tepki konulmali bir yuz ancak 1 saate toparlar ve çok maliyetli...

6.50 tl olan dk ücreti bir saat 390 tl yapar yada 6 tl olan dk ücreti de 360 tl yapar ücretler almış başını gitmiş biraz tepki konulmali bir yuz ancak 1 saate toparlar ve çok maliyetli...
Ben bi kere söyledim sevda hanıma çoğu kişi fiyatlardan şikayetçiymiş ben çok hızlıyım çok iyi çalışıyorum psikoloji düzeltiyorum falan filan bi şeyler söylemişti benim psikolojim bozuldu valla müşterileri düşüyo bana 3 arkadaşını getir sana dermapen hediye ediym demişti ayrıca julia hanım hakkında neler neler söylemişti ama o arttırınca fiyatı kendisi de arttırıyo garip rakipler ya geri kalmasın

iki epilasyoncuya gittim ikisi de diğerleri hakkında düşünce belirtmedi tanımıyorum deniyo ama rekabet varsa tek suçlusu bizleriz fiyat belirtmeyecektik.Ben de müşterilerinin azaldığını düşünüyorum Julia hanım dışında

Mesela fiyat yüzünden Ebru ve Gülümser hanıma fazla ön yargılı yaklaştım onlara gitseydim şimdiye kurtulmuştum diye düşünüyorum.

Aynen benim de psikolojim bozuldu Bana da bahane etti zammı Sevda hanım elim hızlı diye . Hızlı tamam da bitmiyor kardeşim git git bitmiyor . Kendi gibi bizleri de çok kazanıyor sanıyorlar heralde .Sevda hanım ve Julia hanım sürekli rekabet halinde. Müşteriyi düşünen yok

Ben cildimin hassas oldugunu defalarca kez tekrarladim ama kendisi ona gore calismamakta israr etti sonu husran

Ankara da rose güzellik salonunda funda hanıma iğneli yaptırdım. Hiç bir şekilde yara yanık izi olmadı tüylerimin de yüzde 80 inden kurtuldum herkese tavsiye ederim

Ben bir konuda size danışmak istiyorum özellikle iğneli ile en azından %80 bitme kaydetmiş kişilere. İğneliye başladıktan kaç seans sonrasında azalma başlamalı her gittiğimiz seansta sürenin azalması mı gerekiyor azar azar da olsa ? İğneli bende işe yaramıyor ya da bu uzmandan verim alamıyorum demek için kaç seans şans verilmeli çok merak ediyorum.

Eger parca parca calismiyorsa yani mesela yuz bolgesinin tamamini her seansta aliyorsa 3 seanstan sonra sure azalmaya baslamali bence.

Eğer kıl şeklinde ve full alım oluyosa 4-6 ayda etkisini görmeniz lazım.Yok tüy şeklinde ve İnce ve sıksa onları tam almadıkları için bir senede ancak işe yaradığını görürsünüz.( Yüz için konuşuyorum yüz çok dirençli) geçen göbek ve göğüs ucunda kıl şeklinde olanlara yaptırdım tek seansta %90 i bitti.ayni kişiye yüzümdeki ince tüyler için bir buçuk senedir gidiyorum hala bitmedi azaldı evet ama bitmedi

Valla ben daha %80 göremedim ama yazıyım oncelikle tüyü ne sıklıkla hangi yöntemle alıp almadığına ve hormonlarına bağlı yüzünü ellemediysen konuştuğum uzmanlara göre daha çabuk sonuç almak gerekiyomuş eğer aldıysan 3-6 ayda tüylern hepsi yüzeye çıkıyo bu süreden sonra gittiysen her seansta azalmalı süre tabii senin ne kadar düzenli devam edip etmediğine tüy yapına ve uzmanın kılların ne kadarını alıp almadığına bağlı çünkü tüyün evreleri var tüy cımbızla tutulabilecek seviyeye geldiği zaman alınması lazımmış bende geç de olsa öğrendim bunu yoksa uzayan alınmayan tüy güçlenir ve o tüyden sonuç çok geç alınırmış( mesela gitmeyi bıraktığım uzman cilt zarar görür diyerek az dk çalışıp tüyleri bırakıyordu diğer seansa kadar o kalan tüyler uzayıp kendini besliyor ,kuvvetleniyormuş ve yapılan iğneli çok etki etmiyormuş sonuç olarak tüyler sürekli döngüye giriyormuş )uzmanın ince tüylere çalışıp çalışmadığı da en önemli kriterlerden biri bence alınmayan ince tüyler zamanla güçleniyo ve kalınlaşabiliyo bu da süreyi baya baya uzatıyo bunları göz önüne alarak 4 5 seans en az düzenli gidilmeli ondan sonra sonuç görülmeye başlanıyo

merhabalar istanbuldaki uzmanınız kimdi lütfen yardımcı olur musunuz ben de güzel bir yer bulmak istiyorum artık

Ben ebru hanıma gidiyrm çok da memnunum zaten yüzüm için başka bir yere gitmiştm kalanları topladı. Eli hızlı temiz başka bölgelere başladık

Tüyünüzün yogunluğuna göre değişir tabi ama ben ilk başladıgımda 1 saat gidiyordm yüzüme şuan max 10 dk sürüyor. Süre hep kısalıyor olmalı zaten ilk 3 seansta ciddi fark görmelisiniz. Eger azalma yoksa uzmanınızda kusur olabilir yani kökü yakamadan direk cımbızla çekiyor da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…