peki güncel fiyatını biliyo musunuz sanırım nemectron iğne ile işlem yapıyoebrumm güzellik salonu.
maşallah kaç seansta bitmiş acaba anladığım bu nemectron iğne altın iğneden daha çabuk bitiriyoYani umarım yapmaz. Dun bir arkadasimla görüştüm uzun suredir is yerinde denk gelemiyoruz kollarına ebru hanıma gidiyordu tamamen bitmiş 4 aydır hic gitmemiş. Benim çok problemim yok ama neden randevu alamadan tüylerle gezesiniz ki gidin bir sans verin hassas ise cildiniz altını çizerek belirtin ona gore çalışacaktır. Seanslarını uzun tutmayin yoksa sonuç almak cok zorlaşır.çok para vermeyin reklama kapilmayin.
iğne aslında çok önemli Değil yapan kişi ve kil yapısı önemli ebru hanim da yüksek çalışıyor arkadaşım toplamda kol icin 7 yada 8 seans gitmistir öncesinde 2 seans lazer yaptırmıştı ilk seans 1 buçuk saat sürüyordu en son 15 dk gitti ve uzun zamandır da 4 ay gibi bir sure gitmiyor. Ebru hanim ücret olarakta uygun.maşallah kaç seansta bitmiş acaba anladığım bu nemectron iğne altın iğneden daha çabuk bitiriyo
Ben bi kere söyledim sevda hanıma çoğu kişi fiyatlardan şikayetçiymiş ben çok hızlıyım çok iyi çalışıyorum psikoloji düzeltiyorum falan filan bi şeyler söylemişti benim psikolojim bozuldu valla6.50 tl olan dk ücreti bir saat 390 tl yapar yada 6 tl olan dk ücreti de 360 tl yapar ücretler almış başını gitmiş biraz tepki konulmali bir yuz ancak 1 saate toparlar ve çok maliyetli...
iki epilasyoncuya gittim ikisi de diğerleri hakkında düşünce belirtmedi tanımıyorum deniyo ama rekabet varsa tek suçlusu bizleriz fiyat belirtmeyecektik.Ben de müşterilerinin azaldığını düşünüyorum Julia hanım dışındaBen bi kere söyledim sevda hanıma çoğu kişi fiyatlardan şikayetçiymiş ben çok hızlıyım çok iyi çalışıyorum psikoloji düzeltiyorum falan filan bi şeyler söylemişti benim psikolojim bozuldu vallamüşterileri düşüyo bana 3 arkadaşını getir sana dermapen hediye ediym demişti ayrıca julia hanım hakkında neler neler söylemişti ama o arttırınca fiyatı kendisi de arttırıyo garip rakipler ya geri kalmasın
Aynen benim de psikolojim bozulduBen bi kere söyledim sevda hanıma çoğu kişi fiyatlardan şikayetçiymiş ben çok hızlıyım çok iyi çalışıyorum psikoloji düzeltiyorum falan filan bi şeyler söylemişti benim psikolojim bozuldu vallamüşterileri düşüyo bana 3 arkadaşını getir sana dermapen hediye ediym demişti ayrıca julia hanım hakkında neler neler söylemişti ama o arttırınca fiyatı kendisi de arttırıyo garip rakipler ya geri kalmasın
Ben cildimin hassas oldugunu defalarca kez tekrarladim ama kendisi ona gore calismamakta israr ettiYani umarım yapmaz. Dun bir arkadasimla görüştüm uzun suredir is yerinde denk gelemiyoruz kollarına ebru hanıma gidiyordu tamamen bitmiş 4 aydır hic gitmemiş. Benim çok problemim yok ama neden randevu alamadan tüylerle gezesiniz ki gidin bir sans verin hassas ise cildiniz altını çizerek belirtin ona gore çalışacaktır. Seanslarını uzun tutmayin yoksa sonuç almak cok zorlaşır.çok para vermeyin reklama kapilmayin.
Eger parca parca calismiyorsa yani mesela yuz bolgesinin tamamini her seansta aliyorsa 3 seanstan sonra sure azalmaya baslamali bence.Ben bir konuda size danışmak istiyorum özellikle iğneli ile en azından %80 bitme kaydetmiş kişilere. İğneliye başladıktan kaç seans sonrasında azalma başlamalı her gittiğimiz seansta sürenin azalması mı gerekiyor azar azar da olsa ? İğneli bende işe yaramıyor ya da bu uzmandan verim alamıyorum demek için kaç seans şans verilmeli çok merak ediyorum.
Eğer kıl şeklinde ve full alım oluyosa 4-6 ayda etkisini görmeniz lazım.Yok tüy şeklinde ve İnce ve sıksa onları tam almadıkları için bir senede ancak işe yaradığını görürsünüz.( Yüz için konuşuyorum yüz çok dirençli) geçen göbek ve göğüs ucunda kıl şeklinde olanlara yaptırdım tek seansta %90 i bitti.ayni kişiye yüzümdeki ince tüyler için bir buçuk senedir gidiyorum hala bitmedi azaldı evet ama bitmediBen bir konuda size danışmak istiyorum özellikle iğneli ile en azından %80 bitme kaydetmiş kişilere. İğneliye başladıktan kaç seans sonrasında azalma başlamalı her gittiğimiz seansta sürenin azalması mı gerekiyor azar azar da olsa ? İğneli bende işe yaramıyor ya da bu uzmandan verim alamıyorum demek için kaç seans şans verilmeli çok merak ediyorum.
Valla ben daha %80 göremedim ama yazıyımBen bir konuda size danışmak istiyorum özellikle iğneli ile en azından %80 bitme kaydetmiş kişilere. İğneliye başladıktan kaç seans sonrasında azalma başlamalı her gittiğimiz seansta sürenin azalması mı gerekiyor azar azar da olsa ? İğneli bende işe yaramıyor ya da bu uzmandan verim alamıyorum demek için kaç seans şans verilmeli çok merak ediyorum.
Kaç seans sürdü pekiAnkara da rose güzellik salonunda funda hanıma iğneli yaptırdım. Hiç bir şekilde yara yanık izi olmadı tüylerimin de yüzde 80 inden kurtuldum herkese tavsiye ederim
merhabalar istanbuldaki uzmanınız kimdi lütfen yardımcı olur musunuz ben de güzel bir yer bulmak istiyorum artıkben mi fevri biriyimben sana abla olarak yaklaşıyorum bana sakin ol diyip akil verecek akranim değilsin canim. Ben gayet iyi niyetle tüm içtenlikle pozitif bir amaçla yazdım sen fevri okumuşsan sana o şekilde gelmiştir. Ben yine bir abla olarak tavsiye de bulunacağım gideceğin yere 4-5 dakika deneme yaptır değerlendir en azından vakit kaybı olmaz. Ben en son böyle yaptım. Sevgi hanim için olumlu yazdım ama altını çiziyorum benim isim 10 dakika boyun altindaydi. Daha uzun saat çalışsa iz olurmuydu bilemem kimseye kesin sevgiye git diyemem. Benim uzun saatler gidip izsiz sonuc aldığım tek yer istanbuldaki uzmanım. Ama onun da buraya faydası olmaz. Allah hepimizin yardımcısı olsun benim hala bacaklarimda işlemler yarim kaldı eldivenle alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?