Gerçekten mi son bir kaç videosunda özellikle vurgu yapıyor bu ince tüyleri almayan işi bilmiyodur ya almak istemediği için almıyodr diye nihayet biri hassasiyet gösterdi diye sevinmiştimRose guzellik salonuna ince tuyler icin gitmeyin bence. Ama daha kalin tuyleriniz varsa gul hanima gidebilirsiniz. Ince tuyler icin ben de yer arayisindayim. Bir de gungor guzellik salonuna giden var mi? Randevu almaya calisirken artik kendisinin igneli yapmadigini diger 2 kisinin yaptigini soylediler.
Dediğiniz videoyu gördüm ama sanki videoda cımbızla çekerken deri de geliyor yani kökü yanmamış gibi kılların bana mı öyle geldi ya da anlamadımGerçekten mi son bir kaç videosunda özellikle vurgu yapıyor bu ince tüyleri almayan işi bilmiyodur ya almak istemediği için almıyodr diye nihayet biri hassasiyet gösterdi diye sevinmiştim
İnşallah öyle değildir ince tüyler kalınlaşr o şekilde yağmurdan kaçarken doluya tutulmayalm daDediğiniz videoyu gördüm ama sanki videoda cımbızla çekerken deri de geliyor yani kökü yanmamış gibi kılların bana mı öyle geldi ya da anlamadım
Ben ince tuyler icin garanti veremem gercekten. En iyisi deneyip gorun. Calismasi guzel biraz yavas da olsa. Gul hanim leke ya da iz yapmadi yüzümde. Duzenli gidemedim usteluk ben.
Siz şu ana kadar kimlere gittiniz acaba?Kızlar ben sevgi güzelliğe gittim aynı kişi mi bilmiyorum çok acıyor yorumlarından sonra emin olamadım çünkü.bu denediğim dördüncü uzmandı en az bu kişide işlem sırasında acı duydum diyebilirim ama sonuç ne olur bilmiyorum leke geri dönüş vs için tekrar yorum yaparım
tam anlamadımKızlar sizlere hem danışmak hem de gideceklere yol gösterme amaçlı 2020 ocak ve 2021 subat 2 haftalık halini paylaşıyorum (lazer yüzünden yogunlasmıs tüylerim vardı. En son lazeri 2019 yılında yaptırdım.ayrıca tüm tüyler yüzeye cıksın diye karantina döneminde 3 ay bekletmiştim.)çene ve boyun bölgesi.
Sizce nasıl azalma durumu vs ? İkisi de işlemden 2 hafta sonrası
Bence de aralarında en iyisi julia. Sevda hızlı yapmıyor zaten sert yapıyor sert olunca hızlı gibi görünüyor goz yanilmasi. Juliada randevu bulmak imkansız. Bu isimler dışında sevgi ve emel iyi. Ben en son emel hanıma gittim sorun yaşamadım. Emel hanim uzman yetiştiriyor eğitmenMerhaba arkadaşlar uzun zaman oldu iğneli epilasyonla tanışalı julia hanım sevda hanım rose güzellik gülümser hanım juliayı es geçiorum randevu almak imkansız çok zorlaştı altın iğne kullanıyor ve ince tüyler için iyi. Sevda ve gülümser hanıma gelirsek nemectron adında iğne kullanıyolar ve kalın tüyler için başarılı. Ama benim kararımca ince tüyler için kalın geliyor. El yapımı alman iğnesi oldugu söyleniyor. Sevda hanım işinde hızlı lakin bu işte hız önemli evet ama hatayı doğruyor ve dk ücreti çok gülümser hanım fiyat olarak daha uygun şuan kaş için kendisine gidiyorum kalınları aldırıp bırakıcam. Sevda hanım biraz sert çalıştığını düşünüyorum. Gene aralarında en iyisi julia ama randevu sıkıntısından dolayı gülümser hanımla devam edeceğim.
Sevda hanım dk da 40-60 tüy alabiliyorum diyor ama malesef öyle değil ,reklam yapacağım diye insanları kandırıyorlar. Ben saydım birkaç kere dk da en fazla 27 tüy aldı. Gül Hanımda 23 falan, bu durumda fiyat olarak Gül hanım daha mantıklı geldi. Sevda hanımın aldıkları geri hep çıkıyor hiç memnun kalmadım malesef o kadar para bayıldım. Bide acısız işlem diye yazıyorlar heryere sinir oluyorumBence de aralarında en iyisi julia. Sevda hızlı yapmıyor zaten sert yapıyor sert olunca hızlı gibi görünüyor goz yanilmasi. Juliada randevu bulmak imkansız. Bu isimler dışında sevgi ve emel iyi. Ben en son emel hanıma gittim sorun yaşamadım. Emel hanim uzman yetiştiriyor eğitmen
O işlemi ben de düşünmüyo değilim özellikle favori gibi yan profilden çok belli olmayan yerlere ama çeneye imkansız gibi keçi sakalı gibi en sınırdaki yer bir türlü göremiyolar orayıBen ikna oldum artik ince killar alinmayacak bu igneli epilasyonla. Siyah nokta gibi yapistilar uzerime. Ne uzuyor ne kalinlasiyor. En mantiklisi igneliden sonra q switch lazer yaptirmak. Goruntu benim canimi sıkiyor cunku.
Evet aynen öyle .tam anlamadım
en son 2019 lazer yaptırdınız
sonra 2020 ocakta iğneli yaptırdınız -1. foto bundan 2 hafta sonrası
2021 şubatta da iğneli yaptırdınız- 2. foto da bundan 2 hafta sonrası mı?
arada kaç defa yaptırınız, 2 iğneli işlemi arasında 1 sene var?
lazerden sonra ama ilk işlemden önceki hali nasıldı? onu bilirsek ve toplam kaç işlem olmuş onu bilirsek bir yorum yapabiliriz.
sadece 2 fotoyu kıyaslarsak azalmış görünüyor, beklendiği üzere tam çene çizgisine gelen yerdekiler daha az etkilenmiş zaten en inatçı onlar oluyr. buraa esas mesele şu: bu azalma kaç işlemde oldu?
Bende 2 iğne de mevcut.2 iğneyi de deneyimledim.nemectron daha kalın bir iğne.Tüyleriniz kalınsa kesinlikle nemectron daha çabuk sonuç veriyor.iletkenliği daha yüksek.yüz bölgesi için bir şey söyleyemem yaptırmadım bilmiyorum ama vücutta nemectron daha iyi.Merhaba arkadaşlar uzun zaman oldu iğneli epilasyonla tanışalı julia hanım sevda hanım rose güzellik gülümser hanım juliayı es geçiorum randevu almak imkansız çok zorlaştı altın iğne kullanıyor ve ince tüyler için iyi. Sevda ve gülümser hanıma gelirsek nemectron adında iğne kullanıyolar ve kalın tüyler için başarılı. Ama benim kararımca ince tüyler için kalın geliyor. El yapımı alman iğnesi oldugu söyleniyor. Sevda hanım işinde hızlı lakin bu işte hız önemli evet ama hatayı doğruyor ve dk ücreti çok gülümser hanım fiyat olarak daha uygun şuan kaş için kendisine gidiyorum kalınları aldırıp bırakıcam. Sevda hanım biraz sert çalıştığını düşünüyorum. Gene aralarında en iyisi julia ama randevu sıkıntısından dolayı gülümser hanımla devam edeceğim.
20 seansta bence artık bitmeliydi. pek bitmiş gibi görünmüyor.Evet aynen öyle .
2019 eylülde başladım ilk seansıma pandemi dönemi hariç 2 haftada 1 gittim. Yani baya bir seans oldu sanırım20 seans
Evet nemectron kalın tüyler için iyi ince tüylere bence çözüm yok çıldırmama ramak kaldı ince tüylerim kıvrılmış şekilde çıkıyo artık neden bilmiyorum sivilce tedavisine mi başlasam iğneliye devam mı etsem aradayım şimdiki aklım olsa kesinlikle iğneliye bulaşmazdım yüzünüze kesinlikle lazer yaptırmayın ama ben lazerde daha mutluydum en azından ayda 1 gidip rahat ediyodum iğneliye en fazla 2 ay daha devam edip q switche geçicemBende 2 iğne de mevcut.2 iğneyi de deneyimledim.nemectron daha kalın bir iğne.Tüyleriniz kalınsa kesinlikle nemectron daha çabuk sonuç veriyor.iletkenliği daha yüksek.yüz bölgesi için bir şey söyleyemem yaptırmadım bilmiyorum ama vücutta nemectron daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?