Internette satılıyor mu bilmiyorum ki ben internette bulamamistim bakmistimdaBu namectron internette tam ne olarak geçiyor acaba veya bildiğiniz bir sitede var mı ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......
- Konu Sahibi kujum
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Kasım 2015
- 404
- 247
- 103
nemectron iğne kullaniyorSevda hanım hangi iğneyi kullanıyor bilgisi olan var mı acaba
- 17 Mart 2015
- 62
- 23
- 88
Çok teşekkür ederimnemectron iğne kullaniyor
- 30 Kasım 2015
- 404
- 247
- 103
istanbulda o kadar yer var ki neden ankaraya gelip dünya para harciyorsunuz hemde dk 6 tl veriyorsunyzEvet yapılan bir kaç yorum üzerine asılsız yorumlar dedim çünkü çok keskin ve sert yorumlardı gidip gidip hiç yanıt almadım yazan bir kaç kişi vardı lütfen geçmişe bakarsanız görürsünüz bu denli sert ve keskin yorumların olması ve mantık hatalarının olmasından dolayı asılsız yorumlar gibi geldi Bana sizin şuan demiş olduğunuz gibi kalınlar gitti inceler kaldı gibi yorumlara demedim.ayrıca yalnışınız var ben erzurum hastası değilim İstanbul hastasıyım:)
- 30 Kasım 2015
- 404
- 247
- 103
Devam eden hastalarına randevu vermiştir yeni hasta almamıştır. Ama yinede aksiyor. Ben giderken giderken 45 gunde bi anca randevu oluyodu. Son zamanlarda 2 bucuk ayda bi falandi. Sinir bozucu durumBen birşey çok merak ediyorum kızlar simdi julia hanim marta kadar dolu ya yüzü için gidenler 5 ay nasıl bekleyecekler tüylü mü gezecekler
Zaten uzun saatler calismiyo istese hasta cok alir sabah 9 aksam 5 calisiyo genelde gunde dort bes kisiyi aliyor fazlasi olmuyor. Bide carsambalarida çalışmıyor diye biliyprum
- 30 Kasım 2015
- 404
- 247
- 103
o zaman uzun çalışmasi gerekmez mi 8 saate 5 kişi alıyorsa yani. Genelde şehir dışı hastası olduğu için uzun da randevu almış olabilirlerDevam eden hastalarına randevu vermiştir yeni hasta almamıştır. Ama yinede aksiyor. Ben giderken giderken 45 gunde bi anca randevu oluyodu. Son zamanlarda 2 bucuk ayda bi falandi. Sinir bozucu durum
Zaten uzun saatler calismiyo istese hasta cok alir sabah 9 aksam 5 calisiyo genelde gunde dort bes kisiyi aliyor fazlasi olmuyor. Bide carsambalarida çalışmıyor diye biliyprum
Zaten uzun çalışıyor o yuz deforme olur almiyim falan demiyor. Akim dusuk oldugundanda sikinti olcagini sanmiyorum. Genelde yani yogunluga gore 2 saat 3 saat gelenler oluyor ben de 2 bucuk saat gittigimde olmustuo zaman uzun çalışmasi gerekmez mi 8 saate 5 kişi alıyorsa yani. Genelde şehir dışı hastası olduğu için uzun da randevu almış olabilirler
- 30 Kasım 2015
- 404
- 247
- 103
Yüz için düşük olması iyide vücut düşükte zor bitiyor bence ama fotoğraflarda 2. Seansta bitmiş oluyor.Zaten uzun çalışıyor o yuz deforme olur almiyim falan demiyor. Akim dusuk oldugundanda sikinti olcagini sanmiyorum. Genelde yani yogunluga gore 2 saat 3 saat gelenler oluyor ben de 2 bucuk saat gittigimde olmustu
Onlar görüntüYüz için düşük olması iyide vücut düşükte zor bitiyor bence ama fotoğraflarda 2. Seansta bitmiş oluyor.
julia hanım için değil genel anlamda benim gözlemlediğim lazerden kalan tüylerin daha çabuk bittiği.Onlar görüntü
Evet o benimde dikkatimi cektijulia hanım için değil genel anlamda benim gözlemlediğim lazerden kalan tüylerin daha çabuk bittiği.
lazerden kalan tüyler çok siyah olduğu ve kökü rahat görüldüğü için kolay çalışıyolar ondan olabilir ince tüyleri iz kalır göremiyorum falan filan bir sürü bahaneyle almıyolar sonuç alınamaması normal benceEvet o benimde dikkatimi cekti
Kalınlarida inceltiyorlat inceltip birakiyolar. Inceleri ellemiyolarlazerden kalan tüyler çok siyah olduğu ve kökü rahat görüldüğü için kolay çalışıyolar ondan olabilir ince tüyleri iz kalır göremiyorum falan filan bir sürü bahaneyle almıyolar sonuç alınamaması normal bence
ya o zaman bu bitenler nasıl bitiyo akımla mı alakalı? cihazla mı alakalı? uzmanın kıl köküne denk getirememesiyle mi alakalı? iğneyle mi alakalı? benim hiç bir hormonal problemim yok kan tahlillerim tertemiz kaç seans oldu yüzüm hala 15 günde rahatsız edecek sekılde çıkıyo vucut için de böyleyse ben direkt ağdaya başlıcam para dayanmaz çünkü zeynep polat da en fazla 18 seansta falan bitmesi lazım diyo o da işlem gördüyse görmediyse 4 5 seansmış kime inanalımKalınlarida inceltiyorlat inceltip birakiyolar. Inceleri ellemiyolar
- 22 Haziran 2018
- 36
- 24
- 18
- 39
Bahsettiğiniz her şeyle alakalı bence. Ek olarak kullanılan ilaçlar(antidepresan vs.), yediğimiz yiyecekler bile etkiliyor.yediğimiz pek çok şey hormonlu.o yüzden yeni nesil daha bir kıllı ve daha uzun sürüyor.ama epilasyoncunun kalitesi de önemli.kullandığı akım, iki seans arası geçen süre , iğnenin iletkenliği , epilasyoncunun ruh hali gibi pek çok sebep var. Çünkü epilasyoncular o kadar yoğun ve yorgun oluyor ki her müşteriye aynı performansla çalışamıyor bile. Eğer vücutta iğneli düşünüyorsanız o da uzun sürüyor. Ağda düşünüyorsanız ağda sonrası tüylerin kökünü azaltan yağlar kremler var düzenli kullanıldığında onlar da çözüm olabilir.ya o zaman bu bitenler nasıl bitiyo akımla mı alakalı? cihazla mı alakalı? uzmanın kıl köküne denk getirememesiyle mi alakalı? iğneyle mi alakalı? benim hiç bir hormonal problemim yok kan tahlillerim tertemiz kaç seans oldu yüzüm hala 15 günde rahatsız edecek sekılde çıkıyo vucut için de böyleyse ben direkt ağdaya başlıcam para dayanmaz çünkü zeynep polat da en fazla 18 seansta falan bitmesi lazım diyo o da işlem gördüyse görmediyse 4 5 seansmış kime inanalım
- 30 Kasım 2015
- 404
- 247
- 103
- 1 Aralık 2019
- 217
- 91
- 98
- 27
İnstagram hesabı neydiKızlar ebru hanim instagram sayfasına bissürü foto koymuş incelemek isteyen olursa bir bakin derim biten killar bitiyormuş demekki...herkesin ayni zamanda bitecek 5 seansta sonuç verecek diye birşey yokk
- 30 Kasım 2015
- 404
- 247
- 103
ebrumm güzellik salonu.İnstagram hesabı neydi