• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet yapılan bir kaç yorum üzerine asılsız yorumlar dedim çünkü çok keskin ve sert yorumlardı gidip gidip hiç yanıt almadım yazan bir kaç kişi vardı lütfen geçmişe bakarsanız görürsünüz bu denli sert ve keskin yorumların olması ve mantık hatalarının olmasından dolayı asılsız yorumlar gibi geldi Bana sizin şuan demiş olduğunuz gibi kalınlar gitti inceler kaldı gibi yorumlara demedim.ayrıca yalnışınız var ben erzurum hastası değilim İstanbul hastasıyım:)
istanbulda o kadar yer var ki neden ankaraya gelip dünya para harciyorsunuz hemde dk 6 tl veriyorsunyz

Ben birşey çok merak ediyorum kızlar simdi julia hanim marta kadar dolu ya yüzü için gidenler 5 ay nasıl bekleyecekler tüylü mü gezecekler

Ben birşey çok merak ediyorum kızlar simdi julia hanim marta kadar dolu ya yüzü için gidenler 5 ay nasıl bekleyecekler tüylü mü gezecekler
Devam eden hastalarına randevu vermiştir yeni hasta almamıştır. Ama yinede aksiyor. Ben giderken giderken 45 gunde bi anca randevu oluyodu. Son zamanlarda 2 bucuk ayda bi falandi. Sinir bozucu durum
Zaten uzun saatler calismiyo istese hasta cok alir sabah 9 aksam 5 calisiyo genelde gunde dort bes kisiyi aliyor fazlasi olmuyor. Bide carsambalarida çalışmıyor diye biliyprum

Devam eden hastalarına randevu vermiştir yeni hasta almamıştır. Ama yinede aksiyor. Ben giderken giderken 45 gunde bi anca randevu oluyodu. Son zamanlarda 2 bucuk ayda bi falandi. Sinir bozucu durum
Zaten uzun saatler calismiyo istese hasta cok alir sabah 9 aksam 5 calisiyo genelde gunde dort bes kisiyi aliyor fazlasi olmuyor. Bide carsambalarida çalışmıyor diye biliyprum
o zaman uzun çalışmasi gerekmez mi 8 saate 5 kişi alıyorsa yani. Genelde şehir dışı hastası olduğu için uzun da randevu almış olabilirler

o zaman uzun çalışmasi gerekmez mi 8 saate 5 kişi alıyorsa yani. Genelde şehir dışı hastası olduğu için uzun da randevu almış olabilirler
Zaten uzun çalışıyor o yuz deforme olur almiyim falan demiyor. Akim dusuk oldugundanda sikinti olcagini sanmiyorum. Genelde yani yogunluga gore 2 saat 3 saat gelenler oluyor ben de 2 bucuk saat gittigimde olmustu

Zaten uzun çalışıyor o yuz deforme olur almiyim falan demiyor. Akim dusuk oldugundanda sikinti olcagini sanmiyorum. Genelde yani yogunluga gore 2 saat 3 saat gelenler oluyor ben de 2 bucuk saat gittigimde olmustu
Yüz için düşük olması iyide vücut düşükte zor bitiyor bence ama fotoğraflarda 2. Seansta bitmiş oluyor.

Evet o benimde dikkatimi cekti
lazerden kalan tüyler çok siyah olduğu ve kökü rahat görüldüğü için kolay çalışıyolar ondan olabilir ince tüyleri iz kalır göremiyorum falan filan bir sürü bahaneyle almıyolar sonuç alınamaması normal bence

lazerden kalan tüyler çok siyah olduğu ve kökü rahat görüldüğü için kolay çalışıyolar ondan olabilir ince tüyleri iz kalır göremiyorum falan filan bir sürü bahaneyle almıyolar sonuç alınamaması normal bence
Kalınlarida inceltiyorlat inceltip birakiyolar. Inceleri ellemiyolar

Kalınlarida inceltiyorlat inceltip birakiyolar. Inceleri ellemiyolar
ya o zaman bu bitenler nasıl bitiyo akımla mı alakalı? cihazla mı alakalı? uzmanın kıl köküne denk getirememesiyle mi alakalı? iğneyle mi alakalı? benim hiç bir hormonal problemim yok kan tahlillerim tertemiz kaç seans oldu yüzüm hala 15 günde rahatsız edecek sekılde çıkıyo vucut için de böyleyse ben direkt ağdaya başlıcam para dayanmaz çünkü zeynep polat da en fazla 18 seansta falan bitmesi lazım diyo o da işlem gördüyse görmediyse 4 5 seansmış kime inanalım 😂😂

ya o zaman bu bitenler nasıl bitiyo akımla mı alakalı? cihazla mı alakalı? uzmanın kıl köküne denk getirememesiyle mi alakalı? iğneyle mi alakalı? benim hiç bir hormonal problemim yok kan tahlillerim tertemiz kaç seans oldu yüzüm hala 15 günde rahatsız edecek sekılde çıkıyo vucut için de böyleyse ben direkt ağdaya başlıcam para dayanmaz çünkü zeynep polat da en fazla 18 seansta falan bitmesi lazım diyo o da işlem gördüyse görmediyse 4 5 seansmış kime inanalım 😂😂
Bahsettiğiniz her şeyle alakalı bence. Ek olarak kullanılan ilaçlar(antidepresan vs.), yediğimiz yiyecekler bile etkiliyor.yediğimiz pek çok şey hormonlu.o yüzden yeni nesil daha bir kıllı ve daha uzun sürüyor.ama epilasyoncunun kalitesi de önemli.kullandığı akım, iki seans arası geçen süre , iğnenin iletkenliği , epilasyoncunun ruh hali gibi pek çok sebep var. Çünkü epilasyoncular o kadar yoğun ve yorgun oluyor ki her müşteriye aynı performansla çalışamıyor bile. Eğer vücutta iğneli düşünüyorsanız o da uzun sürüyor. Ağda düşünüyorsanız ağda sonrası tüylerin kökünü azaltan yağlar kremler var düzenli kullanıldığında onlar da çözüm olabilir.

Kızlar ebru hanim instagram sayfasına bissürü foto koymuş incelemek isteyen olursa bir bakin derim biten killar bitiyormuş demekki...herkesin ayni zamanda bitecek 5 seansta sonuç verecek diye birşey yokk

Back