• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tabi paylaşımlara bakinca oyle oluyor bende paylaşımlara guvenerek gittim ama paylasilanla yasanan bir degil, bende taa karstan geliyodum ogrenci olduğumdan para benj cok zorladi kredi alarak gittim yol param seans ucreti falan cokfazla geliyo. Bide bu 300 lira ön odeme saçmalığı cikti hicbi uzmanda olmayanbi durum. Ben baskasini deneuimleyemedim artikkredi de alamıyorum borca girdim zaten buöğrenci halimle. Gidemiyorum o yuzden. Ebru hanimi denedim ben bi kez uzundu seans 100 dk sanırım. Ama cok iz delik problemi yaşadım hala onlarla beraberim. Ebru hanim daha temiz aliyo julia hanjma gore ama akim yuksek olduğundan iz kaliyo tabibenim cildimde hassas bunuda soylemek lazim. Ebru hanim ama eger ankaradaysaniz kisa sureli calisabilir size haftada bi gidersiniz az az alir. Bana il disindan geldigim icin kisa surelialip sizi masrafa sokmak istemedim ogrencisiniz keske burda olsaydiniz az az calisarak temkinli davranirdik demisti. Insanligi cok duzgun iyi bi bayan cok naif. Bizden biri gibi
Teşekkürler cevabınız için ebru hanıma bakayım karantina durumları bittiğinde deneyebilirim umarım bir an önce kurtuluruz şu kıl tüy derdinden 🙃

11 Mayıs da kuaförler açılacak denildi. Güzellik salonları da bu durumda açılacak mi acaba?

Uzun zamandır ankarada bi merkezde iğneli epilasyon yaptırıyorum. Virüs sağolsun bekleyince aslında hepsinin tekrar çıktığını gördüm delirmek üzereyim. Çok yoğun ve kalın kıllarım var yüzümde. Allah aşkına sadece deneyimlemiş ve kesin sonuç almış olan kişiler tavsiyede bulunabilir mi? Özellikle julia hanım ve sevda hanım hangisi??

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim işlem sonrası ilk hali son hali fotoğrafladığı için bir yanak için neredeyse hepsini alınmış gibi gözüküyor zoom yaptığımda görünmüyordu ama aynı günün akşamı flaşla çekince alınmamış yerleri gördüm dediğiniz mantıklı geldi ve kendimce de doğrulamış oldum iki seans konuşmak için erken olsa gerek.
Burayı takip etsem de nick isimlerini pek hatırlayamıyorum onun için acaba siz yüzü julia hanımla mı bitirdiniz yoksa başka bir uzman mıydı ? Tavsiye verebilirseniz çok sevinirim.
Julia hanımla dudak üstünü bitirdim hemen hemen orta kısım kaldı.oraya pek vakit yetmiyodu ama bayadır da gidemiyorm.yer yer ince ve sarı tüyler de var.

Julia hanımla dudak üstünü bitirdim hemen hemen orta kısım kaldı.oraya pek vakit yetmiyodu ama bayadır da gidemiyorm.yer yer ince ve sarı tüyler de var.
Ne kadar gittiniz dudak üstüne acaba birde en son seansınız ne zamandı . Benimkilerin çoğu geri çıkıyo kafayı yicem

Ne kadar gittiniz dudak üstüne acaba birde en son seansınız ne zamandı . Benimkilerin çoğu geri çıkıyo kafayı yicem
En son Eylül de gittim.hep kısa kısa sürelerde gittim seyreltme bile değildi öyle söyleym.bir sene gittim ama genelde kenarlara çalışıldı.sonuctan memnunum geriye çıkan olmadı.sadecr dudak ortasnda açık ve sarı renk tüyler kaldı

Daha önce sevda hanıma gitmiştim bir seans ancak sevda hanım değil Ayşe hanım yapmıştı uygulamayı. Bugün de ilk defa Julia hanıma gittim. Çalışma hızları hemen hemen aynı. Ancak Julia hanımın kullandığı iğne çok daha kaliteli ve ince. O yüzden acı hissi çok daha az oldu. Keşke param çok olsa da devamlı Julia hanıma gitsem. Tabi bir de randevu almak aşırı zor. 7 aydır bugünü bekliyordum...

Daha önce sevda hanıma gitmiştim bir seans ancak sevda hanım değil Ayşe hanım yapmıştı uygulamayı. Bugün de ilk defa Julia hanıma gittim. Çalışma hızları hemen hemen aynı. Ancak Julia hanımın kullandığı iğne çok daha kaliteli ve ince. O yüzden acı hissi çok daha az oldu. Keşke param çok olsa da devamlı Julia hanıma gitsem. Tabi bir de randevu almak aşırı zor. 7 aydır bugünü bekliyordum...
[/QUOTE
Akımı kaçla giriyor bu önemli bence acı hissinde daha önce akımı düşük giriyor diyenler vardı buda süreci uzatıyor malesef

Kaçla çalıştığına bakmadım açıkçası iğneli epilasyon konusunda ayrıntılı bilgim yok. Gittim kendimi teslim ettim inşallah güzel sonuçlar alırım haftaya tekrar randevum var soracağım Kaçla çalıştığını. İyi sonuç almak için Kaçla çalışılması gerekir acaba

Akımı kaçla giriyor bu önemli bence acı hissinde daha önce akımı düşük giriyor diyenler vardı buda süreci uzatıyor malesef
Kaçla çalıştığına bakmadım açıkçası iğneli epilasyon konusunda ayrıntılı bilgim yok. Gittim kendimi teslim ettim inşallah güzel sonuçlar alırım haftaya tekrar randevum var soracağım Kaçla çalıştığını. İyi sonuç almak için Kaçla çalışılması gerekir acaba

En yüksek 9 diye biliyorum sevda hanım 9 'la giriyor çok hassas yerlere 8 ile giriyor . İnşallah memnun kalırsınız

5le çalışıyor herkese her bölgeye her zaman ayni akim. Bu da sevda haniminkiyle yari yariya bi aci demek. Surec uzuyor 2 sene gittim bitmedi

En yüksek 9 diye biliyorum sevda hanım 9 'la giriyor çok hassas yerlere 8 ile giriyor . İnşallah memnun kalırsınız
Sizin sevda hanımla bitirdiğiniz bölge var mı tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum çünkü Julia hanıma randevu alamayınca sevda hanıma almıştım fakat iptal etmeyi düşünüyorum. Eğer memnunsanız başkan bir bölge için de sevda hanıma devam edeceğim

Sizin sevda hanımla bitirdiğiniz bölge var mı tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum çünkü Julia hanıma randevu alamayınca sevda hanıma almıştım fakat iptal etmeyi düşünüyorum. Eğer memnunsanız başkan bir bölge için de sevda hanıma devam edeceğim
Ben dudak üstü ve çene için gidiyorum. 1 sene olacak başlayalı ama istediğim sonucu henüz alamadım. Sevda hanım iz ve kabuklanma yapmıyor çok nadir oluyor bunlar hemen geçiyor. Tüylerin çoğu inceldi ama bitmiyor nasılsa. Çenemde hala sert tüyler var erkek gibi malesef. Ne zaman biter bilmiyorum maddi anlamda zorluyor açıkçası. Dahada uzun süre gidecem gibi

Ayrıca sevda hanım yüz bölgesine bakıyor sadece. Diğer bölgelere başka çalışanı bakıyor bildiğim kadarıyla

Ayrıca sevda hanım yüz bölgesine bakıyor sadece. Diğer bölgelere başka çalışanı bakıyor bildiğim kadarıyla
Ben karın bölgesi için gitmiştim sevda hanım yoğun olduğu için Ayşe hanıma yönlendirdi fiyat olarak da Ayşe hanım daha uygun olduğu için geniş bölgelerde ona yöneliyorlar dedi. bir seans ona yaptırmıştım ama çok canım yanmıştı eve geldiğimde de epey yanma olmuştu Julia hanımda bunları yaşamadım ama akım düşük olduğundan mı iğnesi daha ince olduğu için mi bilmiyorum. Ben 5 6 seansta biter ümidiyle gidiyordum bir senede bile bitmiyorsa vay halimize ☹️

Ben karın bölgesi için gitmiştim sevda hanım yoğun olduğu için Ayşe hanıma yönlendirdi fiyat olarak da Ayşe hanım daha uygun olduğu için geniş bölgelerde ona yöneliyorlar dedi. bir seans ona yaptırmıştım ama çok canım yanmıştı eve geldiğimde de epey yanma olmuştu Julia hanımda bunları yaşamadım ama akım düşük olduğundan mı iğnesi daha ince olduğu için mi bilmiyorum. Ben 5 6 seansta biter ümidiyle gidiyordum bir senede bile bitmiyorsa vay halimize ☹
Evet bende öyle biliyorum geniş bölgelere başkası bakıyor . Akımı düşük girdiği için acımıyor iğne normalde acıtmaz akım acıtır . Çene tüylerimi kesmek zorunda kaldım çok kötü gözüküyor kaç seans gitmeme rağmen

Back