Tabi paylaşımlara bakinca oyle oluyor bende paylaşımlara guvenerek gittim ama paylasilanla yasanan bir degil, bende taa karstan geliyodum ogrenci olduğumdan para benj cok zorladi kredi alarak gittim yol param seans ucreti falan cokfazla geliyo. Bide bu 300 lira ön odeme saçmalığı cikti hicbi uzmanda olmayanbi durum. Ben baskasini deneuimleyemedim artikkredi de alamıyorum borca girdim zaten buöğrenci halimle. Gidemiyorum o yuzden. Ebru hanimi denedim ben bi kez uzundu seans 100 dk sanırım. Ama cok iz delik problemi yaşadım hala onlarla beraberim. Ebru hanim daha temiz aliyo julia hanjma gore ama akim yuksek olduğundan iz kaliyo tabibenim cildimde hassas bunuda soylemek lazim. Ebru hanim ama eger ankaradaysaniz kisa sureli calisabilir size haftada bi gidersiniz az az alir. Bana il disindan geldigim icin kisa surelialip sizi masrafa sokmak istemedim ogrencisiniz keske burda olsaydiniz az az calisarak temkinli davranirdik demisti. Insanligi cok duzgun iyi bi bayan cok naif. Bizden biri gibi