İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet hepsini deneyip söylüyorum bu insanların çoğu epilasyonu yapanların yakınları veya kendileri çokta belli zaten savunmaya geçmelerinden :)

İçlerinden iki tanesine gittim.
Ve ikisi de ne akrabam ne yakınım.
Ve ikisinden de oldukça memnun kaldım. Kıllarım bitti.
Bu nasıl oluyor peki?
Belki de siz bir sonuç alabilmek için erkenci davranmışsınızdır.

Evet 1 yıldır her hafta gittim çok erkenci davranmışım gerçekten :))

Siz iyi misiniz ya ben 1 seansta bile tuylerde incelme yasadim cok rahatladim. Sizin tuy yapiniz farkli ya da hormonel sikintiniz var farkinda degilsiniz. Ilac kullanilmadigindan bitmiyor. Bunca insan nasil yalan konusabilir. Julia hanimin hastalari gerek il disindan gerek yurt disindan kadinin 81 ilde akrabasi mi olucak yurt disinda bir cok ulkede akrabasi mi olucak. Ve digerlerininde ayni sekilde. Biraz mantik

1 Ekimde Julia'ya ilk defa gittim diye mesaj atmışsın. 10 gün sonra da sanki uzun vadeli sonuç almışsın gibi savunuyorsun.
Bazı şeyleri bir düzeltelim. İğneli epilasyon hormonal bozukluk yaşayanlarda da işe yarar, doğru yapılırsa eğer.
Julia hanımın geçmişini nereden biliyorsun bu kadar. Kaç ilden kim gelmiş, nasıl sonuç almış nereden biliyorsun? Daha gideli 10 gün olmuş ya.
Bırak Julia savunsun kendini. Nedir bu başkasının avukatlığını yapma isteği?

waiting girl olumlu sonuç almış,
miskett_arzu olumlu sonuç alamamış.
İkisinin de doğruyu söylediğini düşünüyorum.
Ama olumlu sonuç alanın alamayana sende hata var demesi, olumsuz sonuç alanın hayır sende hata var demesine gerek yok.
Müşteriler niye birbiriyle çatışıyor? Profesyoneller savunsun yaptığı işi.
Demek ki bu epilasyoncular miskett_arzu'nun kıl yapısını analiz edememiş, bir şeyleri eksik yapmış.
Parayı alan onlar, sorumlu onlar, bırakın onlar savunsun.

Hormonel sorun olanlarda da ise yaradigini bende biliyorum ancak ilac tedavisiyle hormonlarin duzenlenmesi gerekiyor bununla birlikte ignelu epilasyon fayda sagliyor hormonlar duzenlenmeden yapilirsa kil cikisi devam edicektir. Bende burda diyorum ki eger hormonlara baktirmadiysa boyle bi sorun varsa ilac kullanmadigi duzenlenmedigi icin bitis saglanamamis olabilir diyorum. Fakat siz kotu tarafara cekiyorsunuz. Bu isimlerden sonuc alan cok kisi yaziyor elbet almayanlarda vardir bu arkadas gibi. Ancak bu o kisileri kotulemeyi bu sekilde gerektirmez. Ben kimseyi savunmuyorum. Julia hanima gitmeden once giden kisilerle irtibatta bulundum arastirdim konustum kac ay ordan bilgi sahibiyim. Bu sekilde sert çıkış yapmaniz cok degisik. Ben julia hanimin ne diye avukatligini yapicam allah askina, izlenimlerime gore elde ettigim bilgilere gore konusuyorum burda. Sizin derdiniz ne onu anlamis degilim bu cikisin sebebi nedir. Ben bu isleme başlamadan once cok kisiye sordum arastirdim bunuda site sahibi gorur zaten mesajlardan falan. Tek burdan degil instagram uzerindende cok kisiye sordum. Her neyse size daha fazla kendimi aciklamak zorunda degilim

neye göre azaldı diyosunuz 2 ay gitmeyin bakalım azalma olmuş mu 10 günde bir gittiğiniz şeyde azalma olup olmadığını nasıl anlayabiliyosunız? julia hanım ince tüylere dokunmuyor bile yarısı temiz yarısı alınmış geziyosunuz en azından bende öyleydi size birini savunmanız gerektiğini söylemedim memnun olanlar yazsın dedim daha kaç kere gittiniz ki savunmaya geçiyosunuz komik.

“hormonal bozukluğun olabilir” bu cümle başarısız epilasyoncuların lafı daha çok :)hormonlarım gayet güzel hiçbir bozukluk yok siz burda boş laf yapmaya gelmişsiniz belli.

Ben 10 günde bir gitmiyorum gidememde o sekilde zaten çünkü il disindan geliyorum. Ben gideli 15 gun oldu tuyler cikmadi demiyorum cikti ancak incelerek cikti. Incelen tuy igneli disinda baska mudahale yapilmadikca tekrar kalinlasmaz heralde yani. Suan tuyum azaldi diyemem buna erken belli olmaz ancak inceldi diyebiliyorum onceden 3 gunde diken gibi cikan tuyler simdi ince sekilde cikti dokununca elime eskisi gibi diken seklinde batmadan

benimde öyleydi ilk başlarda arayı açınca eskisi gibi oldu o yüzden daha yolun başındayken birini övmek anlamsız. Bu 4 ismi tavsiye etmeyin dedim çünkü hepsini denedim ben sonuç alamadım.

benimde öyleydi ilk başlarda arayı açınca eskisi gibi oldu o yüzden daha yolun başındayken birini övmek anlamsız. Bu 4 ismi tavsiye etmeyin dedim çünkü hepsini denedim ben sonuç alamadım.
Ben cok arastirdim aylardir birde il disindan gelicegim icin cok masraf edicegim icin daha cok arastirma icine girdim sitede hakkinda sikayet gormedigim isim julia hanimdi cok kisiye sordum gercekten cok kisiyle konustum kotu birsey duymadim ve gittim tabi suan 15 gun oldu erken evet ancak bi incelme gormek insanin eline tuylerin eskisi gibi diken seklinde batmamasi bile bi rahatlik veriyor umut oluyor, ilk kez sikayet duyunca sasirdim. Acaba dedim hormonel sorun var mi. Insallah bi sekilde kurtulursunuz bu durumdan, hepimiz kurtuluruz. Hem masrafli hem sabir isteyen bir surec. Ve bi bayan icin yasanabilcek en zor sey bu sanirim. Allah kimseye yasatmasin

Canım sen kendi çıkışının farkında değilsin galiba benim çıkışım sert gelmiş:)
Derdim derdi olanı bastırmaya çalışan insanlar. Bu kadar açıklama yeter.

Evet alınan kılların kökü yok olmadıysa 2 ile 4 ay arasında çıkıyor.
Yani iki hafta önce gittim tüylerim inceldi diye bir şey yok. Alınan ama ölmeyen kıl zaten 2 aydan önce çıkmıyor.
Azalma var mı yok mu anlamak için en az 3 ay beklemek lazım. 3 ay sonra ilk haline dönmediyse azalma var derim.
Ben de iyi bir epilasyoncu araştırıyorum. Bulursanız bana da haber verin lütfen. Deneme yanılma yoluyla arıyorum artık.

ohh sonunda beni anlayan biri.. Bende aynı şekilde yapıyorum ebru hanıma 2 seans daha gidip sans tanıyacagım.. Olmazsa atakulenin orda emel hanım varmış rose güzellikte gül hanım varmış onlarıda deneyeceğim haber veririn size :)

Ben kendisine sen de hata var demiyorum.
Burada giden bunca insana siz onların yakını, akrabasısınız dedi, karşı çıktığım kısım bu.
Sanki onların reklamını yapıyormuşuz gibi lanse ediyor.
Evet ben de Julia Hanım'a gittim başta. Ve en büyük sonucu da kendisi ile aldım.
Kalın kıllar ile başladı almaya ve evet ince kıllara dokunmuyordu. Bunu söylemekten dilim de tüy bitti ama özellikle yüz diğer bölgeler gibi değil. Kıl kökleri birbirine çok sık şekilde. (Özellikle kendi adıma)
Kalın kıllar alınmaya başlandığında, yüz kızarıp kimisinde de şişme gösteriyor. O yüzden de ince olan diğer kılların kökleri görünmüyor. Şimdi ha gördüm ha görmedim deyip dalsın mı yani. E dolayısıyla sonraki seansa kalıyor. Kendisi ile benim bütün kalın kıllarım bitti. Ve ona gitmeyi mayıs ayı gibi bıraktım. Ve onun aldığı hiçbir kıl bir daha çıkmadı. Kendisinden yakın zamanlarda seanslar alamadığım için Ebru Hanım'a geçtim.
O da şu an da yüzümdeki ince kıllar için çalışıyor. Mesela iki gün önce idi randevum ve yüzümde hala alınmamış kıllar bulunmakta. Yani bir gittim iki gittim hala sonuç yok'larla olmuyor bu iş.
Geçen sene ağustos ayında başladım bu işe ve hala aynı yerler için gidiyorum.
Şıp diye bitmiyor maalesef.

kılları temizleyip yarısını bıraktığında diğer seansa o temizledikleri çıkıyor yine alamadıkları kalıyor bi dahaki seansta alır neyse diye diye yüzüm eski haline döndü. Juliadan randevu alamadıgım için kıllarımda düzensiz alınıyordu. Ebru hanım kökü yakmadan hızlı hızlı temizleyim derdinde. Yorumlarınız size kalsın ben çok iyi gözlemledim bu 4 ismi.

İyi o zaman siz de epilasyoncuları ve yaptığı işleri eleştirin, aynen bu şekilde ama giden insanlar için de bir takım sıfatlar takmayın.
İftiraya kaçıyor biraz hani.

İyi o zaman siz de epilasyoncuları ve yaptığı işleri eleştirin, aynen bu şekilde ama giden insanlar için de bir takım sıfatlar takmayın.
iftira atıcak ne söyledim saçmalıyosunuz şuanda. Julia randevu vermiyo deyip ebruya gecen siz değil misiniz? bende aynı dertten müzdariptim. Ebruya gittim hala alınamayanlar var diyende sizdiniz? demek ki iftira atmıyorum olanı söylüyorum ama Bence siz kendinizle çelisiyosunız hadi iyi günler.

Sürekli yazılarınıza denk geliyorum nedir bu milleti savunma çabası? Sahte hesap olduğunuzu düşünmeye başlıyorum bende ahahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…