- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
Evet sevda hanım yaptı ve bittisevdA hanım yaptı öyle mi
aynı şekilde banada öyle geliyor mübeccelinde altın uçlu iğneydi acıyı daha az hissediyodum. Ama namectron daha gec cıkartıyor sanki yaYa bu namectron iğnesi çok kalın geliyor bana büyük büyük gözenekler açıyormuş gibi.
Altın uçlu iğne Julia Hanımın kullandığı daha iyi oluyordu.
Bu iğneyi kullanan başka uzman yok mu?
Ayni seyi merak ediyorum cenemdeki 3-5 kalin tuy seans gordukten sonra ayni kalinlikta cikar mi?Arkadaşlar Ebrumm güzellik merkezine gidiyorum tüylerim sanki daha uzun ve sert çıkıyor. Ebru ya gidipte tüylerim bitti diyeniniz oldu mu ?
benim daha kalın çıktı hiçbir fikrim yok normalde çıkmaması lazım bu kökü yakan bir uygulamaAyni seyi merak ediyorum cenemdeki 3-5 kalin tuy seans gordukten sonra ayni kalinlikta cikar mi?
benim daha kalın çıktı hiçbir fikrim yok normalde çıkmaması lazım bu kökü yakan bir uygulama
julia hanım reklamını çok güzel yapıyor sadece :)) siz oraya mı devam ediyosunuzJulia Hanim‘ in islemlerini instagramdan takip ediyorum, azaliyor gorunuyor hep nedense benim cenemdeki o kalin killar gitmedi. Yanlis mi uygulaniyor suphesi olustu. Iyi ki yazdiniz benim kuruntum saniyordum.
Çok garip 1 seansta bile farketmesi lazım. Kıl köküne ısı verdikten sonra kıl kendini bırakır cımbızla kılı alırken en ufak bir zorlanma olmaması lazım. Oluyorsa yapılan şey sadece cımbızla kıl almak olur. Buna bir dikkat edin ama öyle de yapılmıyordur heraldeArkadaşlar Ebrumm güzellik merkezine gidiyorum tüylerim sanki daha uzun ve sert çıkıyor. Ebru ya gidipte tüylerim bitti diyeniniz oldu mu ?
ebru hanım ve sevda hanımın iğnesi çok kalın bence tüylere kalın geldiği için artıyor anlamıyorum nasıl azalmaz 5 seanstaÇok garip 1 seansta bile farketmesi lazım. Kıl köküne ısı verdikten sonra kıl kendini bırakır cımbızla kılı alırken en ufak bir zorlanma olmaması lazım. Oluyorsa yapılan şey sadece cımbızla kıl almak olur. Buna bir dikkat edin ama öyle de yapılmıyordur heralde
İğnenin kalın yada ince olmasını da bu forumda öğrendim :) yıllarca sevda hanım da işlem yaptırdık her bölge ilk seansta bile farkediyordu, ebru hanım da bir zamanlar sevda hanım ile beraber çalışıyordu ona da işlem yaptirdim ama sevda hanımdan farkı hızı bence, sevda hanım 25 senedir yapıyor daha pratik tabi. çok da dikkat etmedim iğne kalınlığına falanebru hanım ve sevda hanımın iğnesi çok kalın bence tüylere kalın geldiği için artıyor anlamıyorum nasıl azalmaz 5 seansta
ebru hanımdan memnundunuz yani?İğnenin kalın yada ince olmasını da bu forumda öğrendim :) yıllarca sevda hanım da işlem yaptırdık her bölge ilk seansta bile farkediyordu, ebru hanım da bir zamanlar sevda hanım ile beraber çalışıyordu ona da işlem yaptirdim ama sevda hanımdan farkı hızı bence, sevda hanım 25 senedir yapıyor daha pratik tabi. çok da dikkat etmedim iğne kalınlığına falan
Yani sevda hanım kadar eli hızlı değildi, atıyorum bir bolgeme toplam 10 seans yapıldıysa 3ünü Ebru hanım yapmistir bana ve tabi 3 kere için doğru yere yapıyor mu tam kıl köküne ısı veriyor mu, bu seanstan sonra azalma oldu mu diye dikkat edemedim. Yatar pozisyonda olduğumuz için anlayamiyoruz. Ebru hanımı kötülemem ama her zaman sevda hanımı gözüm kapalı tercih ederim.ebru hanımdan memnundunuz yani?
Ben birkac sefer Ebru Hanim‘ a gittim henuz Julia Hanimla tanisamadik firsat buldugum ilk an gidecegim. Yer olarak biraz ters bir yerde randevu almakta cok zor. Ikisinin ismini de burdan aldim.julia hanım reklamını çok güzel yapıyor sadece :)) siz oraya mı devam ediyosunuz
memnun musunuz ebrudanBen birkac sefer Ebru Hanim‘ a gittim henuz Julia Hanimla tanisamadik firsat buldugum ilk an gidecegim. Yer olarak biraz ters bir yerde randevu almakta cok zor. Ikisinin ismini de burdan aldim.
Islem goren yerlerim ayni geldigi icin gidin diye kimseye oneremem kisi olarak iyi biri ancak uygulamalarin sonuclari iyi degil.memnun musunuz ebrudan
burada sonuç alanlar varmış ebru hanımdan o yüzden umudumu yitirmeyip devam edicemIslem goren yerlerim ayni geldigi icin gidin diye kimseye oneremem kisi olarak iyi biri ancak uygulamalarin sonuclari iyi degil.
Tabii herkesin tuy yapisi ayni degil. Memnun olanlari okudugum icin gitmistim ben de.burada sonuç alanlar varmış ebru hanımdan o yüzden umudumu yitirmeyip devam edicem(
GÜZEL İNSANLAR, ebru sevda mübeccel ve julia dışında tavsiyesi olan yok mu? bu 4 isimde sadece kendini reklam etmesini bilen kişiler hiçbir faydalarını görmedim. Psikolojik olarak çok bunalımdayım rica ediyorum reklam yapmadan tavsiyede bulunalım. Burada emel hanımı yazmış biri sonrada çıt yok?
evet hepsini deneyip söylüyorum bu insanların çoğu epilasyonu yapanların yakınları veya kendileri çokta belli zaten savunmaya geçmelerinden :)Hepsini deneyip mi bunu söylüyorsunuz acaba?
Peki birçoğunu deneyip olumlu sonuç almış olan bunca insan da reklam mı yapıyor?
Bu insanların kazancı nedir?
Bu epilasyoncular tarafından maaşa mı bağlanmışlar?
Söyler misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?