Ucuz yere gidip ciltte yanik iz olusup ona para dokmektense isini iyi yapan kisiye giderim. Ben cok arastirdim ebru hanim sevda hanim onlarda işlerinde basari kisiler eminim ancak julia hanim hakkinda daha cok bilgi buldum ve instagraminda calisma seklini izledigimde gordum ne kadar duzgun iyi calistiginiKusura bakmayın işinize karışmak için değil ama tavsiye amaçlı yazıyorum.hem öğrenci olup hem de böylesine masraflı birşeye başlayacaksanız biraz daha araştırmanızı tavsiye ederim.İstanbul Nişantaşı gibi bir yerde bile dksı 2.5 TL’ye yapılan bir işlem bu.Emeğe saygım sonsuz fakat burada yazılan fiyatları görünce sinirleniyorum
Sanki tek seferde biten birşeymiş gibi
dediginiz kişi çok yoğun daha doğrusu bir iki müşterisi bazı günleri kapatıyor ve kredi karti ile ödeme yaparken bir daha ki sefere nakit olsun arada çalışmıyor gibi şeyler söylüyor. Bence işinin ehli güler yüzlu ticari kaygısı olmayan tek kişi ebru hanim.Ucuz yere gidip ciltte yanik iz olusup ona para dokmektense isini iyi yapan kisiye giderim. Ben cok arastirdim ebru hanim sevda hanim onlarda işlerinde basari kisiler eminim ancak julia hanim hakkinda daha cok bilgi buldum ve instagraminda calisma seklini izledigimde gordum ne kadar duzgun iyi calistigini
Henuz julia hanima gitmedim ancak öğrenciyim zaten kartla odeme yapmam nakit yaparim. Kendisi mesajlara cok gec donus yapıyor hala randevu alamadim. Ebru hanimlada konustum telefonda cok ilgili cok tatli bi bayan. Ama cogu kisi sivilcelenme iz vs oldugundan bahsediyor benim icin bu onemli bi durumdediginiz kişi çok yoğun daha doğrusu bir iki müşterisi bazı günleri kapatıyor ve kredi karti ile ödeme yaparken bir daha ki sefere nakit olsun arada çalışmıyor gibi şeyler söylüyor. Bence işinin ehli güler yüzlu ticari kaygısı olmayan tek kişi ebru hanim.
ben gittim sivilce falan olmadi çok hızlı çalışıyor ve sık alırsa olabiliyor gidin bir oturun gelene gidene sorun julia çok ters bir yer ve randevu bulmak sıkıntı ve isiniz çıkarsa da randevu falan almak için çok uğraşıyorsunuzHenuz julia hanima gitmedim ancak öğrenciyim zaten kartla odeme yapmam nakit yaparim. Kendisi mesajlara cok gec donus yapıyor hala randevu alamadim. Ebru hanimlada konustum telefonda cok ilgili cok tatli bi bayan. Ama cogu kisi sivilcelenme iz vs oldugundan bahsediyor benim icin bu onemli bi durum
Dediğinize saygı duyuyorum ama ucuz diye başka yerlere gidip cildimi yaktırmaktansa (kıldan kurtulayım derken yanıkla uğraşmak cabası) 50 kuruş daha fazla veririm bilindik işinin ehli birine yaptırırım. Epilasyon bu hanımefendi ucuz bir şey değil tek seferlik olan bir şey de değil. Lazer epilasyon gibi kazıklanmaktan kılların artıp Osmanlara dönmemizden iyidir. Kesin sonuç alıyoruz. Değer sonuna kadar
Ucuz yere gidip ciltte yanik iz olusup ona para dokmektense isini iyi yapan kisiye giderim. Ben cok arastirdim ebru hanim sevda hanim onlarda işlerinde basari kisiler eminim ancak julia hanim hakkinda daha cok bilgi buldum ve instagraminda calisma seklini izledigimde gordum ne kadar duzgun iyi calistigini
benimde öyleydi gittiğim yerden memnunumKızlar bana da yardımcı olun lütfen.
Ankara’da yaşıyorum ve yüz için gitmek istiyorum.
Yüzüm aşırı hassas kaş bıyık aldırdığımda bile kaç gün iltihap kapıyo şişiyo kızarık geziyorum.
Bu yüzden güvenilir bir iğneli epilasyon yapan yer arıyorum
Nereye gittiniz peki?benimde öyleydi gittiğim yerden memnunum
Merhaba ben 4 gün önce julia hanıma ilk randevuma gittim üstelik il disindan gidip yaptirdim. Eli cok hafif beyaz tenli ve hassas cildim olmasina ragmen cildimde goze batacak bir tepki olmadi, ustelik 2 saat yogun calisildi ve ona ragmen sure yetmedi. Benim ilk seansim oldugu icin daha azalmayla ilgili bisey diyemem 2 hafta sonra 2. Randevum var gittikce sureci buraya yazarim :) ben suan icin memnunumNereye gittiniz peki?
Julia hanımı çok duydum google’da hakkında fazla yorum bulamadım ama instagramda hep yaptığı epilasyonları paylaşıyo.
Ona gidip memnun kalan var mı?
Bide bu işlem hastanelerde de yapılıyomuş hastanede yaptıran var mı?
Benim bitti arkadaşım, bildiğin tek kas bir kızdım, aura sevda hanima başladım taa üniversiteye hazırlanırken, ne kadar zamanda bitti tam bilmiyorum çünkü kaş bitti favoriye başladım, orası bitti koltuk altı falan derken baya karışık, acıya çok dayanıklı olmadığım için hep tamam tamam yeter deyip biraktirdim bircok seansta o yüzden tam süre veremiyorum.bende şunu merak ediyorum, ben şuraya gittim temelli bitti diyen yok mu? hepimiz azaldı diyoruzda kesin sonuç alan yok mu?
İşte ay veremem bu lazer gibi degil, senin tüylerin daha cılızdır daha geç çıkar sen çıkınca gidersin, benimkiler daha çoktur daha çabuk çıkar daha erken giderim bitme süresi değişir. Ama ilk başladığında ikinci randevuyu 2 hafta sonraya alırsın, sonrakini 3 hafta sonraya, böyle böyle tüyler seyrelip azaldığı için seans aralıkları uzar, o yüzden erken bitmesi demek iyi bişey değil anlatabildim mi bilmiyorum ama son zamanlar artık 3-4 ayda bir randevu alıyordum.kaç ay sürdü peki bitmesi?
İşte ay veremem bu lazer gibi degil, senin tüylerin daha cılızdır daha geç çıkar sen çıkınca gidersin, benimkiler daha çoktur daha çabuk çıkar daha erken giderim bitme süresi değişir. Ama ilk başladığında ikinci randevuyu 2 hafta sonraya alırsın, sonrakini 3 hafta sonraya, böyle böyle tüyler seyrelip azaldığı için seans aralıkları uzar, o yüzden erken bitmesi demek iyi bişey değil anlatabildim mi bilmiyorum ama son zamanlar artık 3-4 ayda bir randevu alıyordum.
namectronSevda hanım hangi iğneyi kullanıyor?
Ya bu namectron iğnesi çok kalın geliyor bana büyük büyük gözenekler açıyormuş gibi.namectron
Bilmiyorum ama bende iğneli epilasyondan kaynakli 1 tane bile gözenek, leke, iz herhangi bişey yok, kimsede de görmedim ki en hassas deri olan yüzüme yaptirdim, kaş arası çevresi, favori bolgesi özellikle çok yoğundu, çene bolgesi hatta yanaklarimda göze batan tüyler de bitti çok şükürSevda hanım hangi iğneyi kullanıyor?
sevdA hanım yaptı öyle miBilmiyorum ama bende iğneli epilasyondan kaynakli 1 tane bile gözenek, leke, iz herhangi bişey yok, kimsede de görmedim ki en hassas deri olan yüzüme yaptirdim, kaş arası çevresi, favori bolgesi özellikle çok yoğundu, çene bolgesi hatta yanaklarimda göze batan tüyler de bitti çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?