İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence degil. Sevda hanim aynen anlatilan gibi. Cok candan samimi isini iyi yapan bir bayan.

ben her randevu saatinde orda olmama rağmen minimum yarım saat bekletilmiş olduğumdan dolayı, sürekli bitmek bilmeyen gereksiz telefon konuşmalarından dolayı tek bir soru soramadığım ayrıca seansı sık sık kesip başka şeylerle ilgilenmesi (evet dk yi durduruyor ama ben o saat için randevu alıp vaktimi ayırdıysam o da saygılı olmalı ve bu süre içinde bana acil bi durum olmadığı sürece hizmetin daha verimli olması için gayret etmeli)
bu sebeplerden dolayı işini iyi yaptığını düşünmüyorum bir de fiyat uygulaması çok aşırı yüksek dk si 3,30.
mesela siz bu konuyla ilgili en ufak bi şikayet belirtmeye kalktığınız zaman ee her yer öyle işte ben hızlıyım gibi garip üslubu var. Diğer iğneli epilasyon yapan yerlerde karınca gibi almıyorlar. Ayrıca ben ankarada daha yüksek fiyatta çalışan bir yer daha bilmiyorum. Bir de epilasyon için gittiğimde işte cilt bakımı yapalım mı, işte ben kaş tasarımı yapıyorum vb pazarlama politikalarını sevmiyorum. Büyük konuşmayım ama asla gitmem
işlemi iyi olmasına rağmen bu sebeplerden dolayı ben sevda hanımı birine tavsiye etmeye utanırım açıkçası

yani iğneliyi iyi yapıyor ama is ahlaki yok diyorsunuz öyle mi

Harbi öz ablaniz gibi ovmussunuz. Ben de zamanında Eskişehir de yaptirdigim yerden çok memnun kaldigim için yazmıştım buraya. Yillar oldu ama. En az yedi yıl. Hsla arada mesaj gelir esk.deki yeri sorarlar..bir de ben sadece memnunum iyi dedim. Çünkü kaç kişinin aklına gelir epilasyoncusunu bu kadar övmek:)) hakkında otuz beş cümle yazmak:)

Bu arada 3. Seansıma da gittikten sonra hala memnunsam size gittiğim yeri söyleyecegim. Cok uygunsuz ve çok hızli kurtulacaksiniz ve reklamlarla uğraşmayacaksiniz:)

="bezaaa, post: 55487114, member: 351566"]Nereye gidiyorsunuz?

Julia'yı instagramdan takip ediyorum. İyi gibi ama 3 tl dk. Çok pahalı yahu.
Ben Dikmen de bir yere gidiyorum. 2. Gidisim. Bu haftaki de kabuksuz, izsiz geçsin tam yeri soylerim. Hepimiz oraya gideriz)

Sevda julia dışında kızılay ya da emek bahçeli balgat civarında epilasyoncu var mı ya?

Ankaradaki igneliciler neden müşterilerinin şebek gibi davranmasını istiyor bilhassa reklam da çığır açan şahıs

Arkadaşlar sevda hanıma gitmiş sonuç almış kimse var mi is ahlakını bosvererek cevaplayin

Jale Hanımın Telefon numarasını yazar mısınız bana lütfen. Ben yıllar önce gitmiş, çok memnun kalmıştım ama numarayı kaybettim. Şimdi kızımı götüreceğim

lütfen bana Jale Hanımın numarasını yazar mısınız? Ben yıllar öncesinde gitmiştim, çok başarılıdır. Şimdi kızımı götürmek istiyorum ama numarasını ve adresini kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…