İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar. Ben de Julia hanımdan randevu aldım çok dolu oldukları için Mayıs ayına verdiler malesef memnun musunuz acaba azalma var mı ben göğüs bölgem için düşünüyorum da
İçiniz rahat olsun, eminim memnun kalacaksınız.
Ben de kendisine gidiyorum ve çok memnunum.

İçiniz rahat olsun, eminim memnun kalacaksınız.
Ben de kendisine gidiyorum ve çok memnunum.
Tek korkum iz, leke vs kalması çünkü cildim aşırı hassas azıcık kaşısam direk kıpkırmızı olur o derece özelden birkaç soru daha sorabilir miyim size?

Ben de Julia hanima gitmeyi düşünüyorum da, ona gidenler yanıtlayabilir mi? İlk defa gittiğinizde işlemden önce videoya çekiyor mu? Öncesi-sonrası yapmak için?

Çok dolu oldukları için derken, kaç kişi çalışıyorlar? Sadece julia hanım değil mi? Başkası da mı yapıyor?
Julia hanım kendisi yapıyor bu işi ve kendisi işince çok iyiymiş instagramda videoları var fotoğrafları var çok tanınıyor bu yüzden çok hastası var. Ondan dolu dedim

Merhabalar ben Sevda Hanıma gidiyorum.Kızılay Aura Güzellik salonunda iğneli epilasyon yaptırıyoruz kesinlikle öneririm. Teyzemle birlikte iyi bir araştırma sonucu gittik ve ikimizde şuan çok memnunuz gözle görülür bir şekilde fark oldu. Yorumlarda okudum iz kalma riskini soranlar olmuş Sevda Hanım çok hızlı çalışıyor neredeyse 10 parmağını kullanıyor diyebilirim akım sonucu ufak tefek kabuklanma tabi ki oluyor ama iz kalmadan çok çabuk iyileşme oluyor tabi bu bölge bölge ve cilt tipinize göre değişebilir teyzem yüzüne uygulatıyor ve en ufak iz ve kabuklanma yok. Randevuların geç geldiğini yazanlar olmuş bu kısa süre içinde gerçekten kendisini ablam gibi gördüm. Bunu sağlayan da kendisi randevusuz da gitseniz eğer işiniz acilse sizi asla geri çevirmiyor .Ve hayatının içine alan cıvıl cıvıl narin bir kadın .İş yerini taşıdığından çalışan sıkıntısı çekti bu tip sorunları bu yüzden yaşadığını düşünüyorum. Memnuniyetiniz için kendinden feragat eden bu işi iş gibi görmeyip insanların sağlığına ve hayallerine kavuşması için tüm geri dönüşleri sağlayan bir işletmeci. İşletmeci evet ama gittiğinizde ablanız arkadaşınız bunun ticarete dökmeyen tek amacı insanların mutlu olduğunu görmek. İşine,kendisine, müşterilerine saygısı çok büyük. Her zaman güleryüzlü. İlk gittiğinizde ücretsiz denemelerde yapıyor memnuniyetinize göre devam etmek size kalmış eminim ki sizde memnun kalacaksınız. Kendini güvenilir kılmak için elinden geleni yapıyor sizi daha önce epilasyon yaptığı kişilerle tanıştırıp konuşmanızı ve aklınızda ki soruları onlarla cevaplamanızı sağlıyor. Dediğim gibi çok memnunum. İletişime geçmek isteyenlere yardımcı olabilirim.

reklam?

Niye reklam olsun ben ve ailemdeki tüm kadınlar da Sevda hanım sayesinde hiç bir iz kalmadan tüylerinden kurtuldu. Kaç yıl oldu çıkmadı. Arkadaşın dediklerine bire bir katılıyorum sizi memnun etmek için elinden geleni yapan ve bu yüzden evine geç saatte gidip sabahın erken saatinde milletin mesaisinden önce bile mekanını açan biridir. Yani ben işten önce 7 de gelsem işlemden sonra işime gitsem başka vaktim yok deseniz kadın o saatte gelip açıyor mekanını. Bu kadar özveriye şahit olup da buralarda anlatmamak haksızlık olurdu

arkadaşlar ankarada iğneli epilasyon yaptırıp güzel sonuç alan bırı var mı aranızda 16 seanstır yuzum için lazere gidiyorum 2 seneyı geçti bıkdım yardımcı olursanız sevınırım

Son düzenleyen: Moderatör:
hgsahan gelişmeleri bizimle paylaşır mısın? Ben de iğneli epilasyona gidiyorum ama iz kalıyor gittiğin yerde böyle bir sorun olmuyorsa bende oraya gitmeyi düşünüyorum
Ankara aşağı ayrancı rose güzellik salonu

Aşağı a
12 gün oluyo göbeğime yaptıralı,kabular hemen hemen soyuldu gibi..ama altları delik ve kırmızı kaldı..
sanırım iz kalıcak,çok kötü yamafoldumben
korkuyorum artık ya,ya başka yer de aynı olursa..
her tarafım delik deşik olur o zaman...
Size

Bende aşağı ayrancıda rose güzellik salonuna gidiyorum çok memnun kaldım 35 yıllık tecrübe

Burdaki reklam dolu yazıları gördükten sonra şu konuya değinmek istiyorum.Bende ankarada iğneli epilasyon yaptırdım 3 kez..Yalnız bu işin çok maliyetli olduğunu farkettinizmi? Dk.sı 3 tl den karnımda 10-15 cm çapında bi yer 1 saatte anca bitti..ki benim tüylerim hiçte yoğun değildir lazer geçmişimde yok.
Tüm vücut tek tur alınsa çok rahat 50 saati buluyor.Ben 30 saat tutar diye düşündüm ama kadın bu fazlaca iyimser bi saat dedi..benim amacım karın bel sırt popo üstü ayva tüylerinden kurtulmaktı ancak bu hızla bayağı acı çekiyor insan.Hele genital bölgenin acısını düşünemiyorum bile..En iyimser haliyle kurtulmak için 50 saat gidiyorsunuz bu 3000 dakika.Buda toplamda 9.000 tl yapıyor..Şaka gibi..bu iş bu kadar maliyetli olmamalı..
özelden yazanlarada gittiğim yer hakkında bilgi verebilirim isterseniz..Açıkçası lazerde yaptırmak istemiyorum ama bu iş çok maliyetli..ve iğnenin girdiği her dk acı çekiyorsunuz..
Vücuttaki ayva tüyleri ve genital bölgenin tamamının temizlenmesinde daha iyi bir yöntem olmalı..tavsiyelerinizi bekliyorum.

göbek bölgeniz tüm karınmı yaptırdınız yoksa sadece alt kısımmı? kaç dk da bitiyor işleminiz

Ben sevda hanımı bilmiyorum ama aşağı ayrancıda ki rose güzellik salonunu kesinlikle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…