Siz Gül hanıma gitmeye başlayalı henüz üç ay olmamış, bu kadar kısa sürede ne oldu, niye bu kadar pişman oldunuz anlamadım.Kesinlikle Rose güzellik salonuna gitmeyin ben cok pişmanım bir aydir yazmaya çalışıyorum tarayicidan girince atıyor uygulama reklamlar yüzünden kasıyor atıyor sonunda yazabildim biz onlar icin sadece yürüyen dolar işareti gibi birşeyiz başka hiçbir şey değil. .
Tam anlamıyla tanimadan sonucu beklemeden tavsiye ettiğim için çok pismanim çöpe giden paramami yaniyim vaktimemi çektiğim aciyami bilmiyorum .. (
Her hafta gidiyordum bu süre anlamam icin gec kalinmis bir süre hatta.
Ben tavsiyemden pisman olduğumu belirtiyorum isteyen kendi gidip deneyimleyebilir boşa vakit ve para kaybetmek istiyorsa.
Zaten sürekli telefonla konuşmaktan süreyi uzattikca uzatip parasini yinede alacaktır.ki benimkiler o kadar kalinki lazerin cok net göreceği tuyler beni yeterince oyaladi malesef.tecrubesizlik ve cahilligime denk geldi açıkçası.
Her hafta gidiyordum bu süre anlamam icin gec kalinmis bir süre hatta.
Ben tavsiyemden pisman olduğumu belirtiyorum isteyen kendi gidip deneyimleyebilir boşa vakit ve para kaybetmek istiyorsa.
Zaten sürekli telefonla konuşmaktan süreyi uzattikca uzatip parasini yinede alacaktır.ki benimkiler o kadar kalinki lazerin cok net göreceği tuyler beni yeterince oyaladi malesef.tecrubesizlik ve cahilligime denk geldi açıkçası.
Şöyle söyliyim şuan favori ve Çene olunabilecek en kötü durumda bundan daha kötüsü olamaz.sadece kalinlara atış yaptirdim hafta sonu henüz dökülmedi birde yanaga dogru incelerin arasinda bir tane kalın var onuda yakti etrafında ki inceler etkilenmemis aynen duruyor buna sevindim zaten.özel bi hastaneye gidiyorum daha sonra igneli bölümüne devam edicem bakalim eger olumlu olursa aylar sonra ancak tavsiye edebilirim.Elbette herkesin kendi tercihi ama merak ettim nedenini kesinlikle gitmeyin dediğiniz için. Ben de gidiyorum çünkü zaman zaman Gül hanıma. Eğer vücut tüyleriyse haklısınız ama yüz tüyleriyse eğer kalın bile olsa lazer sürdürmeyin. Aralardaki ince tüyler de uyanacağı için daha da zor durumda kalmayın sonrasında.
Uttu siz şuan kime gidiyorsunuz benim acilen başlamam gerekAnlıyorum. Gül hanım da aslında vücutta öncelikli olarak lazeri öneriyordu ama yüzde risk almak istemiyor sanırım. Umarım çabucak kurtulursunuz ama çok dikkat edin, iyi takip edin diğer tüylerinizi. Tüy sahibi olmak zaten psikolojiyi yeterince bozuyor, kurtulmaya çalışırken yaşanan olumsuzluklar daha da yıpratıyor insanı.
Tüyler insanda özgüven bırakmıyor cok kötü bi duygu.
Anlamadigim madem hemen etki etmicek bir sene iki sene gidilecek bu uygulama neden bu kadar pahalı her hafta 150 lira verecek gücü nerden bulcaz kaş aldırıyoruz yarim saat uğraşıyorlar 10 lira.
Keşke igneli yaygın olsada fiyatlar böyle uçuk olmasa.
1.5 du sanırım 2 olmuş.Gül hanım dakika başına ne kadar alıyor acaba?
Şöyle söyliyim şuan favori ve Çene olunabilecek en kötü durumda bundan daha kötüsü olamaz.sadece kalinlara atış yaptirdim hafta sonu henüz dökülmedi birde yanaga dogru incelerin arasinda bir tane kalın var onuda yakti etrafında ki inceler etkilenmemis aynen duruyor buna sevindim zaten.özel bi hastaneye gidiyorum daha sonra igneli bölümüne devam edicem bakalim eger olumlu olursa aylar sonra ancak tavsiye edebilirim.
Eger yinede güzellik salonları tercihinizse baslamadan konuşun sadece benimle ilgilenecekseniz vaktimi boşa harcamicaksaniz başlayalım diye.
Beni anlayan birinin olmasına sevinsemmi senin adına üzülsemmi bilemedim burdan çıkardıgim tek sonuç burdan birini sanirim bulamiyacagimiz.Kesinlikle katılıyorum Gül hanıma sakın ama SAKIN gitmeyin! Ben öğrenciyim ve öğrenci harçlığımla yememden içmemden kısıp gittim, ona rağmen hiçbir şekilde olumlu sonuç alamadım. Hatta olumlu sonuç almamı geçtim artık, çok afedersiniz ama kadın o kadar paragöz bir insan ki 61 dklık seansın o 1 dksının bile ücretini son kuruşuna kadar alıyor ve o seansın uzamasının tek sebebi de sürekli bitmek bilmeyen telefon konuşmaları. Hiç ama hiç memnun kalmadım üstüne bir de o kadar param boşa gitti en önemlisi psikolojim bozuldu. Boşu boşuna hem zaman hem para kaybı oldu, üstüne bir de o yaralarla dolaştım sonuç bile almadan. Ve bir iğne için 30 tl alıyor almayı kabul etmesseniz tehdit eder gibi 'senin iğnenle yaparım ama iz kalırsa karışmam' diyor. Kesinlikle ama kesinlikle gitmeyin gerçekten etik değerleri olmayan paragöz bir insandan ibaret. Böyle insanlar sizi sadece bir para kaynağı olarak göreceği için seanslarınızı uzattıkça uzatır. Keşke insanlar bu kadar paragöz olmasa
Koltuk alti lazer epilasyon cok faydaliyken neden igneli yaptırdın ?Arkadaslar Ben de yeni başladım igneliye kizilayda , ilk seansımı yaptırdım, koltuk altima komple yaptırdım, yüzüme de ara ara yaptılar, şu an kızarıklık var ama Geçer dediler , kullanmam gereken kremleri yazdılar, eczaneden aldım kullanıyorum. Bakalım nası olacak , hem korkuyorum , hem umutluyum , lekeler geçer insallah bi an önce
yüzüme iğneli yaptırmaya karar verdim ama korktum , nası bişey bu iğneli görmek için ve benim cildim hassas iz kalacak mı geçecek mi en azından koltuk altımda bi göreyim dedim, koltuk altımın ilk seansı bitince yüzümdeki bi iki yere de yapın bi de yüzümde deneyim dedim, yüzün derisiyle koltuk altı derisi farklı diye. ama sonuçta şu an ikisi de kırmızı, kabuklandı. 10 güne geçecek dediler , krem önerdiler, kullanıyorum görecez bakalımKoltuk alti lazer epilasyon cok faydaliyken neden igneli yaptırdın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?