- 14 Kasım 2016
- 986
- 2.669
- 113
- Konu Sahibi PamukDeniz
-
Merhaba benim ankara tandoğanda özel bir doktorum var kendisi çok tatlıdır ve aklıma takılan ne varsa rahatça sorabildiğim ve detaylı cevaplar alabildiğim birisidir :)istersen onun numarasını verebilirim ya da sitesini inceleyebilirsin.Merhaba kızlar Ankara’da özel hastane olarak nereyi önerirsiniz doktor olarak kimleri önerirsiniz ? Muayene ücretleriniz ne kadar ? Doğum paketi yaptırdınız mı ? Hangi hastane ve doktorunuzun İnstagram var mı incelemek isterim toplam Doğum için ne kadar ödeyeceksiniz yada ödediniz? Doktora sordugunuz herseye cevap aldınız mı ???
Merhaba. Ben de doktor ve iyi bir hastane arıyorum. Şimdilik Hacettepede bir doçente gidiyorum.Merhaba kızlar Ankara’da özel hastane olarak nereyi önerirsiniz doktor olarak kimleri önerirsiniz ? Muayene ücretleriniz ne kadar ? Doğum paketi yaptırdınız mı ? Hangi hastane ve doktorunuzun İnstagram var mı incelemek isterim toplam Doğum için ne kadar ödeyeceksiniz yada ödediniz? Doktora sordugunuz herseye cevap aldınız mı ???
Kiz kardesim icin bende bi arastirma yapiyorum bi kac kisi Esra çabuk cömert'i onerdi paketleri ve bilgileri de aldim ama siz başka arastirmalar yaptirdiysaniz beni de bilgilendirirmisiniz?Merhaba kızlar Ankara’da özel hastane olarak nereyi önerirsiniz doktor olarak kimleri önerirsiniz ? Muayene ücretleriniz ne kadar ? Doğum paketi yaptırdınız mı ? Hangi hastane ve doktorunuzun İnstagram var mı incelemek isterim toplam Doğum için ne kadar ödeyeceksiniz yada ödediniz? Doktora sordugunuz herseye cevap aldınız mı ???
ben de memorial a gitmeyi planlıyorum.kime gidiyorsunuz?Selam canım, Memoriala gidiyorum sorduğum her soruya fazlasıyla cevap alıyorum, Doğum paketi almıştık ama hala devam ediyor mu bilmiyorum. İlk dört ay 1550, rutin gebelik testleri, 4 muayene 4 kontrol ve ikili test içinde, sonraki aylar yine 1550 4 muayene 4 kontrol ve şeker yüklemesi ve 4 nst dahil. Sezaryen istersen 5bin, normal Doğum 4 bindi sanırım. Toplam 7 ya da 8 e denk geliyor gibi, daha ayrıntılar var pakette ama malum hamilelikten pek aklımda tutamıyorum
Merhaba, ben de dr ve hastane arayışı içindeyim. Medicana ve Liv olabilir gibi.ben de memorial a gitmeyi planlıyorum.kime gidiyorsunuz?
Behice başak Ovayurt Öndeş doktorumun ismi, son derece ilgili ve bilgilidir.7/24 ulaşabilirsiniz ve pek çok soruyu daha siz sormadan anlatır, rahatlatır. Memorial için Nesrin feneri daha çok tercih ediyorlar o biraz daha samimiyet gösteriyor gibi gözlemliyorum, hastaları bankoda karşılıyor koridora kadar uğurluyor falan ama bana saçma geliyor. Bizim doktor daha seviyeli ama candan geliyor bana, benim fikrim böyle kızlar. Ayrıca randevu saatine sadıktır, hiç bekletmezben de memorial a gitmeyi planlıyorum.kime gidiyorsunuz?
Liv yerinden dolayı pek tercih etmek istemiyorum.medicanada da doktor araştırmadım hiç.özel muayanehaneye gitmeyi düşünüyorum.herhangi bir hastaneye bağlı doktora.daha rahat olur gibi geliyor.Merhaba, ben de dr ve hastane arayışı içindeyim. Medicana ve Liv olabilir gibi.
nesrin feneri ben de gördüm instagramdan takip ediyorum zaten ama ne bilim çok bir elektrik alamadım .doktorla iletişim istediğimiz zaman kurabilmemiz çok önemli bu süreçte.çok stresli de olmamalı doktor çok rahat da.bilmiyorum ben mi çok tikliyim acabaBehice başak Ovayurt Öndeş doktorumun ismi, son derece ilgili ve bilgilidir.7/24 ulaşabilirsiniz ve pek çok soruyu daha siz sormadan anlatır, rahatlatır. Memorial için Nesrin feneri daha çok tercih ediyorlar o biraz daha samimiyet gösteriyor gibi gözlemliyorum, hastaları bankoda karşılıyor koridora kadar uğurluyor falan ama bana saçma geliyor. Bizim doktor daha seviyeli ama candan geliyor bana, benim fikrim böyle kızlar. Ayrıca randevu saatine sadıktır, hiç bekletmez
Doğum paketlerini araştırdınız mı?Liv yerinden dolayı pek tercih etmek istemiyorum.medicanada da doktor araştırmadım hiç.özel muayanehaneye gitmeyi düşünüyorum.herhangi bir hastaneye bağlı doktora.daha rahat olur gibi geliyor.
hayır henüz başlamadım araştırmaya.1-2 ay sonra düşünüyorum gebelik çünkü.ama öncesinde doktora gidip sonra da o doktorla devam etmeyi planlıyorum.o yüzden şuan önceliğim doktor.Doğum paketlerini araştırdınız mı?
Yok bence haklısın, başak hocayı denemeni öneriyorum, benim bi kaybım oldu geçen yıl sonrası da sancılıydı stresten tam iyileşemedim kısa sürede ama her doktora gittiğimde rahatladım resmen yenilendim, sadece yeniden hamile kalmak için acele ettiğimde beklememi söyledi, ben de başka doktora gittimnesrin feneri ben de gördüm instagramdan takip ediyorum zaten ama ne bilim çok bir elektrik alamadım .doktorla iletişim istediğimiz zaman kurabilmemiz çok önemli bu süreçte.çok stresli de olmamalı doktor çok rahat da.bilmiyorum ben mi çok tikliyim acaba
Etimed için ben de merak ediyorum. İlk doğumumu Sincan koruda yaptım Hüseyin pehlivanda ama şu an çok pahalı koruKızlar Etimed Koru hastaneleri hakkında bilginiz varmi nasil kadın dogum uzmanları hastane falan
Evet paket de doğumda pahalı etimed ile koru arası da 1000 tl oynuyor etimed iyidir insEtimed için ben de merak ediyorum. İlk doğumumu Sincan koruda yaptım Hüseyin pehlivanda ama şu an çok pahalı koru
Koru 2500 olsa etimes 1500 dür o zaman hadi bakalımEvet paket de doğumda pahalı etimed ile koru arası da 1000 tl oynuyor etimed iyidir ins
Ben de doktor ve hastane arayışındayım.Koru Aydan biri Doğum ücretini bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?