Gebeliğe Hazırlık Ankara'da hangi devlet hastanesinde HGS cektirebilirim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bernaayaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2019
1.581
1.272
Ankara Egitim ve Arastirma Hastanesine gecen ay gittim aletimiz bozuk disarda cektirin dediler. Arastirmaya zamanim olmadigindan gecen ayi es gectim ve bu ay bu sefer Şehir Hastanesine gittim. Reglimin ikinci gunu. Ancak reglimin 13. Gunune denk gelen tarih bosmus, onu da doktor kabul etmedi. Sonraki ay gelin diyorlar. Sonraki ay da dolu olacak ve ben bir ay daha kaybedecegim diye korkuyorum. Var mi bildiginiz bir hgs cekebilen devlet hastanesi?

Zekai tahire baktiniz mi biraz yoğun ama arayip sorabilirsiniz

Aaa şehir hastanesinde var mı ya bende gideyim o zaman

He o zaman bilmiyorum ben bundan bi kac sene once oraya gitmistim o yuzden söyledim ozele baksaniz fiyatlari cok mu ucuk hemen istiyosaniz eğer

Aaa şehir hastanesinde var mı ya bende gideyim o zaman
Var ama randevular dolu. Bir de su ana kadar gordugum en kotu muayene idi. Doktor adetim duzenli mi diye bile sormadi, ultrason muayenesini beceremeyince bu alet kotu diyip radyolojiden ultrason yaptirmami istedi.

He o zaman bilmiyorum ben bundan bi kac sene once oraya gitmistim o yuzden söyledim ozele baksaniz fiyatlari cok mu ucuk hemen istiyosaniz eğer
Gelecek ay olabilecegine emin olsam beklerim sorun degil ama emin olamadigimdan arayistayim. 10 yildir sigortaliyim sonunda sgk'nin bir faydasi dokunsun istiyorum ama olmuyor. Ilce buyuklugunde hastane yapmislar ama hizmet yok

Gelecek ay olabilecegine emin olsam beklerim sorun degil ama emin olamadigimdan arayistayim. 10 yildir sigortaliyim sonunda sgk'nin bir faydasi dokunsun istiyorum ama olmuyor. Ilce buyuklugunde hastane yapmislar ama hizmet yok
Haklisin insanlar faydalanmak icin gidiyo ama daha cok hasta oluyo stresten insallah hemen yaptırırsin hersey gonlunce olsun

Etlık zubeyde hanımda cekılıyor, Ataturk egitim arastırmaya gıtmstm oda sehır hastanesine bunyesine tasınmıs, uzak dersen Gata yada Etlik zubeyde hanım ıdeal.. Gazı tıp da var ulasım kolay yerde..

Merhaba kızlar bir şey sormak istiyorum bende devlet hastanelerinde anestezili çekiyormular

Etlık zubeyde hanımda cekılıyor, Ataturk egitim arastırmaya gıtmstm oda sehır hastanesine bunyesine tasınmıs, uzak dersen Gata yada Etlik zubeyde hanım ıdeal.. Gazı tıp da var ulasım kolay yerde..
Tesekkurler. Sehir hastanesindeydim bugun zaten ama randevulari dolu. Diger hastaneler bana cok ters ama Gazi'yi arayacagim yarin.

Var ama randevular dolu. Bir de su ana kadar gordugum en kotu muayene idi. Doktor adetim duzenli mi diye bile sormadi, ultrason muayenesini beceremeyince bu alet kotu diyip radyolojiden ultrason yaptirmami istedi.
O hastanede ben çalıştım biliyorum okadar kötüki kadın doğumcular hiç suratına bile bakmıyorlar ben hsg olduğunu bilmiyordum sadece nefret ediyorum o hastaneden insanlar nerelerden geliyorlar dokltorlar başından savıyorlar

Merhaba kızlar bir şey sormak istiyorum bende devlet hastanelerinde anestezili çekiyormular
Anestezili olmuyor devlet hastaneleri..En fazla birkaç dk lık sancı çekersin sonucun güzel olması onu da unutturuyor. Adet sancının bir tık üstü gibi geldi bana herkesin acı eşiği farklı. onu çektirip işe gelmiştim hemen. Bebek sahibi olacaksak mecburen katlanıcaz diye düşünüyorum. Devleti istemessen Özel yerlerde çekebilirler. Çok az yerde var sanırım anestezili özel yerlerde oda.

özel de sordum anestezili var ve dr bunu uygun gördü 800 tl dediler şimdilik karşılayamıyorum bu parayı onun için sordum canım evet bebeğime kavuşmak için bu acılara katlanabilirim inşallah rabbim hastanelere düşürmeden hepimize hayırlı evlatlar nasip eder

o fiyat çok bence. 2-3 dk lık bir işlem. dayanırsın kendini şartlama. sonucun güzel çıksın yeter

Selam arkadaşlar bir şey soracağım konuyla çok alakası yok ama geçen doktora gittiğimde ultrasonda tüpler net gözükmüyor radyoloji bir görsün dedi ben de korktum başka bir şey mi var acaba diye radyolojiue kanser teşhisi için gidilmez mi Allah korusun tüplerle ne alakası var çok tırstım aydınlatır mıısnız beni

Merhabalar ben bugün Etlik Zübeyde hanımda hgs filmi çektirdim belki çektirmek isteyen olursa diye yazmak istedim.Doktor film çeken vs onlar gayet iyiydi ama ilaç verdiklerin de canım yandı benim ama çok kısa sürüyor hemen geçiyor bittikten sonra da adet sancısı gibi ağrım oldu. İlaç verirlerken biraz dişini sıkarsanız gerisi çok kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…