Ankara'da haber merkezimize temizlik elemanı arıyoruz...

basingazete

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2008
125
1
116
Ankara
Ankara Oran'da faaliyet gösteren haber merkezimiz için temizlik elemanı arıyoruz. Ofisimizin temizlik işlerini yürütecek, 6 kişilik yemek yapabilecek eleman alınacaktır. ilgilenen hanım arkadaşlarım özelden mail atabilirler.

Merhaba maaş ve iş saatleri hakkında bilgi verirseniz daha iyi olur haftasonları izini varmı ve çalışanlar hep bayanmı :) kusura bakmayın kendim içindeyilde bir arkadaş için soruyorum :) ben ev temizligine gidiyorum haftalık 3 günüm dolu boş günlerimi doldurmak için bende konu açtım arayanlar cvp yazar sevzinirim inşallah gönlünüze göre biri çıkar :) iyi akşamlar...

Aybuka merhabalar,

özelden mailleşsek daha iyi olmaz mı? ancak buradan görüp dönecek arşadaşlar için söyleyeyim. 6 gün çalışılıyor. sabah 8 de gelinip akşam 5 de çıkılacak. maaş 1000 lira erkek çalışanlarımız tabii ki var ama gelinip görüşüldüğünde ortamın ne denli düzgün olduğunu görecektir arkadaşınız. Bayan arkadaşlarımız da erkek arkadaşlarımız da var burada. Lakin Allah'a şükür bugüne kadar karaktersiz bir çalışanımız olmadı müsterih ol bilgiler için özel mail atın lütfen

Merhaba mutlaka güvenilir kişilerdirsiniz samimiyetinize inanmasam cvp yazmazdım arkadaşın telini özelden size ulaşdırcam güvenilir birisi temiz güzel yemek yapar ama iş deneyimi yok busıkıntı olurmu acaba yani bir bayanın dogasında temizlik ve yemek yapmak var deneyime bu konuda ihtiyaç yokbence tabi sizler ne düşünüyosunuz bilmiyorum birde arkadaş tesettürlü bukonuda sıkıntı olurmu acaba? Cevabınız için teşekkürler... :)

Kusura bakmayın arkadaşla biraz önce görüşdüm hafta sonu cumartesi pazar izinli bir iş aramak da imiş çocuklarına bakcak kimse olmadını söledi cvp yazdıgınız için çok teşekkürler .. :)

merhaba bende gündelik temizlik işlerine gidiyorum ama aylık bi iş benim için daha iyi olur daha önce özel bir dersana yemek yaptım, tecrubem vardır özelden mesaj atmıyorum eğer hala arıyosanız özelden mesaj atarrsanız görüşebiliriz. işimde titizimdir yemeklerimi geneklile beğenmiyen yoktur , özelden mesaj atarsanız ayrıntılaırı konuşabiliriz:

merhaba benim özel mezaj atma haıkım yok siz bana özelden mesaj atarsanız eğer görüşebiliriz

Merhabalar bahar hanım aradığın için teşekkürler yalnız bana uzak oluyo sabah 8 olduğu için yetişem Hoççakalın ....

Merhaba bende gündeli ev işine gidyorum haftlık almak isteynler günlük almak isteyenler temiz çalışırım işimde reveransda veririm gittğim insanlar gayet menunlar sisnde menun kalcağınısa emini tabiki bunu görmeden bilemssiniz yardımcı almak isteyen baynlar bana burdan yada özelden olrsa görüşebiliriz reveransımda vardır

merhaba arkadaşlar gündelik ev işlerinde yardımcı alcam gündelik işlerde neler yapıyolar ne kadara gliyolar kaç da gelip kaçta gidyolar ban burdan sölersenix sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…