-
- Konu Sahibi eylulgercek
adres tam olarak neresi batıkent platin kuaför yazınca benzer isimlerde salonlar çıkıyor.pardon cnm,, kuaförün yeri batıkent te, platin kuaf ahmet,,fiyatlarıda söylediğin gibi öyle uçuk değil ,gayet iyi bence.kesim 10 tl idi röfle ve boya yaptıdım enson,,125 tl verdim saçlarımda omuzlardan biraz aşağıda
ben böyle mesaj saıyısı bir olupta ssadece birşeyı öven arkadaşların reklam yaptıklarından şüphelenırım oldum olası platını bılmem ama emek te she-ra kuaför var sedat bey resmen harıkalar yyaratıyor zaten tum öğrencılerın seçimi orsı fıyatıda uçuk değil tavsıye ederım. özellıkle koyu renkten açığa dönmek ısteyenler için çunku ben öyle yaptırdım
tesadüfen bulduğum çankayada tigi akademi kuaförü çok beğeniyorum.global keratinle saçımı burada düzleştirdim.fiyatları uygun ayrıca salonlarında çok doğal bir ortam var.kasmıyorlar.memurum ve bütçemi yormuyor.
saçını ne kadara boyadı?Arkadaşlar, yaklaşık 2 aydır saçımla uğraşıyorum. Radikal bir değişiklik yapacaktım. Sonunda aradığım saç rengini yaptırdım. Yalnız 3. kez denememde elde ettim. Önce bir kuaföre gittim. Aslında istediğim saç olmamakla beraber çok güzel ve kaliteli boyadılar. Krepe Röfle yaptırdım. Diplerim kumral, uçlarım sarıydı. Ancak diplerdeki renkle, uçlar birbirine yakın oldu. Aradaki kumral dediğim renk hafif bakıra dönüştü. Sevmedim.
2 hafta sonra Palette Bal rengi boya aldım. Biraz koyulaşsın doğal dursun diye düşündüm. Alt zemin saçım açık olmasına rağmen baya koyu bir renk ortaya çıktı. Yıkadıkça aktı ve çok doğal oldu. Palette balı, tavsiye ediyorum. Neyse buda içime sinmedi. illa sarı olacak. Netten epeyce araştırdım ve Taylor Swistti sanırım, onun saçını istediğime karar verdim. Dipler koyu uçlara doğru oldukça açık ama doğal bir röfle yapılmıştı. Resmini eklemeye çalışırım..Buradan kuaför önerilerinize baktım. Hepsini de aradım.
Nine West'in üstü Murat Çalışkan
Magıc Touch
Fors
Red White vs vs.. saçım açık renk olmasına karşın, hiçbir açma işlemi gerekmeksizin yapacakları saçıma Fahiş rakamlar verdiler. Bende şaşırdım ancak gözden çıkardım. En az 120 tl. düşünün ki hiç açılmayacak saçım. Diplerim boyalı zaten, dip boyada yapılmayacak. Maaşımı alıp yaptırmaya karar verdim.
Bu arada kardeşim epey süre önce Y.Ayrancı'da - Hoşdere'de REİS KUAFÖR'de kısa bir süre çalışmıştı. "Abla neden Mehmet abiye sormuyorsun" deyince benimde aklıma yattı. Yine dedim 150-200 fiyat verirler. Ancak öyle olmadı. İnanının saçıma nasıl bir işleö yaptıysa 1 tel dökülmedi. Harika bir krepe röfle yapıldı. Bakım yapıldı ve memnun kaldım. Kesinlikle herkese öneriyorum. Resim götürün yada istediğiniz saçı anlatın. Aynısı olacaktır. İstediğim saçın çok çok çok açık olacağını söyledi az daha koyu yapalım; öyle karar ver dedi. Gerçekten saçlarım ışıl ışıl bir sarı oldu. .
Y.Ayrancı- Reis kuaför; Mehmet abi..
ben çok memnunum önceki ve sonraki halini ekliyorum.
lena kuaför adres 3.etap 17337 ada b3-2 no2
sonuca siz karar verin!
kızlar, bugün şenel kuaföre gittim ve son derece memnun kaldım. konur sokakta leman kültürün hemen karşısındaki apartmanın birinci katında. abdullah bey çok sıcakkanlı ve işinin ehli biri bizimle gayet güzel ilgilendi ve saçlarımızı tam istediğimiz gibi kesti kesim ücreti fön hariç 13 liraymış.
pardon cnm,, kuaförün yeri batıkent te, platin kuaf ahmet,,fiyatlarıda söylediğin gibi öyle uçuk değil ,gayet iyi bence.kesim 10 tl idi röfle ve boya yaptıdım enson,,125 tl verdim saçlarımda omuzlardan biraz aşağıda
o kadar sinirliyim kii anlatamam 2 gündür ağlamaktan gözlerim şişti. burdan araştırıp gittim bu şenel kuaföre ali diye biri vardı o kesti saçımı. kuyruk sokumumda ve inanılmaz gür olan saçlarımı kürek kemiğime getirdi ve saçlarım 1 avuç kaldı. aynaya bakamyorum. allah belasını versin. senelerin emeğini mahvetti. şenele giderseniz de o ali denen çocuğa dokundurmayın saçlarınızı