Saç Rengi ve Saç Boyama Ankarada güvenilir bir kuaför

aslında burdan iyi tavsiyeler duymayı beklemeden,kafamıza göre rastgele bir kuaföre gitsek belki de çok daha güzel sonuçlar alıcaz

aynen katılıyorum. 1 aydır yorumları okuyorum yeni uye oldm siteye sırf öneri için. allahm o kdr kötüyüm ki anlatamam nasıl eski halini alcak bu saçlar :18: saçımın boyu çk gitmesn ddm adama hem kısalttı hemde en uzun kısmnı fare kuyruğu kadar bıraktı. kel kal ınşallah pis herif :mad:

Son düzenleme:
aynen katılıyorum. 1 aydır yorumları okuyorum yeni uye oldm siteye sırf öneri için. allahm o kdr kötüyüm ki anlatamam nasıl eski halini alcak bu saçlar :18: saçımın boyu çk gitmesn ddm adama hem kısalttı hemde en uzun kısmnı fare kuyruğu kadar bıraktı. kel kal ınşallah pis herif :mad:

kuaförler neden böyle bir şey yapar anlamam.hani saçını tümden tepeden kesse anlıcam o saçı postiş yaptırmaya yollar para alır ama bu şekilde kesilen saçların postişte,perukta kullanılmadığını da biliyorum.veya kullanılıyor da oyüzden mi bizi dinlemeden kesiyorlar böyle?

boşver yorumları,içinden gelen ses bir yere götürsün seni her zaman.alınacak ürünlerde vs yorumlar önemli ama kuaför kısmı biraz şüpheli. ben de kafama uygun kuaför bulamadım,hala arayıştayım.saçıma gölge attırmak istiyorum.

kuaförler neden böyle bir şey yapar anlamam.hani saçını tümden tepeden kesse anlıcam o saçı postiş yaptırmaya yollar para alır ama bu şekilde kesilen saçların postişte,perukta kullanılmadığını da biliyorum.veya kullanılıyor da oyüzden mi bizi dinlemeden kesiyorlar böyle?

boşver yorumları,içinden gelen ses bir yere götürsün seni her zaman.alınacak ürünlerde vs yorumlar önemli ama kuaför kısmı biraz şüpheli. ben de kafama uygun kuaför bulamadım,hala arayıştayım.saçıma gölge attırmak istiyorum.

bugün aynen öle yaptım. gözümü kapattım girdim bi kuaföre düzeltsin diye. braz düzelttiler de saolsunlar :) ismini vermek isterdim ama onarım işiyle boya işi aynı olmaz diye düşünüyorum. benim yüzümden kurban gitme :)
bigün kuaför katili olcam galiba. gençliğimi yakcam bunlarn yüzünden :KK22:

zaten eryamanda ki bütün kuaförlerin sorunu buz gibi olmaları kapıdan girince neden geldin der gibi bakmaları

kaç kuaföre gittiysem sevemedim buz gibiler zaten doğru düzgün saç kesen falan yok ağda yapan yok

bi denemek lazım dediğin yeri...

diğer kuaföreler hep başka semtlerde eryamanda merkeze çok uzak...

teşekkür ederim canım:KK16:

normalde bakıp çıkan, mesaj yazmayan biri olarak eryaman'ı görünce dayanamadım :)
ben de eryaman'da kuaför arıyordum ki 8yıldır buradayım bir türlü kuaför tutturamadım. yok, ya çok kısa kesiyorlar ya da temizlikleri sorunlu (tam istediğim boyda kesen kuaförde de ciddi temizlik sorunları fark ettiğim an bırakmıştım oraya gitmeyi). ama ağdacım 3 yıldır sabit. gül güzellik salonu var 541 güzergahında, camlı klima bloklarında. aydın büfenin karşısında kalıyor. gülsün abla hem güzel yapıyor hem de temiz. eli de çok hızlı. aynı hizada 2 apartman yanında da angel güzellik salonu var. melek abla da iyidir ama eli çok yavaş. gül'de sadece kıl tüy var. manikür felan yapmıyor. melek ablaya manikür yaptırmadığım için bilmiyorum o işlerde nasıl :) ayrıca ikisi de oldukça güler yüzlüdür :)

Arkadaslar konu silindi mi bilmiyorum daha yeni uyeyim. Bana yardimci olursaniz sevinirim. Bunun disinda ankarada yasiyorum ve ben de sacimi boyatmak icin bi kuafor ariyorum. Butun cevaplari okudum cogunu denemisligim var en azindan sac kesimi icin, lutfen bana bi yol gosterin yardimci olun

arkadaslar daha önce sacımı boyatmadım simdi yaptırmak istiyorum kaynakta düşünüyorm ama iyi bir kuaför arıyorum dikmende. bahceli kızılayda olur yardm lütfen

arkadaslar daha önce sacımı boyatmadım simdi yaptırmak istiyorum kaynakta düşünüyorm ama iyi bir kuaför arıyorum dikmende. bahceli kızılayda olur yardm lütfen

Kızılay İzmir Caddesinde Ihlamur İşhanı'nın 2. katında Dizayn Güzellik Salonu var.. kaynak yaptırmadım ama boya'da çok iyidir..ismimi söylersen fiyatta'da yardımcı olurlar

çankaya da paris kuafor var erkek bayan ve cocuk olarak karısık ve super kalıtelıler ılgılenmelerı olsun sac yapımları olsun ben ankaraya gıttıgımde cankayaya gıdıyorum ve sureklı orda saclarım yaptırıyorum zaten ıcerı gırıncede ne kadar class oldugunu gorursunuz deneyın derım !

gecen hafta bır arkadasımın ve bu forumda okuyarak buldugum balgattakı de paris kuafore gıttım saclarım koyu bır renkti rengını bırkac ton kırdılar uzerıne dogal bır balyaj ve mıkro kaynak yaptılar yılardan berı kısa koyu kahve kullanıyordum saclarımı sımdı guzel bır renk ve uzun bır sacım oldu kesınlıkle gıdıp gorusmenızı tavsıye ederım salon sahıbı yurt dısından gelmıs renklendırme uzmanı olarak calısmıs sıze neyın olup olmayacagını soyluyor ve yonlendırıyor saloın sahıbının ismini hatırlamıyorum ama de paris kuafor dıye googleye yazarsanız ıletısım bılgılerıne falan ulasabılırsınız iyi gunler ...

gecen hafta bır arkadasımın ve bu forumda okuyarak buldugum balgattakı de paris kuafore gıttım saclarım koyu bır renkti rengını bırkac ton kırdılar uzerıne dogal bır balyaj ve mıkro kaynak yaptılar yılardan berı kısa koyu kahve kullanıyordum saclarımı sımdı guzel bır renk ve uzun bır sacım oldu kesınlıkle gıdıp gorusmenızı tavsıye ederım salon sahıbı yurt dısından gelmıs renklendırme uzmanı olarak calısmıs sıze neyın olup olmayacagını soyluyor ve yonlendırıyor saloın sahıbının ismini hatırlamıyorum ama de paris kuafor dıye googleye yazarsanız ıletısım bılgılerıne falan ulasabılırsınız iyi gunler ...

uzun süredir arastırıyorum ve parıs kuaforun ısmını cok duydum. ben ankara dısında yasıyorum. kısa surelıgıne 1-2 gu ankaraya gıdecegım ve mıkro kaynak yaptırmak ıstıyorum. bana fiyatlar konusunda bılgılendırme yapabılırmısınız? ozelden de mesaj atabılırsınız sımdıden cok tesekkurler:2:

kızlar ben kesinlikle yıllardır Batıkent'teki SOSYETE KUAFÖR' den başka bir yere de gitmem. Sahibini yıllardır tanırım ve o nerde ben orda olmuşumdur. Ben hayatımda bu kadar dürüst, bu kadar sıcakkanlı ve mesleğini bu kadar başarı ile yapan bir ikinci kuaför salonu görmedim. Kesinlikle aklına yatmayan, güzel olmayacağını bildiği hiçbir şeyi asla saçınıza uygulamaz, bu konuda çok katidir. Özellikle boya ve röfle konularında ve kısa modern saç kesimi konusunda bir numaradır diyebilirim. Yıllardır hiç tereddüt etmeden saçlarımı ona emanet etmişimdir. Çok profesyonel bir ekibi vardır. Şöyle anlatayım Mustafa Bey kendileri SOSYETE KUAFÖRÜN sahipleri olurlar yıllardır saçımı röfle yapmış daha sonra mavi siyaha boyamış ve mavi siyahtan sıkılınca hala nasıl olduğunu çözemediğim bir şekilde saçımı yanma, yıpranma ve kopma olmadan bakıra çevirebilmiştir. Kendisi bir dönem ünlü boya markalarının boya uzmanlığı eğitmenliğini de yapmıştır. Kullandığı boyalar wella, loreal, inoa tarzı boyalardır ve bir işlem yapmadan önce hiç sıkılmadan müşteriyi bilgilendirmektedir. Ankara'da ve Batıkent'te benim için tek kuaför salonu ve güzellik merkezi burasıdır. Üstelik salonu da o kadar güzel dizayn edilmiştir ki inanamazsınız, fiyatlarının uygunluğu ise bu kalitede resmen bedavadır. Ben artık burayı bir kuaför salonu değil ikinci evim olarak görüyorum nerdeyse. Gitmeye karar veren arkadaşlara numara bilgilerini verebilirim kızlar. Aslında adres çok kolay kentkoop mahallesi et ve balık kurumunun yanı 2 katlı müthiş bir yer. Hemen yakınında Meydan AVM var zaten, sorsanız söylerler.

Son düzenleme:
Kızlar ben yıllardır Mustafa beye saçımı yaptırmaktayım. Arkadaşlarımı ve ailemi de alıştırdım, başka yere kesinlikle gitmiyoruz. Saçlarım 7 sene röfleydi sonra sıkıldım mavisiyaha boyattım. Bir süre kullandım baktım bakır moda bir cesaret Mustafa Bey'e ki kendisi şu an SOSYETE HAİRSTYLE & CURE'ün sahibidir bakıraboyattım. Mustafa Bey sağolsun o kadar hassas çalıştı ki saçlarımda en ufak bir yanma ve kopma olmadan saçımı açıp istediğim bakır tonuna kavuşmamı sağladı. Valla allah kendisinden razı olsun. Yıllardır yüzümüzü hiç kara çıkarmadı. Kuzenimin nişanbaşı ve gelinbaşıda Sosyete Kuaför de yapılmıştır, inşallah bir sene sonra benimde gelinbaşımı Mustafa Bey yapacaktır. Ben böyle kaliteye, bu kadar uygun fiyat ve bu kadar ilgi alaka görmedim. Götürüp de memnun kalmayan bir kimse daha çıkmadı kızlar. Saç bu sonuçta herkese emanet edilmez. Sosyete kuaförün yeri de çok uygun yerde. Batıkentte Kentkoop Mahallesinde Et ve Balık Kurumunun yanında. Kalitenin yanında fiyatların uygunluğunu görünce inanamayacaksınız zaten benden söylemesi.

Kimsenin günahını almayım ama burada bazı paylaşımlara güvenerek bir kuaföre gittim, adını veriyorum stüdyo v kuaför. Bahçeli 2.cad de. Fiyat listeleri yok malesef ne yutturabilirlerse onu istiyorlar, üstelik tek sefer gitmedim 6 ay boyunca gittim her ay, sırf saçımın rengini beğendiğim için ve evlenmeden önce bozulmasın rengi diye gittim yoksa çok fahiş ve gereksiz fiyatları var. Öyle ki bir saçlarımı boyattım 210tl istedi, olmaz veremem dedim pazarlıkla falan 160tl ye düştük düşünün. :KK4:
Üstelik gelin başım için dükkanda fiyat istedim 1000tl dedi sadece gelin başı makyaj yok, sonra eve geldim şeytan dürttü bir de telden arayıp sordum gelin başını kaça yapıyorsunuz diye 350tl istedi. Resmen dükkanda ne söğüşlersem kar modunda iş ahlakından yoksun insanlar. Ben yandım başkası yanmasın. Yeni kuaför arayışındayım önerilerinizi bekliyorum. :KK6:

Gelin başımı da başka kuaföre yaptırdım.

Son düzenleme:
[/B]Ankarada iyi kuaför arayanlara yapacağım en büyük iyilik İzmir ikinci caddedeki Kuaför mustafa ve batıkentteki Platin kuaföre gitmemeleri olur. Kuaför mustafa kendini çok iyi bir kuaför sanıyor fakat kesitiği saçlar her kuaförün kesebileceği kadar iyi ammavelakin fiyatları çok pahalı. Bir kahkülü bile normal kesim ücreti olan 35 liraya kesmeye çalışıyor. 10 lirayla zor kurtardım ben. Platin kuaföre gelecek olursak buradaki övgüler üzerine gittim oraya ama gerçekten çok kötü bir kuaför. saçlarımı çok kötü kesti. Kestiği saçları düzelttirene kadar iflahım kurudu. Karar yine sizin ama ben deneyimli biri olarak tavsiye etmiyorum.

X Mas kuaförün Öveçler 2. Cadde şubesine gittim bugün. Saçım uzun ve düz, kesimi de düz idi. Dedim ki kendini kuaför sanan şahsa (İbrahim), 10 cm kadar kısalsın, çok kısaltma. Dümdüz bir kesim istiyorum, kat olmasın kesinlikle. Kuaförlerin huyunu bildiğimden 2-3 kez kat istemiyorum diye tekrarladım ve işe başladı. Kesim bitince boyu istediğim gibiydi ama gördüğüm kırpık saçlar beni şok etti. Kat desem kat da değildi. Arkadan bakınca saçın bazı yerleri katlı bazı yerleri dümdüzdü. Bunu saçımı sağa sola eğip büküp keserken becermiş olsa gerek. Örneğin tam arka ortada saçın alt katmanı istediğim uzunlukta ama üstünde kazık gibi dümdüz kesilmiş başka bir katman daha var ama azcık sağa sola bakınca öyle katmanlar yok. Ben size kat istemiyorum demedim mi diye sorunca " dediniz ama ucunda biraz kat sorun olmaz diye düşündüm"dedi. Kat dediği şey birşeye benzese sesimi kısar ve çıkardım ama tamamen saçma bir görüntü vardı. Ben itiraz edince kabul etti o zaman 2 cm kısaltsam hallolur dedi. Fakat tekrar arka aynayı istedim fark 3-4 cmden fazlaydı. Kesmeyin kalsın çünkü çok kısalaacak dedim. Kime diyorsun! örtüyü tekrar bağladı. Bi de ayağa kalkmamı istedi. kuru saçları ayak üstü kırpmaya devam etti. Kısalmıyor değil mi diyorum yok diyor. Başkasını çağırabilir miyiz o da baksın diyorum. 2-3 kez tamam demesine rağmen tenezzül edip kimseyi çağırmıyor (yaptığını bildiği için korkudan olsa gerek) Sonuç saçım 15 kısalmışsaçma sapan yerlerde aşırı belirgin rezalet kırpıntılarla ve hayatımda ilk kez ağlayarak terk ettim bir kuaförü. Kuaför sahibi anlayışlı bir bayandı, ücret almak istemedi. Ama 25 tl benim mahvedilen saçlarımı geri getirmezdi, benim için etik olanı yaptım, ağlarken parayı ödedim ve çıktım. O hanıma da durumu kısaca anlattım ve napacağım şimdi, kestirip düzeltemem de iyice kısalttı saçlarımı deyince, o da "üç dört ay dokundurtmayın sakın" dedi, yani durumu onaylamış oldu. X mas kuaför 2. caddedeki en düzgün görünümlü yer olduğu için gitmiştim. Gitmeyin, Türkçe konuşmak işe yaramıyor bu bahsettiğim eleman için zira.

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda yaptığım en buyuk ENAYiİLİĞİ sizlerle paylasmak isterim... şu meşhur MURAT ÇALIŞKAN denilen kuaföre gittim! Bir dip boya ve balyaj için 400 tl. Fiyat çekti. Ama ben dedimki yıllardır sempt kuaforlerine gidiyorum bi türlü iyi olmuyor saç, altı üstü rofle yahu! Bu sefer saçıma profesyonel bir el desin, hem bu kadar paraya istediğim tonu yaparlar herade dedim. Hiç te öyle degilimis.. şu an kafamda yaptirdigim en kötü renk Röfleyle dolasiyorum! Yapmayın arkadaşlar o paraya yazık günah pahalı olması iyi olduğu anlamina gelmiyomşu heee eğer yaptıkları is hakikaten iyi olsa helal olsun derdim hatta yine giderdim, ama diyemiyorum demiyorum hatta haram ediyorum.

uzun süredir arastırıyorum ve parıs kuaforun ısmını cok duydum. ben ankara dısında yasıyorum. kısa surelıgıne 1-2 gu ankaraya gıdecegım ve mıkro kaynak yaptırmak ıstıyorum. bana fiyatlar konusunda bılgılendırme yapabılırmısınız? ozelden de mesaj atabılırsınız sımdıden cok tesekkurler:2:
selam fıyatlar degıskenlık gosterebılıyor ben ne dersem suan yalan olur arayıp gorusmenı tavsıye ederımm..

Ben saçlarımı uzun süredir organik boyayla koyu kahve yaptırıyordum ve artık siyah gibi duruyordu. Geçtiğimiz ay bir kuaförde bütçemi zorlayarak saçlarımı çok fazla yıpratmadan açtırdım ve kumrala boyattım ancak istemediğim halde kızıllı bir görünüm oldu. Koyu bakır gibi bir şey oldu. Ama artık açma işlemi yapılmadan bana gerçekten yakışacak bir renk bulup üstüne de o rengi tutturabilecek bir kuaför arıyorum kızlar var mıdır öneriniz acaba. güzel olacak diyip de güzel bir iş çıkarabilecek bir kuaför yani :KK3:

X