- 13 Ekim 2009
- 504
- 56
-
- Konu Sahibi eylulgercek
Çok güzel olmuş canım güle güle kullan sakıncası yoksa fiyatını öğrenebilir miyiz ?Eki Görüntüle 1936795 Ankarada tek güvendiği ve mutlu ayrıldığım yer tunalıda magich touch kuaför. Yeni saçlarımı boyattım ve yıpranmadan çok güzel bir renk çıktı ortaya. Yorum sizlerin
Teşekkür ederim. Ben sadece balyaj yaptırdım 350,00 TL. Şuanda bir sube daha açılıyormuş şube açılışına özel %40 indirim uygulanacağını duydum. Düşünürseniz bu indirimden yararlanabilirsiniz. Instagramdan dm de görüşebilirsiniz magictouchkuafor :) bilgilerinizeÇok güzel olmuş canım güle güle kullan sakıncası yoksa fiyatını öğrenebilir miyiz ?
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ben kızkardeşim için sormuştum, onun da böyle sizin gibi uzun güzel saçları var bu tarz bir şeyler düşünüyordu. Biz kendi kuaförümüzden de fiyat aldık .Kendisi Batıkent Metro kuaför de hizmet veriyor uzun zamandır. Mustafa Pehlivan bize bu tarz bi uygulama için biraz daha uygun bir fiyat önerdiği için ona gidicez yarın bakalım. Kendisinin de zaten instagram hesabında buna benzer bir sürü çalışması var, önceki uygulamalarından birini gösterip yaptırıcaz bakalım yarın. İlginiz için çok teşekkür ederim tekrardan...Teşekkür ederim. Ben sadece balyaj yaptırdım 350,00 TL. Şuanda bir sube daha açılıyormuş şube açılışına özel %40 indirim uygulanacağını duydum. Düşünürseniz bu indirimden yararlanabilirsiniz. Instagramdan dm de görüşebilirsiniz magictouchkuafor :) bilgilerinize
Rica ederim. İnşallah istediğiniz gibi olur saçlar. Saçlar önemli sonuçtaTeşekkür ederim cevap verdiğiniz için ben kızkardeşim için sormuştum, onun da böyle sizin gibi uzun güzel saçları var bu tarz bir şeyler düşünüyordu. Biz kendi kuaförümüzden de fiyat aldık .Kendisi Batıkent Metro kuaför de hizmet veriyor uzun zamandır. Mustafa Pehlivan bize bu tarz bi uygulama için biraz daha uygun bir fiyat önerdiği için ona gidicez yarın bakalım. Kendisinin de zaten instagram hesabında buna benzer bir sürü çalışması var, önceki uygulamalarından birini gösterip yaptırıcaz bakalım yarın. İlginiz için çok teşekkür ederim tekrardan...
Kızlar cumartesi günkü kuaför tecrübelerimi sizlerle paylaşmak istiyorum, kızkardeşimin saçlarında yaza hazırlık olsun diye de değişiklik yapmaya karar verdik.Her zamanki kuaförümüz olan Batıkent'te bulunan Metro kuaförde hizmet veren Mustafa Pehlivan beye gittik. Önce kızkardeşim için nasıl bir değişiklik istediğimizi anlattık, her zamanki gibi bizi sabırla dinledi ve birlikte saçlarına ombre ve uçlarına ışıltı atılmasına karar verdik. Zaten kendisinin instagramından da istediğimiz saça uygun çok güzel daha önce yapmış olduğu bir model beğendik ve onun aynısını istedik. Mustafa bey sağolsun her zamanki gibi bizi hiç şaşırtmadı. Kızkardeşim şu an muhteşem ve bir o kadar da çekici ve gösterişli saçlara sahip oldu. Valla kızkardeşim olmasa kıskanacağım onun saçlarını, o kadar güzel ve başarılı bir çalışma oldu Şu an kızkardeşim saç bakımından yaza hazır şimdiden valla kızlar...