Saç Rengi ve Saç Boyama Ankarada güvenilir bir kuaför

eryamanda iyi bir kuaför bulmak hayal gibi bir şey

bu bahsettiğin kuaförün ağda kısmı da var mı ki canım 6 aydır ne çekiyorum kuaförsüzlükten bir ben bilirim

evet var.ben henüz gitmedim o bölümüne ama baya gelen oldu ben ordayken.kalabalık olması benim için ayrı bir kriterdi.ayrıca güler yüzlü insanlar kendini yabancı hissetmiyorsun rahat bi ortam gibi geldi bana

evet var.ben henüz gitmedim o bölümüne ama baya gelen oldu ben ordayken.kalabalık olması benim için ayrı bir kriterdi.ayrıca güler yüzlü insanlar kendini yabancı hissetmiyorsun rahat bi ortam gibi geldi bana

zaten eryamanda ki bütün kuaförlerin sorunu buz gibi olmaları kapıdan girince neden geldin der gibi bakmaları

kaç kuaföre gittiysem sevemedim buz gibiler zaten doğru düzgün saç kesen falan yok ağda yapan yok

bi denemek lazım dediğin yeri...

diğer kuaföreler hep başka semtlerde eryamanda merkeze çok uzak...

teşekkür ederim canım:KK16:

sudelveda 3. caddede migrosun olduğu binada woman kuaför var bi bak istersen

Son düzenleme:
rica ederim ne demek canım...
bu kuaför daha önce bahçelievlerde imiş.buraya geleli 1 yıl mı olmuş ne...
fiyatlarıda uygun ...fön 5 lira dedi kesim 10 lira imiş ben toplu yaptırdım röfle boya kesim fön 100 lira verdim

emek 8.caddede eskiden dezi kuaföre giderdim caddenin en sonunda köşedeki kuaför marketin karşısı. memnundum agda vs her şeyinden erkut da iyi bir kuafördür, yani baktı yıpranmış boyamaz... ama şimdi ben de değiştirmek istiyorum.saçlarım kızıl uzun ve yıprandı sarı yapmak istiyorum ilk defa..işte istediğim tek sarı soldaki sarıdır. nasıl yapabılır kı?

arkadaşlar ankara yıldızda devin kuaförün sahibi serkan ,boyada kesimde fönde herseyde dört dörtlüktür kullandıgı ürünler inoa,shwarzkop igora,majireldir memnun kalmayan yoktur tavsiye ederim....

arkadaşlar ,herkes için aynıdır eminim ama ben saçlarıma ayrı bir önem veriyorum..şimdiye kadar loreal bakım ürünleri,,shwazk..bc ürünleri ,,neler neler kullanmadımki..gittiğim kuaför saolsun bana bir karışım söyledi şimdi onu yapıyorum ,2-2,5 aydır yapıyorum çok memnunum ..herkes gibi bana ürün satmak yerine (hatta stantında wella ürünleri varken)böle bi karışım verdiği için tşkkr ederim ..dökülme tamamen durdu,,saçlarım ışıl ışıl parlıyor,,dolaşma karışma yok ,daha ne olsun değilmi..:KK1:

pardon cnm,, kuaförün yeri batıkent te, platin kuaf ahmet,,fiyatlarıda söylediğin gibi öyle uçuk değil ,gayet iyi bence.kesim 10 tl idi röfle ve boya yaptıdım enson,,125 tl verdim saçlarımda omuzlardan biraz aşağıda

kızlar benim de saçlarım çok düz perma yaptırmak istiyorum ama öyle bonus gibi değil hafif su dalgası gibi.. daha önce yaptırıp memnun kalan var mı? Ankara' yı çok bilmiyorum bende, önerebileceğiniz kuaför varmı?

hım bu arada kaş için karanfil de arda kuaför var orada ki ablayı tek geçiyorum belki gitmek istersiniz..

Kızılay'da kuaför arayanlar varsa, Kumsal Kuaför'den uzak dursunn...:KK20:
Çalışanları ve sahibi profesyonellikten inanılmaz uzak, konuşma tarzları öyle düzeysiz ki anlatamam.Birlikte gittiğim arkadaşımın saçına hakaretler yağdırıp ZORLA ürünlerinde satmaya çalıştılar.Ben kesim, boya ve balyaj için gitmiştim ve çok memnun kaldım aslında sonuçtan ama o yersiz iltifatlarından, tavırlarından sonra gitmek istemedim bi daha.

merhaba arkadaşlar,bikere şunu söylemek istiyorum gereksiz reklam yapanlar ,yalancılar uzak durun burdan,yada mesaj sayınızı falan artırında gerçekten burdan biri sanalım sizi... şurda insanlar tavisye almak için zaman harcayıp bu yazıları okuyorlar,yanlış yönlendirince ne oluyor yani?? para kazanıyosanızda hakedin,bırakın sizi başkaları övsün..yarın bende burda adı geçen bi kuaföre 2.bi deneme yapmaya gidecegim,2.kezde memnun kalırsam size tavsiye edeceğim.dip boyası için gidiyorum,genelde abartılı rakamlarla karşılaşıyorum saç sarı olunca,yada bi yaptıgı dip boyayı bidahakine tutturamıyorlar,bu sefer şerit şerit farklı sarı tonları oluyor kafamda,bakalım benden geçer not alacakmı yine,ondan dolayı sonucu yazacagım buraya.

bu siteye hayranım...uzun süredir iyi bir kuaför arıyordum ..ve buradaki yorumları okudum ve etlikten kalktım batıkent te bahsi geçen platin kuaföre gittim inanırmısınız tam bir aile ortamı,,oradaki çalışan güzellik uzmanları olsun sahibi ahmet bey olsun ,sanki kendi evindeymişsin gibi rahat ve huzurluydum,40 yıldır buraya geliyormuşum gibi samimi ve doğal insanlar,neyse gelelim saçıma,fön çekerlerken gördüğüm bayanın saçından istedim rengini,çok güzel bir renkti tam benim istediğim bir platin renkti çünkü..ben 4-5 saat orada röfle yaptımayı gözden çıkarmıştım ya 2 saat demeden saçım bitti ve ilk defa istediğim gibi bir saçım oldu ,,burada tavsiyeleriden dolayı oraya gitmemize vesile olan arkadaşlara çok teşekkür ederim,,, şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar,iyiki buradaki yorumları okumuşum,iyiki gitmişim saolun ...

ben böyle mesaj saıyısı bir olupta ssadece birşeyı öven arkadaşların reklam yaptıklarından şüphelenırım oldum olası platını bılmem ama emek te she-ra kuaför var sedat bey resmen harıkalar yyaratıyor zaten tum öğrencılerın seçimi orsı fıyatıda uçuk değil tavsıye ederım. özellıkle koyu renkten açığa dönmek ısteyenler için çunku ben öyle yaptırdım

ben böyle mesaj saıyısı bir olupta ssadece birşeyı öven arkadaşların reklam yaptıklarından şüphelenırım oldum olası platını bılmem ama emek te she-ra kuaför var sedat bey resmen harıkalar yyaratıyor zaten tum öğrencılerın seçimi orsı fıyatıda uçuk değil tavsıye ederım. özellıkle koyu renkten açığa dönmek ısteyenler için çunku ben öyle yaptırdım
emegin tam olarak neresınde tatlım kacıncı cadde?

arkadaşlar dip boyamı yaptırdım çokta memnunum.2.kez gttim ve 2 side benden tam not aldı,fiyat olarak belki öğrenciler için uygun olmayabilir ama sonuç gercekten güzel.kızılay sakarya caddesinde tutku kuaför,daha uygun yerlerde boyattım ama inanınki boşa kafa ağırtmışım,her gttiğimde farklı bir sarı tonu oluyordu,sonra bidaha bidaha düzelttirmeye uğraşıyordum,şimdilik ben bu kuaföre devam edeceğim herhangi bir olumsuz durum yaşarsam sizlere söylerim,kimseyi yanlış yönlendirmek istemem.saç konusunda aslında para hesabı pek yapmamak gerekiyor bunu öğrendim,tabi yüksek rakamlar isteyip elinden iş gelmeyenlerde gördüm,yıllardır saclarım sarı,ve açma boyama işlemi yaptırıyorum.sac rengim siyah çünkü,yani eğer sizinde sac renginiz koyuysa riske atmayın iş bilen bi kuaförde yaptırın derim :KK12:

kızlar, bugün şenel kuaföre gittim ve son derece memnun kaldım. konur sokakta leman kültürün hemen karşısındaki apartmanın birinci katında. abdullah bey çok sıcakkanlı ve işinin ehli biri bizimle gayet güzel ilgilendi ve saçlarımızı tam istediğimiz gibi kesti kesim ücreti fön hariç 13 liraymış. :KK34:

X