Arkadaşlar, yaklaşık 2 aydır saçımla uğraşıyorum. Radikal bir değişiklik yapacaktım. Sonunda aradığım saç rengini yaptırdım. Yalnız 3. kez denememde elde ettim. Önce bir kuaföre gittim. Aslında istediğim saç olmamakla beraber çok güzel ve kaliteli boyadılar. Krepe Röfle yaptırdım. Diplerim kumral, uçlarım sarıydı. Ancak diplerdeki renkle, uçlar birbirine yakın oldu. Aradaki kumral dediğim renk hafif bakıra dönüştü. Sevmedim.
2 hafta sonra Palette Bal rengi boya aldım. Biraz koyulaşsın doğal dursun diye düşündüm. Alt zemin saçım açık olmasına rağmen baya koyu bir renk ortaya çıktı. Yıkadıkça aktı ve çok doğal oldu. Palette balı, tavsiye ediyorum. Neyse buda içime sinmedi. illa sarı olacak. Netten epeyce araştırdım ve Taylor Swistti sanırım, onun saçını istediğime karar verdim. Dipler koyu uçlara doğru oldukça açık ama doğal bir röfle yapılmıştı. Resmini eklemeye çalışırım..Buradan kuaför önerilerinize baktım. Hepsini de aradım.
Nine West'in üstü Murat Çalışkan
Magıc Touch
Fors
Red White vs vs.. saçım açık renk olmasına karşın, hiçbir açma işlemi gerekmeksizin yapacakları saçıma Fahiş rakamlar verdiler. Bende şaşırdım ancak gözden çıkardım. En az 120 tl. düşünün ki hiç açılmayacak saçım. Diplerim boyalı zaten, dip boyada yapılmayacak. Maaşımı alıp yaptırmaya karar verdim.
Bu arada kardeşim epey süre önce Y.Ayrancı'da - Hoşdere'de REİS KUAFÖR'de kısa bir süre çalışmıştı. "Abla neden Mehmet abiye sormuyorsun" deyince benimde aklıma yattı. Yine dedim 150-200 fiyat verirler. Ancak öyle olmadı. İnanının saçıma nasıl bir işleö yaptıysa 1 tel dökülmedi. Harika bir krepe röfle yapıldı. Bakım yapıldı ve memnun kaldım. Kesinlikle herkese öneriyorum. Resim götürün yada istediğiniz saçı anlatın. Aynısı olacaktır. İstediğim saçın çok çok çok açık olacağını söyledi az daha koyu yapalım; öyle karar ver dedi. Gerçekten saçlarım ışıl ışıl bir sarı oldu. .
Y.Ayrancı- Reis kuaför; Mehmet abi..