Saç Rengi ve Saç Boyama Ankarada güvenilir bir kuaför

pardon cnm,, kuaförün yeri batıkent te, platin kuaf ahmet,,fiyatlarıda söylediğin gibi öyle uçuk değil ,gayet iyi bence.kesim 10 tl idi röfle ve boya yaptıdım enson,,125 tl verdim saçlarımda omuzlardan biraz aşağıda
adres tam olarak neresi batıkent platin kuaför yazınca benzer isimlerde salonlar çıkıyor.

Güvenpark dolmuş duraklarının karşısında Renk Kuaför var, kesim için başka hiçbir yere gitmiyorum ben, Tahsin Bey var orda, muhteşem kesiyor. Kolay kolay kuaför beğenmem ve tavsiye etmem ama onlar çok başarılı. Boya için hiç gitmedim ama boyada da çok profesyonel olduklarını duydum.

kızlaarrr kesinlikle deneyimler ve arkadaşlarımın fikirlerini paylaşmak istiyorum.
gelin saçı ve makyajı için dikimevi Başak kuaför.
Kumrularda bahsedilen Çizgi kuaföre de krepe balyaj yaptırdım ve kesim ordanda memnun kaldım.
Kesim,boya,balyaj için demetevler FD kuaför mükemmel.
ve fiyatlar çok uygun personel çok kaliteli biz salondan çıkarken oturan personeller vardı ve biz çıkana kadar ayağa kalktılar o kadar saygılı ve kibarlar ki çok etkilendik.
bide hastane metro karşısında alper kuaför var kesinlikle rezalet!!!! annem boya yaptırdı kumral istediği renk turuncu kahveydi kesim tam rezalet orantısızlık o kadar belliydi ki aylarca uzaması gerekiyor tekrar şekil verilmesi için.saç çok önemli olduğu için gitmediğim denemediğim yer kalmadı umarım işinize yarar. :):2:

ben böyle mesaj saıyısı bir olupta ssadece birşeyı öven arkadaşların reklam yaptıklarından şüphelenırım oldum olası platını bılmem ama emek te she-ra kuaför var sedat bey resmen harıkalar yyaratıyor zaten tum öğrencılerın seçimi orsı fıyatıda uçuk değil tavsıye ederım. özellıkle koyu renkten açığa dönmek ısteyenler için çunku ben öyle yaptırdım

bu dediğiniz kuaför boyada iyi mi?

kızlar yazılanları okudum ama kafam karıştı artı öğrenciyim fiyat konusu önemli benim için ama tavsiye de bulunan arkdaşlar pek oraya değinmemişler malesef:KK43: kesim için ya da boya için mi öneriyorsunuz artı fiyatlarıyla beraber yazarsanız sevinirim.

arkadaşlar bundan 2 sene önce saçlarım çok dökülmüştü ve belimdeydi ben de küt kestirmek istedim. Şans eseri okulumun yanındaki kuaföre girdim ve adam inanılmazdı. Yaptığı her şeyi anlatarak yaptı ve tek bir telde bile hata yapmadı. hatta " ilk denemede zorlanırsın biraz uzun keseyim sonra tekrar gel." dedi. 1 ay sonra tam küt yaptık arkası kısa önler uzun. Hem çok dolgun hem kusursuzdu. sonra fön çektirmeye gittiğimde o adam yoktu öbürü de o artık yok gibi bir şey geveledi ben de tekrar gidip " izinli miydi yoksa ayrıldı mı burdan" diyemedim. Sonra askeriye de mor ve ötesi'nin bisiklet klibindeki kızınki gibi kestirdim ama aklım hala o adamda. 2 sene geçti hala hasretle anarım. Zaten o gün bugündür kendim kesiyorum saçlarımı. Ama artık bu ay biraz şekil verdirmek istiyorum. O adamın fotoğrafını paylaşsam mı KAYIP ARANIYOR! :)

Bende röfle yaptırmak istiyorum ama istediğim tonu ve yoğunluğu bir türlü tutturan bir kuaför bulamadım. Geçen sene bir yerde yaptırdım ertesi gün üstüne kumral boya attırdım bir ay sonra da yine siyah. Ben etlikte oturuyorum eskiden etlik te SANAT kuaförde Bülent vardı ona gözüm kapalı yaptırırdım, tam istediğim gibi olurdu.Ancak sonra işi bıraktı bir daha da bulamadım, sanırım şimdi Çankaya tarafındaymış. Bülent Bey i acilen arıyorum duyan gören varsa haber verebilir mi????

Kızlar bana da kesim için kuaför lazım. Çocukluğumdan beri hep aynı kuaföre giderim sadece bir kere kuaför değiştirdim ve saçlarımı mahvetti o yüzden sütten ağzı yanmış biriyim ama şimdi şehir değiştirdim ve saçlarımın uzunluğu çok rahatsız etmeye başladı. Kızılay dışında hiçbir yer bilmiyorum. Şenel kuaför denilmiş facebookta hesapları var biraz baktım gelin başı yapmışlar pek iyi sayılmaz bir kızın saçını da kısacık kesmişler onu da beğendim diyemem ama kötü de olmamış. Oraya mı gitsem? Bir de Karanfil 1'de İmaj Kuaför var neden ona kimse bir şey yazmamış benim gibi ankara hakkındaki tüm bilgisi Karanfil sokaktan ibaret olanları da düşünün biraz.:KK17: Bu iki kuaförün kesimi hakkında doğru bilgiler verin lütfen. Gider kestiririm mahvolur saçlarım sonra korkun benden. :KK47:Tabi bu işin şakası ama lütfen samimi olun öğrenciyim büyük rakamlar veremem Magich Touch 55 liraymış aslında uygun geldi bana ama şu sitedeki 3 mesaj yazmış kişilerin abartılı yorumları yüzünden güvenemedim zaten adresi de bilmiyorum. Yardım edin şu biçareye.

Saç kesimim çok zor değil aslında saçlarım da dümdüz önü kısa arkası uzun model var ya öyle olacak bir de önüme perçem yaptıracam. Ama işte insan korkuyor giden saçın dönüşü yok ve benim saçlarım çok yavaş uzar.

Son düzenleme:
Ben de bahceli emek civarında kesimi iyi rengi tutturabilen ve eskikafali olmayan laf cambazligi yapmayan modern sac çıkaran bir yer arıyorum. Bahceli 1. Caddede bir yere gidiyorum. Bugüne kadar kimsenin beceremedigi kadar iğrenç bir sac kesti. Ustura ile kesimden nefret ediyorum. 1. Caddedeki bu kuaförü kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Arkadaşlar Kızılay'da Karanfil sokakta Arda kuaför var orada çok güzel kaş alan bir abla vardı ama ayrılmış başka bi yerdeymiş şimdi ama nerede olduğunu bilmiyorum.. daha önce oraya giden varmı varsa o ablanın nerede olduğunu bilen varmı? gerçekten çok güzel kaş alıyordu onu bulmak istiyorum..

Madem başlık açılmış ben de sorayım ankarada balyajda iyi olan ve makul fiyatlarla yapabilcek kuaförlerin adreslerini ve kaça yaptıklarını söyleyebilir misiniz?

Arkadaşlar, yaklaşık 2 aydır saçımla uğraşıyorum. Radikal bir değişiklik yapacaktım. Sonunda aradığım saç rengini yaptırdım. Yalnız 3. kez denememde elde ettim. Önce bir kuaföre gittim. Aslında istediğim saç olmamakla beraber çok güzel ve kaliteli boyadılar. Krepe Röfle yaptırdım. Diplerim kumral, uçlarım sarıydı. Ancak diplerdeki renkle, uçlar birbirine yakın oldu. Aradaki kumral dediğim renk hafif bakıra dönüştü. Sevmedim.

2 hafta sonra Palette Bal rengi boya aldım. Biraz koyulaşsın doğal dursun diye düşündüm. Alt zemin saçım açık olmasına rağmen baya koyu bir renk ortaya çıktı. Yıkadıkça aktı ve çok doğal oldu. Palette balı, tavsiye ediyorum. Neyse buda içime sinmedi. illa sarı olacak. Netten epeyce araştırdım ve Taylor Swistti sanırım, onun saçını istediğime karar verdim. Dipler koyu uçlara doğru oldukça açık ama doğal bir röfle yapılmıştı. Resmini eklemeye çalışırım..Buradan kuaför önerilerinize baktım. Hepsini de aradım.

Nine West'in üstü Murat Çalışkan

Magıc Touch

Fors

Red White vs vs.. saçım açık renk olmasına karşın, hiçbir açma işlemi gerekmeksizin yapacakları saçıma Fahiş rakamlar verdiler. Bende şaşırdım ancak gözden çıkardım. En az 120 tl. düşünün ki hiç açılmayacak saçım. Diplerim boyalı zaten, dip boyada yapılmayacak. Maaşımı alıp yaptırmaya karar verdim.

Bu arada kardeşim epey süre önce Y.Ayrancı'da - Hoşdere'de REİS KUAFÖR'de kısa bir süre çalışmıştı. "Abla neden Mehmet abiye sormuyorsun" deyince benimde aklıma yattı. Yine dedim 150-200 fiyat verirler. Ancak öyle olmadı. İnanının saçıma nasıl bir işleö yaptıysa 1 tel dökülmedi. Harika bir krepe röfle yapıldı. Bakım yapıldı ve memnun kaldım. Kesinlikle herkese öneriyorum. Resim götürün yada istediğiniz saçı anlatın. Aynısı olacaktır. İstediğim saçın çok çok çok açık olacağını söyledi az daha koyu yapalım; öyle karar ver dedi. Gerçekten saçlarım ışıl ışıl bir sarı oldu. .

Y.Ayrancı- Reis kuaför; Mehmet abi..
saçını ne kadara boyadı?

ben çok memnunum önceki ve sonraki halini ekliyorum.
lena kuaför adres 3.etap 17337 ada b3-2 no2
sonuca siz karar verin!

vallahı super olmus ben 28.5 yasıma gırdım bır tane adam gıbı duzgun kuafor bulamadım resıl ettıler hep sonunda arıyoum ama yok tavsiyeler de korkutuyo doğrumu yalan mı anlayamıyorsun

bir arkadasim soylemisti zamaninda fakat simdi baska birisi de orasi kapandi dedi, nooldu, var mi hala? varsa iyi midir? gitmis olan var midir? fiyatlari nasildir? ben sacimi kestiricem ama yani bu aralar evlilik teklifi alabilirim ve kafamda belli bir model gercekten su andaki sac modelim cok onemli, lutfen bilenler cevap yazsin veya yuz tipine gore basarili kesim yapan ankara cankayada bildiginiz bir kuafor varsa onerilere de acigim...

merhaba,
acaba ümitköy yaşamkent civarında bildiğiniz iyi bir kuaför var mı? yakında nişanım var ve saç makyaj yaptırmak istiyorum...

kızlar, bugün şenel kuaföre gittim ve son derece memnun kaldım. konur sokakta leman kültürün hemen karşısındaki apartmanın birinci katında. abdullah bey çok sıcakkanlı ve işinin ehli biri bizimle gayet güzel ilgilendi ve saçlarımızı tam istediğimiz gibi kesti kesim ücreti fön hariç 13 liraymış. :KK34:

o kadar sinirliyim kii anlatamam 2 gündür ağlamaktan gözlerim şişti. burdan araştırıp gittim bu şenel kuaföre ali diye biri vardı o kesti saçımı. kuyruk sokumumda ve inanılmaz gür olan saçlarımı kürek kemiğime getirdi ve saçlarım 1 avuç kaldı. aynaya bakamyorum. allah belasını versin. senelerin emeğini mahvetti. şenele giderseniz de o ali denen çocuğa dokundurmayın saçlarınızı :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

pardon cnm,, kuaförün yeri batıkent te, platin kuaf ahmet,,fiyatlarıda söylediğin gibi öyle uçuk değil ,gayet iyi bence.kesim 10 tl idi röfle ve boya yaptıdım enson,,125 tl verdim saçlarımda omuzlardan biraz aşağıda

bu platinin yeri tam olarak nerde acaba? bide saç kesimleri nasıl?

o kadar sinirliyim kii anlatamam 2 gündür ağlamaktan gözlerim şişti. burdan araştırıp gittim bu şenel kuaföre ali diye biri vardı o kesti saçımı. kuyruk sokumumda ve inanılmaz gür olan saçlarımı kürek kemiğime getirdi ve saçlarım 1 avuç kaldı. aynaya bakamyorum. allah belasını versin. senelerin emeğini mahvetti. şenele giderseniz de o ali denen çocuğa dokundurmayın saçlarınızı :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

aslında burdan iyi tavsiyeler duymayı beklemeden,kafamıza göre rastgele bir kuaföre gitsek belki de çok daha güzel sonuçlar alıcaz

X